@Flightcaptain, από το Gsam battery ανέβασε φώτο αυτά που δείχνει μέσα στο App usage...να κάνει ταπ θα σε πάει σε αναλυτική χρήση μπαταρίας από τις εφαρμογές
[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Έβαλες τίποτα να κατεβαίνει? Ή αναβαθμίστηκαν εφαρμογές?
@NasDriver
-
Ο/H Flightcaptain έγραψε:
. Από την Κυριακή βράδυ πέρασα την 6,8,18 και το Clean Zip το πέρασα χτες γιατί ξεχάστηκα
-
Ο/H Trickle έγραψε:
Παίδες κάτι πρέπει να κάνουμε με το νήμα είναι πολυυυυυ μεγάλο , χάθηκα
-
@Flightcaptain, μοιάζει λίγο αυξημένη η χρήση σε Kernel και system, να το δει και ο @gkalen φυσικά και να σου πει αν είναι ΟΚ.
-
Θα το.. γαργαλάς πολύ..
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H mixaliscy έγραψε:
. Από την Κυριακή βράδυ πέρασα την 6,8,18 και το Clean Zip το πέρασα χτες γιατί ξεχάστηκα
Ο/H NasDriver έγραψε:
@Flightcaptain, μοιάζει λίγο αυξημένη η χρήση σε Kernel και system, να το δει και ο @gkalen φυσικά και να σου πει αν είναι ΟΚ.
) Είχα ενεργοποιήσει το "prevent pocket dials" και νόμιζα πως έφταιγε αυτό αλλά συνεχίζει να το κάνει ακόμα. Τι να πω δεν ξέρω
Ο/H yiannism01 έγραψε:
Εμένα πάλι η διάρκεια της μπαταρίας δεν μου "γεμίζει" το μάτι.....Γιατί?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αλλά το θέμα είναι πως τα πρωινά, θα ανοίξω την εφαρμογή του καιρού και μετά λίγο viber.Δεν νομίζω με αυτή τη χρήση να τρώει 13% σε 2 ώρες. 4000mAh μπαταρία είναι, όχι 1000!
-
Παιδες πάω να περάσω τη ρομ του gkaken , την έχω βάλει στο φάκελο..
Και μόλις πάω να κάνω τα wipes , μου γράφει cant mount storage failed..
Εχει παρουσιαστεί σε κανέναν ?
Υπόψιν φοραω την τελευταία ελληνική Developer σε Mi5..Sony Ericsson W900 / Nokia N95 / Sony Ericsson Satio / Iphone 4 / Samsung Galaxy Note / Samsung Galaxy Nexus / Lg Optimus 3D / Samsung Galaxy Note 2 / Huawei Asccend Mate / LG G2 Black / LG G PRO / Samsung Galaxy Note 3 / LG G2 White / Samsung Galaxy Note 3 / OnePlus One 64GB / Huawei Ascend Mate 7 / Xiaomi Mi4 64GB / Oneplus One 64GB / LG G3 32GB / Iphone 6 Plus 64GB / Samsung Galaxy Note 4 / Samsung Galaxy Note Edge / Samsung Galaxy S6 / Xiaomi Mi Note Pro
-
@fraris με factory reset θα την περάσεις...για να κάτσει σωστά!! Χύμα στο τηλέφωνο και οσι σε άλλο φάκελο...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Είχα unofficial rom και μετά έβαλα την κινέζικη dev.
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Είχα unofficial rom και μετά έβαλα την κινέζικη dev.
-
με Miflash κανονικά, όχι με το pc suite
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0