Όλες οι rom (official, GTV, Galen) στερούνται τα καλούδια της Miui V8, έχουν πολλή λίγα.Ο/H geo13z έγραψε:
[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
-
Ο/H Casper Cas έγραψε:
Να δωσω και την δικη μου ενημέρωση για την 6.9.1 σε Mi3...
Αρκετά σταθερή, με τις προηγούμενες είχα reboot στο τηλ. τωρα έχει σταθεροποιηθεί. Αυτο που δεν ξέρω αν φταίει η rom ή καποια εφαρμογή είναι οτι εκεί που είμαι για παραδειγμα στο chrome αρχίζει ανα μερικα λεπτα και μου πετάει απο πάνω, την εφαρμογη των κλήσεων ή του καιρού. Θα ήμουν πιο σίγουρος αν είχα κάνει factory reset αλλα την πέρασα απο την προηγούμενη gkalen με απλο wipe dalvic/cashe...
-
ΓΙΑ Marshmallow ΣΕ KENZO ...
Πρέπει να ξέρουμε αν το Twrp που έχετε μπορεί να φλασαρει την νέα ρομ ..
Πιθανώς να χρειαστεί αλλαγή του TWRP με τη Version 3.0.2-2 ..
Ή κάποιο άλλο recovery AFAIK , κάπως έτσι διάβασα ..
Πρέπει να το δούμε αυτό για να είμαστε σίγουροι με ποιο TWRP θα κάνουμε εγκατάσταση , εγώ αύριο θα το δοκίμασω στο Kenzo του φίλου @lorencbilo ...
@Panos61
Δεν ξεχνώ ..
Όπως πάντα , Δευτέρα το update του wt88047 , HM2014811 .. -
Λογο μεταβασης σε νεα διανομη android θα πρέπει να γίνει καθαρή εγκατασταση;Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Λογο μεταβασης σε νεα διανομη android θα πρέπει να γίνει καθαρή εγκατασταση;
Oι απόψεις διίστανται , υπάρχουν παιδιά που λένε ότι φλασαραν απλά με wipe cache and dalvik και ή ρομ δούλεψε κανονικά ..
Υπάρχουν επίσης άλλοι που φλασαραν με wipe data Factory reset και πάλι δούλεψε κανονικά ..
Κι εγώ δε ξέρω , αύριο θ'ανεβασω τη ρομ και δεν ξέρω τι ώρα θα μπορέσω να την τεσταρω στο Kenzo του φίλου @lorencbilo , αφού τη δοκίμασω θα ενημερωσω για τη διαδικασία ..
Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να έχουμε και έτοιμα τα full backup από TWRP για παν ενδεχόμενο ..
EDIT
Έχω αποφασίσει τη πρώτη δοκιμή θα τη κάνω με Twrp 3.0.2-2 και μόνο με wipe cache and dalvik ..
Μετά θα δοκίμασω Factory reset αν δε δούλεψει και πάει λέγοντας ..
Βλέπω μεγάλη μέρα αύριο για τους κατόχους του Kenzo ..
Τα πρώτα σχόλια για τη GTV δεν είναι ενθαρρυντικά , δε φταίει ή GTV βέβαια , αλλά κανείς δε bootαρε ακόμα , έχουμε κόλλημα σε Mi logo ..
Θα κατεβασω και τη fastboot rom για κάθε ενδεχόμενο , έτσι να υπάρχει κι αυτή .
Ειδωμεν αύριο ..
Προσωπική μου εμπειρία με το Redmi2TD , από kitkat σε Lollipop , πήγα με απλό wipe cache and dalvik και δεν είχα κανένα θέμα , τώρα με το Kenzo , θα δούμε ..
Επίσης , διάβασα ότι ή ρομ για το Kenzo άλλαξε το απόγευμα , εγώ ευτυχώς κατέβασα τη τελευταία πριν από λίγο και σε λίγο πάω να την ετοιμασω .. -
Εγώ εμπλεξα με το νέο Redmi 3S international version (Hong Kong) της κόρης. Μάλλον λάθος επιλογή έκανα. Το πήρα δήθεν για την 800άρα μπάντα και δεν δουλεύει καθόλου το 4G. ¨Οταν είναι κλείστα τα data δείχνει 4G και μόλις τα ενεργοποιώ πέφτει σε Ε με κάρτα Vodafon. Με κάρτα Cosmote Δουλεύει κανονικά.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Μηπως είναι θέμα sim τότε ..
Εγώ πάλι θα προτιμούσα το Redmi3Pro κι ας μην έχει 800αρα μπάντα.
Του αλλαξες ρομ και πάλι τα ίδια ?? -
-
-
Ο/H gkalen έγραψε:
Μηπως είναι θέμα sim τότε ..
Εγώ πάλι θα προτιμούσα το Redmi3Pro κι ας μην έχει 800αρα μπάντα.
Του αλλαξες ρομ και πάλι τα ίδια ??
Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0