[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Μια ερώτηση για το backup/restore του TWRP
Όταν έχω κάνει full backup και στη συνέχεια για κάποιο λόγο χρειαστώ restore, με την ολοκλήρωση του restore το σύστημα είναι ακριβώς όπως το άφησα τη στιγμή που έγινε το backup? Εφαρμογές, settings κλπ, σωστά;Redmi Note 3 Pro
Lineage OS 14.1.20170503-NIGHTLY -
-
Ο/H ovelikios έγραψε:
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Μια ερώτηση για το backup/restore του TWRP
Όταν έχω κάνει full backup και στη συνέχεια για κάποιο λόγο χρειαστώ restore, με την ολοκλήρωση του restore το σύστημα είναι ακριβώς όπως το άφησα τη στιγμή που έγινε το backup? Εφαρμογές, settings κλπ, σωστά;
-
Ο/H ovelikios έγραψε:
Όταν έχω κάνει full backup και στη συνέχεια για κάποιο λόγο χρειαστώ restore, με την ολοκλήρωση του restore το σύστημα είναι ακριβώς όπως το άφησα τη στιγμή που έγινε το backup? Εφαρμογές, settings κλπ, σωστά;
Είναι λες και φύλαξες το κινητό σου σε ένα συρτάρι -
διαβασα "διαγωνια" τις τελευταιες σελιδες αλλα δεν ειδα καποια νεοτερη εκδοση απο την .18 για το note 3 pro. Μου ξεφυγε κατι;
-
Ο/H sprkrt έγραψε:
διαβασα "διαγωνια" τις τελευταιες σελιδες αλλα δεν ειδα καποια νεοτερη εκδοση απο την .18 για το note 3 pro. Μου ξεφυγε κατι;
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ναι αλλά αν περάσεις νέα Ρομ δεν θα διαγραφεί αυτόματα το προηγούμενο και θα μπει το νέο στην ουσία?
το κατεβαζεις ξεχωριστα και το αντιγραφεις στην sd μαζι με τη ρομ.Life is too short to remove usb safely -
Συγχωρεστε με προκαταβολικα καπου το ειδα αλλα ειναι πολλα τα μνμτα και το εχασα.
για την γκρι γραμμη στο hdr video μπορουμε να κανουμε κατι;
και κατι ειδα για wipe system αλλα δεν καταλαβα γιατι.ευχαριστω -
Δοκίμασες clear cache την κάμερα μέσα από το Ρυθμίσεις-->εφαρμογές?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H juke έγραψε:
αλλαζοντας θέμα τρώει ένα κολληματακι και κάνει μόνο του επανεκκίνηση ,το bootanimation το αλλαξα και δεν φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα με αυτό .Επιλογή να μην ακούγεται ήχος όταν φτάνει η μπαταρία σε χαμηλό ποσοστό υπάρχει ;
Διαφορετικά αν σε ενοχλεί και η popup ειδοποίηση, βάζεις xposed και τα απενεργοποιείς με το Miui tweaks module
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0