ΣΕ redmi3 με την 8.0.1 stable rom tou @gkalen και εχει μεινει κι ενα 12℅!!!τελεια,δεν υπαρχουν λογια!!!
[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
(Να αυτά τα άσχετα που λέγαμε λίγες σελίδες πιο πριν...)
(Το έχω γράψει και σε ένα ήδη υπάρχον thread, αλλά εδώ θεωρώ πως θα πετύχω περισσότερους Vodafonistas με την ίδια rom με τη δική μου)
Εσείς οι Vodafonistas με rom gkalen, όχι stable, κατά προτίμηση Mi5, έχετε 4G κανονικά; Γιατί το δικό μου λέει μέχρι Η+ όταν δίπλα του ένα Samsung S4 γράφει κανονικά 4G; -
Από 100% το βράδυ σε 7 ώρες χωρίς να χρησιμοποιείται το note 2 πήγε 90% συνδεμένο σε wifi. Ακούω κάποιους με άλλα κινητά που δεν χάνουν καθόλου ή χανουν 1 με 2 % . Υπάρχει περίπτωση να γίνει και στο note2 αυτό ή είναι όνειρο θερινής νυκτος;
Χωρίς να πειραξω bootanimation και θέματα η ρομ φαίνεται χωρίς προβλήματα. Τώρα περνώντας xpozed και άλλα πειράγματα θα δω.REDMI NOTE 2, REDMI NOTE 4X,REDMI 5 PLUS, REDMI NOTE 5 -
Ο/H juke έγραψε:
Από 100% το βράδυ σε 7 ώρες χωρίς να χρησιμοποιείται το note 2 πήγε 90% συνδεμένο σε wifi. Ακούω κάποιους με άλλα κινητά που δεν χάνουν καθόλου ή χανουν 1 με 2 % . Υπάρχει περίπτωση να γίνει και στο note2 αυτό ή είναι όνειρο θερινής νυκτος;
Χωρίς να πειραξω bootanimation και θέματα η ρομ φαίνεται χωρίς προβλήματα. Τώρα περνώντας xpozed και άλλα πειράγματα θα δω.
Με note 2 και stable το βραδυ παραμενει στο ιδιο ποσοστο..με κλειστα δεδομενα ομως.καποιες φορες εχω wifi ανοιχτο αλλα το εχω ρυθμισει να κλεινει σε "υπνο"
Στάλθηκε από το SM-T311 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Καλημέρα. Αφού απελπίστηκα με τις ακατανόητες δυσλειτουργίες της επίσημης ROM (θα μπορούσα να γράψω βιβλίο), πέρασα χθες την 6.9.1. Εκ πρώτης όψεως φαίνεται μια χαρά, θα δω και με τη χρήση πώς θα πάει.
Η ρομ περάστημε με TWRP, με clean install σύμφωνα με τις οδηγίες της πρώτης σελίδας.
Ωστόσο δεν έχω καταλάβει πώς θα περάσω την επόμενη έκδοση. Πάλι με TWRP; Με τι ρυθμίσεις ώστε να κρατήσει apps, data κλπ;
(ζητώ συγγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί)Redmi Note 3 Pro
Lineage OS 14.1.20170503-NIGHTLY -
Ο/H ovelikios έγραψε:
Καλημέρα. Αφού απελπίστηκα με τις ακατανόητες δυσλειτουργίες της επίσημης ROM (θα μπορούσα να γράψω βιβλίο), πέρασα χθες την 6.9.1. Εκ πρώτης όψεως φαίνεται μια χαρά, θα δω και με τη χρήση πώς θα πάει.
Η ρομ περάστημε με TWRP, με clean install σύμφωνα με τις οδηγίες της πρώτης σελίδας.
Ωστόσο δεν έχω καταλάβει πώς θα περάσω την επόμενη έκδοση. Πάλι με TWRP; Με τι ρυθμίσεις ώστε να κρατήσει apps, data κλπ;
(ζητώ συγγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί)
Θα περασεις την ρομ στο κινητο -> twrp ->wipe dalvik+cache -> install
Και δεν χανεις τιποτα -
Ο/H Perarg έγραψε:
Πριν λίγο που ήμουν έξω είχα ένδειξη 4G, αλλά με stable, δεν ξέρω αν σε βοηθάει αυτό.
Sent from my Redmi Note 3 using TapatalkRedmi Note 3 Pro
Lineage OS 14.1.20170503-NIGHTLY -
Sony Ericsson W900 / Nokia N95 / Sony Ericsson Satio / Iphone 4 / Samsung Galaxy Note / Samsung Galaxy Nexus / Lg Optimus 3D / Samsung Galaxy Note 2 / Huawei Asccend Mate / LG G2 Black / LG G PRO / Samsung Galaxy Note 3 / LG G2 White / Samsung Galaxy Note 3 / OnePlus One 64GB / Huawei Ascend Mate 7 / Xiaomi Mi4 64GB / Oneplus One 64GB / LG G3 32GB / Iphone 6 Plus 64GB / Samsung Galaxy Note 4 / Samsung Galaxy Note Edge / Samsung Galaxy S6 / Xiaomi Mi Note Pro
-
Πέρασα τη ρομ και τα άλλα δύο zips από την αρχή.
Δυστυχώς επιμένει!
Ξέρω πως αλλάζει το όνομα του παροχου,
Sim cards - sim card settings-edit Sim card name....
Ότι και να βάλω, δεν αλλάζει το όνομα του παροχου, και μάλιστα στη λειτουργία του μενού δεν εμφανίζει κανένα όνομα παροχου πάρα μόνο το σήμα (οι γραμμές).
Και επιμένει και με το default theme..
Τι να πω, να δοκιμάσω μήπως τη stable?
Κουσουρλης πάντως γενικότερα δεν είμαι....
Ωπα το βρήκα...
Edit carrier name ηταν...
Τώρα παίζει κανονικά.
Sorry για την αναστάτωση....
Χίλια ευχαριστώ στον gkalen και πάλι....
Η μπαταρία είναι σούπερ με αυτη τη ρομ -
Μόλις πέρασα και εγώ την Ρομ για πρώτη φορά στο ΜΙ3 όλα καλά μέχρι στιγμής. Το μόνο που δεν έχω είναι οι επιλογές reboot to recovery και bootloader στο power menu.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0