Ω ναι!Μήπως να πατήσω το kernel να μου κανει το τεστ μήπως βγάλει κάτι?Δεν είναι παράξενοΟ/H NasDriver έγραψε:
Οπότε έχεις κάνει και καθαρή εγκατάστασηΟ/H Flightcaptain έγραψε:
με Miflash κανονικά, όχι με το pc suite

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΩ ναι!Μήπως να πατήσω το kernel να μου κανει το τεστ μήπως βγάλει κάτι?Δεν είναι παράξενοΟ/H NasDriver έγραψε:
Οπότε έχεις κάνει και καθαρή εγκατάστασηΟ/H Flightcaptain έγραψε:
με Miflash κανονικά, όχι με το pc suite
@linuxilakis το αποτύπωμα δεν το έχω ενεργοποιήσει ποτέ. Έβαλα τώρα ένα cpu spy. Να κάνω reset όλα τα timers? Με το που το άνοιξα μου έβγαλε αυτόΟ/H linuxilakis έγραψε:
@Flightcaptain βάλε και ένα cpu spy να δούμε αν μπαίνει σε βαθύ ύπνο απενεργοποίησε για λίγη ώρα το αποτύπωμα μπηπως φταίει αυτό. Είχες περάσει πρόσφατα κάποιον άλλο kernel?
Α οκ , με το factory reset όμως δε θα χαθεί και ή ρομ από μέσα από το τηλ ή όχι ?Ο/H Octaviastikos έγραψε:
@fraris με factory reset θα την περάσεις...για να κάτσει σωστά!! Χύμα στο τηλέφωνο και οσι σε άλλο φάκελο...
Μάλλον δεν μπαίνει σε deep sleep...έχεις μόνο 2 λεπτά ενώ το δικό μου έχει μιάμιση ώραΟ/H Flightcaptain έγραψε:
Με το που το άνοιξα μου έβγαλε αυτό
Έχω το SuperSU free 2.78 και όχι δεν το έχω κάνει αναβάθμιση από το playstore. H μόνη εφαρμογή που χρησιμοποιώ συχνά είναι το viber, και το μόνο που έχω κάνει είναι ότι έδωσα no restrictions μέσα από το μενού manage apps' battery usage γιατί είχα την εντύπωση πως δεν μου έρχονταν μηνύματα στο viber με το κινητό σε standby, παρά μόνο όταν άνοιγα την οθόνη.Ο/H linuxilakis έγραψε:
Κοίτα πως θα έπρεπε να είναι . Κάποια εφαρμογή δεν αφήνει τον κερνελ ή κάτι δεν έχει κάτσει σωστά. Ή απεγκαθιστάς μία μία και βλέπεις ή με ένα dalvic cache και cache βλέπεις αν διορθώνεται ή ξανά wipe cache και πέρασμα την ρομ απο πάνω. Ποιό ρουτ έχεις ?....Δεν πιστεύω να το έκανες αναβάθμιση απο το play store?
Και εγώ στο no restrictions το έχω δεν δημιουργεί αυτό το θέμα. Κάνε ένα wipe για αρχή και βλέπεις. Αφού δεν έχεις πολλές εφαρμογές γιατί δεν κάνεις ένα factory reset ή ακόμα ακόμα και ένα wipe system ή και internal.. Μόνο με προσοχή θα σου σβήσει και την εσωτερική κάρτα. Για αυτό πάρε back up κατά προτίμηση nandroid και βάλε την ρομ στην sd card και όταν τα σκουπίσεις όλα να θυμάσαι να κάνεις reboot ξανα στο recovery και στην πρώτη οθόνη κάνε swipe ....allow modifications και μετά install την ολόφρεσκια και ζεστή rom απο την sd card. Αλλά αν δεν θές μια τέτοια διαδικασία εξάντλησε τις άλλες επιλογές όπως σου είπαΟ/H Flightcaptain έγραψε:
Έχω το SuperSU free 2.78 και όχι δεν το έχω κάνει αναβάθμιση από το playstore. H μόνη εφαρμογή που χρησιμοποιώ συχνά είναι το viber, και το μόνο που έχω κάνει είναι ότι έδωσα no restrictions μέσα από το μενού manage apps' battery usage γιατί είχα την εντύπωση πως δεν μου έρχονταν μηνύματα στο viber με το κινητό σε standby, παρά μόνο όταν άνοιγα την οθόνη.Ο/H linuxilakis έγραψε:
Κοίτα πως θα έπρεπε να είναι . Κάποια εφαρμογή δεν αφήνει τον κερνελ ή κάτι δεν έχει κάτσει σωστά. Ή απεγκαθιστάς μία μία και βλέπεις ή με ένα dalvic cache και cache βλέπεις αν διορθώνεται ή ξανά wipe cache και πέρασμα την ρομ απο πάνω. Ποιό ρουτ έχεις ?....Δεν πιστεύω να το έκανες αναβάθμιση απο το play store?
Την ώρα που το έγραφες ήδη έκανα backup.Θα το δοκιμάσω και αυτό.αφού μπήκα στο χορό θα χορέψω. Ευχαριστώ για τη βοήθεια!Ο/H linuxilakis έγραψε:
Και εγώ στο no restrictions το έχω δεν δημιουργεί αυτό το θέμα. Κάνε ένα wipe για αρχή και βλέπεις. Αφού δεν έχεις πολλές εφαρμογές γιατί δεν κάνεις ένα factory reset ή ακόμα ακόμα και ένα wipe system ή και internal.. Μόνο με προσοχή θα σου σβήσει και την εσωτερική κάρτα. Για αυτό πάρε back up κατά προτίμηση nandroid και βάλε την ρομ στην sd card και όταν τα σκουπίσεις όλα να θυμάσαι να κάνεις reboot ξανα στο recovery και στην πρώτη οθόνη κάνε swipe ....allow modifications και μετά install την ολόφρεσκια και ζεστή rom απο την sd card
Μετά από 2 μέρες χρήσης, ήρθαν τα "κουλά" να επιβεβαιώσουν τον κανόνα ότι "όποιος δεν έχει μυαλό, έχει ποδάρια", που λένε στο χωριό μου......Ο/H topmar έγραψε:
Απογοήτευση τελικά από την Stable GTV 8.0.1.0 ελληνική, στη 2η φόρτιση έβγαλε 2,5 ώρες οθόνη.......Ο/H gkalen έγραψε:
Μόλις πέρασα την δικιά σου gkalen, για αρχή χωρίς factory reset γιατί βαριέμαι να το σετάρω πάλι.....
Εάν έχω θέματα όμως, θα το κάνω στο μέλλον....
Redmi Note 2 via Tapatalk
Μάλλον έχω αυτό που έχει η ρομ?Πρέπει να φλασάρω άλλο?Ο/H gkalen έγραψε:
@Flightcaptain
Φλασαρες το supersu.zip ή άφησες αυτό που είχε ή ρομ ??
Αν και πρέπει να του δώσεις λίγο χρόνο ακόμα ..