Με την τελευταία Gkalen stable από χθες το πρωί φορτισμένο με το gsam έχω αυτά τα δεδομένα. Πως φαίνεται; Είναι οκ;
[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
καλησπερα, εβαλα πρωτη φορα την ρομ αυτη!
σαν πρωτη εικονα φαινεται πολυ καλη,δεν μπορω να πω πολλα γιατι ξεκινησε κατευθειαν να συχρονιζει αλμπουμ,playstore,mail κλπ και κολλαει λιγο λογω αυτου.
αυτο που με προβληματιζει και δεν ξερω αν αλλαζει ειναι οτι δεν μου δειχνει στην γραμμη καταστασης τα εικονιδια των ειδοποιησεων.. π.χ το σηματακι του messenger διπλα στην ωρα.. αλλαζει;
ακυρο το βρηκα -
Ο/H thagro έγραψε:
-με τα δεδομένα κλειστα και ταυτόχρονα αλλαγμενο το όνομα του παροχου, στο notification bar εαν το κατεβασω, βλέπω ΚΑΙ το όνομα του παροχου (οχι το αλλαγμενο) αλλα ΚΑΙ το 3G (το οποίο ειναι κλειστό)
Ταυτόχρονα, δε βλέπω καθόλου το αλλαγμενο όνομα του παροχου στην κανονική λειτουργία του μενου.
Bug?
Δεν ενοχλεί, ειναι οπτικό καθαρα το θέμα
Αυτό αλλάζει απο ρυθμισεις>διαχείριση sim>επεξεργασια ονοματος sim
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Όλα τα λεφτά το screenshot με τα τρία δάχτυλα στο note 2REDMI NOTE 2, REDMI NOTE 4X,REDMI 5 PLUS, REDMI NOTE 5
-
Ο/H juke έγραψε:
Όλα τα λεφτά το screenshot με τα τρία δάχτυλα στο note 2
Ελυσες τα θεματακια που είχες , είδα καποίο ποστ σου πιο πίσω που ελεγες για Rom toolbox , τέτοιου τύπου εφαρμογές μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη Miui οπότε πρέπει να τσεκαρεις τις ρυθμίσεις που κανείς για να μπορείς να βρεις το πρόβλημα αν τυχόν δημιουργήσουν πρόβλημα .. -
Ο/H gkalen έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
Έτσι μπράβο γιατί την προηγούμενη μας ξέχασες.
Αναμενω ενημέρωση ..
Θα σου έλεγα και εγω αλλα έχω πάνω xposed και mods, οποτε δεν ξέρω κατα πόσο αντικειμενικός θα είμαι...
Στην 8.11 είχα πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας θύμισε παλίες καλές εποχές/δοξες το κινητο αλλα αντιμετώπισα πρόβλημα με την εφαρμογη sms(την εβγαλα με titanium και ηρεμησα).
Η 8.18 γεμάτη προβλήματα...
Για την 6.9.1. κατεβάζω και δοκιμάζω...
Gkalen εχω απροσδόκητα shutdown, 1-2 φορες στις 2-3 ημέρες, ανεξαρτήτου θερμοκρασίας του κινητου. Δοκιμάζω τις rom σου καπου 2-3 εβδομάδες και δεν θυμαμαι αν μου το έκανε και σε GTV. Σου έχουν αναφέρει κάτι παρόμοιο; Εννοείται πάντα factory reset... -
@Casper Cas
Ποια ρομ φοράς 6.8.18 ή την καινούργια 6.9.1 ??
Στην 6.8.18 έχω κάνει αρκετά λάθη που τα προσεξα χθες που έφτιαχνα την 6.9.1 ..
Στην 6.9.1 τα διόρθωσα όλα συν κάποιες αλλαγές που εκανα σε κάποια αρχεία συστήματος ..
Βάλε την 6.9.1 και πιστεύω ότι αυτή τη φορα θα πάνε όλα καλά ..
@kon.geo
Τελείωσε με το setup , τις ενημερώσεις , τα restore γενικότερα και μετά θα μου πεις πως τη βλέπεις .. -
Ο/H gkalen έγραψε:
Φλασαρω τωτα την 6.9.1... Ειχα .11 και .18 και στις δυο ειχα shutdown(δεν με ενοχλει τοσο ενα shutdown se 2-3 ημερες) απλα η .11 ηταν τοσο καλη σε battery και perfomance που την κρατησα. Αλλωστε μπορει να φταιει και το κινητό, εχω εδω και ενα διμηνο και αλλο ενα προβλημα, η οθονη εκει που ειναι στο 100% παει στο 80% και γίνεται συνεχόμενα αυτο(ορισμένες φορές και αυτο και μετά επανέρχεται), σαν ενα ντιμαρισμα. Οποτε μπορεί απλα το κινητό να αργοπεθαίνει, 2,5 χρόνια, τα έφαγε τα ψωμιά του...
θα δοκιμάσω την 6.9.1 αν συνεχίσει τα shutdown θα πάω σε global και θα σου πω... -
Ο/H gkalen έγραψε:
@kon.geo
Τελείωσε με το setup , τις ενημερώσεις , τα restore γενικότερα και μετά θα μου πεις πως τη βλέπεις ..
Βεβαιως.Θα γραψω ενα συγκριτικο και 2 λόγια μετα απο κανα 2ημερο και 1-2 φορτισεις.
Παντως σαν πρωτη εικονα ολα καλα -
@Casper Cas
Βάλε την 6.9.1 και ενημέρωσε με ...
Τα random reboots είναι ένα πρόβλημα που αναφέρεται πολύ συχνά στο χiaomi eu για τα Mi3 και Mi4 , οπότε είναι πρόβλημα της based rom , ελπίζω να μειωθούν αισθητά με την 6.9.1 ..
Αυτό με τη μπαταρία είναι μάλλον θέμα μπαταρίας , δεν έχω ακούσει κατι ανάλογο ..
Πιστεύω ότι ή 6.9.1 θα είναι καλύτερη απ'ολες όσες έχεις βάλει , ασχολήθηκα αρκετά χθες το βράδυ με τη συγκεκριμένη ρομ και θέλω να πιστεύω ότι θα σας αρέσει πολύ ..
Μακάρι να είχα τη συσκευή να τη δοκιμαζω , θα ήταν καλύτερα τα πράγματα ..
@kon.geo
Δε νομιζω να έχεις αντίθετη άποψη απ'ολους όσους τη χρησιμοποιούν , θα το δεις και μόνος σου , αν και νομίζω ότι τώρα που τέλειωσες με το σεταρισμα βλέπεις και μόνος σου ότι ή συμπεριφορά της συσκευής είναι πολύ καλύτερη σε ότι κάνεις .. -
Ο/H gkalen έγραψε:
@Casper Cas
Βάλε την 6.9.1 και ενημέρωσε με ...
Τα random reboots είναι ένα πρόβλημα που αναφέρεται πολύ συχνά στο χiaomi eu για τα Mi3 και Mi4 , οπότε είναι πρόβλημα της based rom , ελπίζω να μειωθούν αισθητά με την 6.9.1 ..
Αυτό με τη μπαταρία είναι μάλλον θέμα μπαταρίας , δεν έχω ακούσει κατι ανάλογο ..
Πιστεύω ότι ή 6.9.1 θα είναι καλύτερη απ'ολες όσες έχεις βάλει , ασχολήθηκα αρκετά χθες το βράδυ με τη συγκεκριμένη ρομ και θέλω να πιστεύω ότι θα σας αρέσει πολύ ..
Μακάρι να είχα τη συσκευή να τη δοκιμαζω , θα ήταν καλύτερα τα πράγματα ..
@kon.geo
Δε νομιζω να έχεις αντίθετη άποψη απ'ολους όσους τη χρησιμοποιούν , θα το δεις και μόνος σου , αν και νομίζω ότι τώρα που τέλειωσες με το σεταρισμα βλέπεις και μόνος σου ότι ή συμπεριφορά της συσκευής είναι πολύ καλύτερη σε ότι κάνεις ..
Ειναι πολυ καλη δεν αντιλεγω.Απλα για μενα μετραει αρκετα η μπαταρια οποτε δεν εχω απολυτη γνωμη ακομα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@Casper Cas
Θα τη δεις και την μπαταρία , όπως λένε και οι υπόλοιποι χρήστες είναι μπόμπα , θα την ευχαριστηθεις είμαι σίγουρος ..
@tasospap1986
Ενδιαφέρον να έχουμε και κάποιο feedback για τη Stable , αν και από βδομάδα θα φτιαξω το τοπικ που θα έχουμε για τις Stable Custom Roms και θα τα λέμε καλύτερα , για να μη χάνουμε τη μπάλα ..
Για τα screenshot δεν τα κατέχω και πολύ , δε χρησιμοποιώ τέτοιες εφαρμογές ποτέ ..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0