Διαφήμιση

[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM

• ROM
    • Ενημερώθηκε
    • Xiaomi
    • έχω κάποιες ερωτήσεις/απορίες μετά από κάποιες ημέρες χρήσης του Kenzo & Gkalen 6.9.22
      1. ES File explorer pro: γιατί δεν βλέπει το Root; τι πρέπει να κάνω;
      2. Ήχοι κλήσης: ενώ έχω ρίξει στο φάκελο με τους ήχους κι άλλα ringtones (όχι σε μορφή *.ogg) δεν τα βλέπει ο explorer. Με το ES explorer τα βλέπω αλλά δεν μπορώ να τα ορίσω σαν ήχο κλήσης, πόσο μάλλον να ορίσω διαφορετικό για κάθε κάρτα. Υπάρχει θέμα με τους ήχους; Τι πρέπει να κάνω;
      3. χρησιμοποιεί κανείς το SVOX; Μου βγάζει πρόβλημα στην εγκατάσταση/update των φωνών. Έχει κανείς υπόψιν κάτι;

Δεν γνωρίζω εάν θα έπρεπε να γράψω κάπου αλλού αυτές τις ερωτήσεις/προβλήματα, οπότε αυτά για την ώρα....
    • Την εβαλα και εγω πριν λιγες ωρες σε ΜΙ3.Μεχρι τωρα ολα καλα. Ευχαριστουμε Gkalen :thumbsup: :thumbsup:
    • Ο/H balakof έγραψε:

έχω κάποιες ερωτήσεις/απορίες μετά από κάποιες ημέρες χρήσης του Kenzo & Gkalen 6.9.22
      2. Ήχοι κλήσης: ενώ έχω ρίξει στο φάκελο με τους ήχους κι άλλα ringtones (όχι σε μορφή *.ogg) δεν τα βλέπει ο explorer. Με το ES explorer τα βλέπω αλλά δεν μπορώ να τα ορίσω σαν ήχο κλήσης, πόσο μάλλον να ορίσω διαφορετικό για κάθε κάρτα. Υπάρχει θέμα με τους ήχους; Τι πρέπει να κάνω;
      3. χρησιμοποιεί κανείς το SVOX; Μου βγάζει πρόβλημα στην εγκατάσταση/update των φωνών. Έχει κανείς υπόψιν κάτι;

Δεν γνωρίζω εάν θα έπρεπε να γράψω κάπου αλλού αυτές τις ερωτήσεις/προβλήματα, οπότε αυτά για την ώρα....

Για τους ήχους κλήσης ανοίγεις την μουσική επιλέγεις τραγούδι και μπορείς από εκεί να το ορίσεις σαν ήχο κλήσης

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • @balakof οταν σου βγαζει τη λιστα με τα διαθεσημα τραγουδια δεν υπαρχει κατω δεξια ενα + μεσα σε πρασινο κυκλο?
      αν ναι, πατας εκει και σου δινει δυνατοτητα επιλογης απο δικο σου φακελο.
      Life is too short to remove usb safely
    • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
      Όπως έχω ήδη ενημερώσει , έχουν μπει νέα Mpdecision scripts σε όλες τις ρομς με Snapdragon , έχετε δει και το changelog με τις αλλαγές ..
      Ακολουθώ το στήσιμο του Kenzo και για τις υπόλοιπες συσκευές ..
      Οι πιο πολλοί θα εχετε ήδη καταλάβει ακόμα καλύτερη απόδοση στις συσκευές σας ...
      Θα ήθελα κάποια feedback όμως από Virgo , Leo και Cancro για να δούμε αν επίσης υπάρχει βελτίωση και σ'αυτες τις συσκευές ..

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΤΚ ( Hermes και Hennessy )
      Όπως είδατε στο CHANGELOG αυτής της εβδομάδας , υπήρχε αυτό :pardon: :pleasantry: ...
      Πολύ σωστά ο @Opanos αναφέρθηκε στο πολύ ενδιαφέρον CHANGELOG .. :dash:
      Αυτό σημαίνει ότι έκανα αρκετές αλλαγές και αναβαθμίσεις σε αρχεία συστήματος για την καλύτερη απόδοση της συσκευής , αλλά δεν έχω ιδέα πως θα δεχτούν αυτές τις αλλαγές οι συγκεκριμένες συσκευές..
      Οπότε αναμενω ενημέρωση και από τους χρήστες THUNDER για τα Hermes και Hennessy ..

EDIT
      Επίσης να μου πείτε σε ποιες συσκευές δε λειτουργεί ή επιλογή reboot σε fastboot για να το γυρίσω σε 2way power menu ..
    • Αύριο θα περάσω την rom στο Mi3. Αν θέλεις μας λες τι να παρακολουθήσουμε? εκτός την ομαλότητα λειτουργία συσκευής.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • @spideman3
      Δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο που πρέπει να παρακολουθήσεις , το βασικό είναι όπως λες ή ομαλή λειτουργία της συσκευής αλλά με ακόμα καλύτερη απόδοση σε όλα ..
      Έχω γράψει στο CHANGELOG όλων των ρομς τις αλλαγές που έγιναν στην 6.9.22...
    • Διαφήμιση
    • @gkalen feedback για Mi5/prime/pro δουλευουν όλα ρολοι οπως παντα... Και το Fastboot και το Recovery στο Power menu =) Κατα τα αλλα αλαγκαριστο με μπαταρια ατελειωτη οπως παντα...και σαν να βολευουν καλυτερα στην χρηση τα Quick toggles οπως τα κάνανε =) θενκς και πάλι . ειναι πολυ κοντα στο να βγαλουν και τα πρώτα κερνελ oi devs ...εκει νομιζω θα παιζει μονο του μπάλα μετά στις ναυαρχίδες...
    • Καλημέρα καλημέρα,
      δεν δουλεύει το reboot to fastboot εδώ.
      Απλά κλείνει η συσκευή.
      Μικρό το "κακό". Έτσι και αλλιώς δεν απαιτείται συχνή χρήση.
      Οπότε, ότι αποφασίσεις -προφανώς-, κάνεις.
      Προσωπικά δεν έχω καμία μα καμία επιθυμία για κάτι παραπάνω από αυτά που ήδη έχεις πετύχει.
      Όλα τα υποδέλοιπα είναι απλά τέλεια.
      Εδώ και αρκετές rom, έχω πάθει πλάκα με την διάρκεια της μπαταρίας που για την δική μου χρήση διαρκεί περίπου 60 ώρες.
      Μνήμη κοντά αλλά πολύ κοντά στο 1GiB -είδα και 1,3 σε κάποια φάση.
      Θερμοκρασία απολύτως φυσιολογική -εμπειρικά το λέω αυτό-, δεν το έχω μετρήσει αλλά καμία σχέση με τις αρχικές MIui v8

Προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει πρόβλημα με το bt, δεν το χρησιμοποιώ και πολύ για να έχω πλήρη άποψη όμως. Απλά όσο το χρησιμοποιώ δεν έχω παρατηρήσει αποσυνδέσεις ή άλλο πρόβλημα.
      Το wifi άψογο.

Γενικά η συσκευή λειτουργεί όπως ακριβώς θα έπρεπε.

:)
      Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
      Είναι καπαρωμένο από άλλους.
    • @gkalen και εδώ όλα καλά, με μία μικρή επιφύλαξη για διάρκεια μπαταρίας, θα δείξει και μετά από μερικές φορτίσεις αν θα στρώσει, ή 6.9.8 ήταν καλυτερη σε αυτό το κομμάτι από τις δυο επομενες, reboot δεν έχω ακόμα όπως στην 6.9.15

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H amigagr έγραψε:

@balakof οταν σου βγαζει τη λιστα με τα διαθεσημα τραγουδια δεν υπαρχει κατω δεξια ενα + μεσα σε πρασινο κυκλο?
      αν ναι, πατας εκει και σου δινει δυνατοτητα επιλογης απο δικο σου φακελο.
      οκ, αυτό ήθελα.
      Ευχαριστώ!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H balakof έγραψε:

έχω κάποιες ερωτήσεις/απορίες μετά από κάποιες ημέρες χρήσης του Kenzo & Gkalen 6.9.22

Μαν με το svox κάτι δεν πάει καλά και δεν είσαι ο μόνος με το πρόβλημα.

Προσπαθώ να μιλήσω με την εταιρία από πίσω αλλά απάντηση δεν

Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk