το clean zip είναι απαραίτητο να γίνει ;
[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
Ο/H manwlis77 έγραψε:
το clean zip είναι απαραίτητο να γίνει ;
Διάβασε αυτό:
"TI KANEI TO Clean zip ΣΤΟ RedmiNote3-Pro Kenzo
Κατ'αρχην είναι προαιρετικό , αν θέλετε το φλασαρετε , προσωπικά αν είχα τη συσκευη θα το φλασαρα.
Στο MiNotePro , στο Mi4c και στο RedmiNote3-Pro λόγω διαφορετικής δομής ρομ δεν μπορώ να διαγραψω κάποιες εφαρμογές που συνήθως σβηνω από τις ρομ , γι'αυτο έχω βάλει αυτό το Clean zip , το οποίο τις διαγράφει ( μέχρι να δούμε βέβαια αν δημιουργούν κάποιο πρόβλημα ή όχι ) και σβήνει επίσης theming που έχει γίνει για κάποιες εφαρμογές ..
Οι διαγραφές που γίνονται στο clean zip είναι οι εξής ....
AnalyticsCore , AntHal , MiGalleryLockscreen , SecurityAdd , TrafficControl , GoogleFeedback , GoogleOneTime... και GooglePartner..."
Στάλθηκε από το Thunder Redmi Note 3 Pro μου με Rom by Gkalen -
-
Ο/H jumaru1122 έγραψε:
οχι γιωργο περιεργο μου φενετε
Πάμε για δεύτερο γύρο ? => jumaru112 -
Παίδες για να ρωτήσω κάτι; Clean Zip για το Redmi Note 2 υπάρχει;Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
Είπε ο William Ralph Inge.
Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης. -
@Sakoumidis
οχι , δεν υπαρχει ..
στο πρωτο ποστ εχει λινκ για τη ρομ στα downloads , οπως θα δεις δεν αναφερω κατι για clean zip στην περιγραφη -
Ο/H demakhs έγραψε:
Μόλις διαπίστωσα ότι δεν έλαβα ένα SMS που μου στείλαν.
Τυχαιο??
Μακαρι, να νομίζω..
Μήπως τελικά να την περάσω την 2 πάνω από την 1??
ή να κάνω ένα ακόμα (μετά από 3-4 κατά τη διάρκεια της εγκαταστασης) Wipe cache & dalvick.
B(er) T(he) W(ay), άλλαξε ο τρόπος εμφάνισης κ ρυθμίσεων των δικαιωμάτων στην ΜΜ ε?
Καλημέρα! σε redmi note 3 είχα χάσει και εγώ τρία τουλάχιστον sms σε διάστημα μιας βδομάδας που είχα την gkalen 8.18...
δεν ξέρω την συμπεριφορά τώρα με την 9.9 γιατί η συσκευή μου βρίσκεται στα pit με ραγισμένη πλακέτα φόρτισης.
καμιά ιδέα τί μπορεί να προκαλεί το πρόβλημα; -
Μπορούμε να απεγκαταστήσουμε εφαρμογές συστήματος (πχ email) ή δεν προτείνεται;
Και αν μπορούμε πως γίνεται αυτό; μαγείρεμα, root explorer ή κάτι άλλο; -
Ο/H tfotis έγραψε:
Και αν μπορούμε πως γίνεται αυτό; μαγείρεμα, root explorer ή κάτι άλλο;
-
Υπάρχει κάποια λίστα με τις εφαρμογές που επιτρέπεται/απαγορεύεται να διαγράψουμε; Ή απλά ρωτάμε κάθε φορά;
Για παράδειγμα εγώ θέλω να διαγράψω την default εφαρμογή για email (χρησιμοποιώ μόνο gmail) και σκέφτομαι να διαγράψω και τον default browser -
-
Ο/H tfotis έγραψε:
Υπάρχει κάποια λίστα με τις εφαρμογές που επιτρέπεται/απαγορεύεται να διαγράψουμε; Ή απλά ρωτάμε κάθε φορά;
Για παράδειγμα εγώ θέλω να διαγράψω την default εφαρμογή για email (χρησιμοποιώ μόνο gmail) και σκέφτομαι να διαγράψω και τον default browser
Μπες με root explorer στο system,app,email, σβήσε το apk αρχείο και Κάνε επανεκκίνηση
Sent from my Redmi Note 3 using TapatalkΑυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0