Μάλλον εννοεί οι 160 χαρακτήρες με κεφαλαία ελληνικά...
[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
@tasospap1986
Γι'αυτο ρωταω , δεν ξέρω , εσείς πρέπει να μου πείτε. ..
Δηλαδή με το sms mod της 6.8.11 είσαι οκ ??
Αν δουλεύει αυτό τότε θα έπρεπε να δουλεύει και το άλλο , αλλά ποτέ δεν ξέρεις ..
Anyway , αν δουλεύει το mod 6.8.11 να το πούμε και σε όσους έχουν πρόβλημα με τα sms ..
Εγώ μέσα στη ρομ είχα το mod της 6.8.18 , αν δοκιμασεις αυτό το mod και δουλέψει τότε πάει να πει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα , αλλιώς θα βάλω το mod της 6.8.11 και θ'ανεβασω πάλι τη ρομ κομπλε ..
Στο δικό μου τηλ.. πάντως δουλεψε το mod της 6.8.18 γι'αυτο έβαλα αυτό και στις αλλες Stable ..
@amalag
Για τη Stable μιλάμε , εσύ είσαι οκ ..
Είχαμε ένα θέμα με τα 160 characters στα sms και αυτό κοιτάμε να λύσουμε .. -
Με το 6.8.11 είμαι οκ τώρα. Το 6.8.18 πως να το δοκιμάσω; Μπορώ απο κάπου να το κατεβάσω ή πως θα το φλασαρω μόνο αυτό μέσα από την ρομ; Για να το δοκιμάσω το πρωί να σου πω τι γίνεται... Πάντως με το πρώτο φλασαρισμα και το σφάλμα που έβγαλε δεν μου λειτουργούσε. Ίσως το σφάλμα να δημιούργησε πρόβλημα και σε αυτό το πράγμα... Ας περιμένουμε να δούμε και από κάποιον άλλο που πέρασε τη ρομ αν του λειτουργεί...
-
@tasospap1986
Θα το κατεβάσεις από κει που κατεβάσες και το mod της 6.8.11 ..
Δοκίμασε το και πες μας αύριο για να ξέρω κι εγώ τι παίζει .. -
-
@tasospap1986
Όχι δε χρειάζεται wipe ..
Κάντο για να μας ενημερώσεις και αν δε δουλέψει ξανάβάζεις το mod της 6.8.11 .. -
συγχαρητηρια για την ρομ gkalen μετά από μία μέρα χρήσης μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. 5 ώρες και 18 λεπτά οθόνη ή πρώτη φόρτιση και δεν βρήκα ψεγάδι. Τι γνώμη έχεις για το xpozed στην miui ; Αν το περνουσα πάνω από την ρομ σου θα το έτρεχε χωρίς προβλήματα λες ή καλύτερα όχι ;REDMI NOTE 2, REDMI NOTE 4X,REDMI 5 PLUS, REDMI NOTE 5
-
@juke
Να'σαι καλά φίλε μου ..
Το xposed είναι δικό σου θέμα , ότι θα δουλέψει θα δουλέψει , μπορεί όμως να σου δημιουργήσει πρόβλημα κάποια από τις ρυθμισεις που θα βάλεις , απο'κει και πέρα εσύ αποφασίζεις ..
Πάρε ένα backup στη τελική από TWRP πριν βάλεις xposed .. -
-
-
@cacau
Φλασαρε το ζιπ για supersu 2.78 που έβαλε ο φίλος @kandilak στο προηγούμενο ποστ και θα είσαι κομπλε και αναβαθμισμενος ..
@kandilak
Πολύ ευχάριστο που βρήκε το 2.78 , θα το χρησιμοποιήσω από αύριο για τις developer rom και για τις επόμενες Stable που θ'ανεβασω την άλλη βδομάδα ..
Thanks !!!
Όσο για τα script , όπως σου είπα θα τρέξουν όταν χρειαστεί για να ελευθερώσουν ραμ κ.λ.π. , γι'αυτο άλλωστε όλες οι Custom Roms δίνουν περίπου 200mb ram περισσότερη , και ανάλογα τη συσκευή δίνουν και παραπάνω από 200mb..
Όταν δε χρειάζεται θα περιμένουν στο παρασκήνιο μέχρι την ώρα που θα χρειαστούν ..
Επίσης αν δοκιμασεις να μην κανεις καθόλου καθαρισμό της ραμ με το X , θα δεις ότι μόλις το τηλ.. μπει σε sleep , μετά από λίγο ανεβαίνει ή ραμ μόνη της στα γνωστά επίπεδα της κάθε συσκευής , αυτομάτως δηλαδή κλείνουν κάποιες εφαρμογές που χρησιμοποιούν εκείνη τη στιγμή αρκετή ραμ και επανέρχεται ή ραμ στα κανονικά επίπεδα ..
Προσωπικά ποτέ δεν παταω το X για καθαρισμό ραμ , το αφήνω από μόνο του ..
ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ
Για όσους δεν το πρόσεξαν , ο φίλος @kandilak , έδωσε λινκ για αναβάθμιση του supersu σε 2.78 , στο προηγούμενο ποστ ..
Με αυτό το ζιπ μπορείτε ν'αναβαθμισετε το supersu χωρίς να έχετε προβλήματα ...
DOWNLOAD Supersu 2.78
[Stable](2016.09.01)SuperSU v2.78 Release -
Ο/H gkalen έγραψε:
Το sms mod της 6.8.11 για Kenzo δουλεύει όπως είπε κάποιο παιδί , είσαι σίγουρος ότι πέρασες αυτό το sms mod ..
Μηπως εχουν χαθει οι ρυθμισεις απο την cosmote;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0