[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
Ένα GPS ... χειρός είναι αυτό που χρειάζεσαι...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
@gkalen φίλε στην slimrom για το mi4c έχουν περάσει αυτές τις ρυθμίσεις στον επεξεργαστή. Τα πέρασα όπως είναι με το kernel auduitor και μέχρις στιγμής πρώτη φορά βλέπω την custom stable σου rom φοβερή αυτονομία και το ίδιο εξαιρετικές επιδόσεις! Βέβαια μιας που εσύ είσαι master σου το στέλνω να του ρίξεις μια ματιά ίσως στις επόμενες rom σου...
Sent from my Mi-4c using Tapatalk -
@djtutis
Ευχάριστο αυτό , αν και καθένας χρησιμοποιεί διαφορετικά τη συσκευή του , αυτές οι ρυθμίσεις ίσως βοηθήσουν σε ακόμα καλύτερη διαχείριση μπαταριας στο Mi4c ..
Στο Mi4c ξαναλεω , μην αρχισετε όλοι να σεταρετε τις συσκευές σας με αυτές τις ρυθμίσεις ..
Για τις επόμενες ρομ θα δούμε αν βρω χρόνο να παίξω λίγο με το κερνελ γιατί το βάρος αρχίζει και γίνεται μεγάλο , τα request επίσης αρκετά , πολλοί στέλνουν π.μ. για Custom rom σε συσκευές που δεν έχω βγάλει κάποια ρομ ..
Anyway , θα δούμε ..
EDIT
Σήμερα ξεκιναω με κάποιες Stable Roms και θα ετοιμασω το νέο τοπικ για τις Stable Custom Roms ...
Μέχρι τώρα έχουμε Stable Custom Roms για , Hermes , Ido , Libra και Kenzo , λογικά αύριο θα έχετε για Hennessy και Aqua , εκτός αν προλαβω και καμιά άλλη , θα ξεκινησει το τοπικ με αυτές τις 6 Stable και αύριο και μεθαύριο θα μπούνε κι άλλες ..
Stay tuned guys , THUNDER is coming !!!
-
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Την 6.9.1 την έχω εδώ και 4 ώρες στο Mi3 με καθαρή εγκατάσταση έως τώρα εντυπωσιασμένος.
Αναμενω περισσότερα αφού την τεσταρεις αρκετά ..
Thanks !! -
Ο/H Geowrc έγραψε:
Μόλις πέρασα και εγώ την Ρομ για πρώτη φορά στο ΜΙ3 όλα καλά μέχρι στιγμής. Το μόνο που δεν έχω είναι οι επιλογές reboot to recovery και bootloader στο power menu.
Τα είχε στην αρχή τώρα πλέον όχι. Με τόσες rom που βγάζει μόνος του έχει πάθει κοκομπλόκ. -
-
-
Ο/H Flightcaptain έγραψε:
Εμένα πάλι η διάρκεια της μπαταρίας δεν μου "γεμίζει" το μάτι.....Γιατί?
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H Flightcaptain έγραψε:
Εμένα πάλι η διάρκεια της μπαταρίας δεν μου "γεμίζει" το μάτι.....Γιατί?
-
Έβαλες τίποτα να κατεβαίνει? Ή αναβαθμίστηκαν εφαρμογές?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0