[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
Καλημέρα και από εμένα ύστερα από πολύ καιρό (είχα σπάσει την οθόνη και περίμενα την νέα, την πέρασα μόνος και νάμαι) πέρασα την custom 6.9.1 πάνω από την Custom 6.8.4 και όλα δείχνουν τέλεια. Η απόκριση νεράκι, οι εφαρμογές όσες πρόλαβα να δοκιμάσω έντάξει, η μπαταρία αν και νωρίς φαίνεται να τα πηγαίνει καλά, τουλάχιστον την νύχτα που την άφησα με 77% και το πρωί την βρήκα με 77% !!!. Συγχαρητήρια ακόμη μια φορά για τον κόπο των παιδιών του φόρουμ των Developer και του gkalen για την Custom που μας προσφέρει.
Ευχαριστώ!!!
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H maikmaik έγραψε:
Καλημέρα και από εμένα ύστερα από πολύ καιρό (είχα σπάσει την οθόνη και περίμενα την νέα, την πέρασα μόνος και νάμαι) πέρασα την custom 6.9.1 πάνω από την Custom 6.8.4 και όλα δείχνουν τέλεια. Η απόκριση νεράκι, οι εφαρμογές όσες πρόλαβα να δοκιμάσω έντάξει, η μπαταρία αν και νωρίς φαίνεται να τα πηγαίνει καλά, τουλάχιστον την νύχτα που την άφησα με 77% και το πρωί την βρήκα με 77% !!!. Συγχαρητήρια ακόμη μια φορά για τον κόπο των παιδιών του φόρουμ των Developer και του gkalen για την Custom που μας προσφέρει.
Ευχαριστώ!!!
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H djtutis έγραψε:
Ο/H amigagr έγραψε:
@djtutis εχεις ενεργοποιημενο το led και επιλεγμενα χρωματα αναλογα το ειδος της ειδοποιησης?
το να αναβει με τη φορτιση ή οχι, ειναι ξεχωριστη ρυθμιση (στο ιδιο υπομενου βεβαια) απο τη ρυθμιση ''άλλων ειδοποιησεων''
''προσθετες ρυθμισεις'' ---> ''LED ειδοποιησης''
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
-
-
Ευχαριστω φίλος, αλλά μου φαίνεται περίεργο γιατί δεν μπορώ να το κατεβασω κατευθείαν στο τηλέφωνο.....?
-
Ο/H LeonTsi έγραψε:
Ευχαριστω φίλος, αλλά μου φαίνεται περίεργο γιατί δεν μπορώ να το κατεβασω κατευθείαν στο τηλέφωνο.....?
https://s3-us-west-2.amazonaws.com/s...1609011115.zip -
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον developer gkalen.
Προερχόμενος απο gtv 6.8.25 πηγα με clean install στην 6.9.1 δημιούργημα του.
Ολα οκ με το redmi 3 μου, το αγάπησα λιγο παραπανω σημερα που την περασα.
Ειχα και το δωρακι του Backup απ το mi account και ειναι σαν να μην συνέβη τιποτα απο πλευράς οργανωσης. ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΆΦΗΣΑ παρόλο που έκανα και data wipe....
Η ερώτηση ειναι, πόσο συχνα βγαίνει upd για τη ρομ αυτη..?
Και πάλι ευχαριστώ -
Κάθε εβδομάδα. Για να καταλάβεις την περιγραφή της
(201)6.(Μήνας)9.(ημερομηνία)1
Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
Είναι καπαρωμένο από άλλους. -
UPDATE σε 6.9.1 ...
Mi3/Mi4 Cancro ...
CHANGELOG
Αλλαγές σε κάποια αρχεία και στο updater.script για διόρθωση κάποιων permission..
DOWNLOAD
Cancro MiUi8-6.9.1
Cancro_MiUi8-6.9.1.zip | by gkalen for Mi 3
MiNote Virgo ...
CHANGELOG
Επίσης κάποιες αλλαγές σε αρχεία και στο updater.script ..
DOWNLOAD
MiNote Virgo MiUi8-6.9.1
MiNote_Virgo_MiUi8-6.9.1.zip | by gkalen for Mi Note
MiNotePro Leo ...
CHANGELOG
Αρκετές αλλαγές σε κάποια αρχεία και theme ( εικονίδια ).
Κάποια fix σε λαθάκια που βρήκα στο updater.script
DOWNLOAD
MiNotePro Leo MiUi8-6.9.1
MiNotePro_Leo_MiUi8-6.9.1.zip | by gkalen for Mi Note
DOWNLOAD
Leo Clean zip
Leo-Clean.zip | by gkalen for Mi Note
INSTALLATION
Διαβάστε στο πρώτο ποστ ...
@thagro
Όπως σου είπαν ήδη κάθε βδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Παρασκευή μεσημέρι .. -
Έτσι μπράβο γιατί την προηγούμενη μας ξέχασες.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0