[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
Όπως είπα κ πιο πάνω τον συγχρονισμό του ιστορικού κλήσεων τον έχω κλειστό από τις ρυθμίσεις του κινητου αλλά πάλι συγχρονίζει.
Επίσης μπήκα στο i.mi.com, το ιστορικό κλήσεων είναι στα μηνύματα αλλά δεν διαγράφεται. Διέγραψα τα μηνύματα μου αλλά αυτό παρέμεινε εκεί.
Τώρα έκλεισα τον συγχρονισμό των μηνυμάτων για να δω αν θα ξαναεμφανίσει τις κλήσεις -
-
Κάνει αλλά επιλέγει μόνο τα μηνύματα, όχι τις κλήσεις.
-
-
Τρεις μέρες με την 6.9.22 στο Hennessy, τα προβλήματα με το drain εξαφανίστηκαν και η διαχείριση μπαταρίας είναι υπέροχη. Ενδεικτικά να αναφέρω ότι την διάρκεια της χθεσινής βραδιάς έπεσε μόνο 2%.
Ότι διορθώθηκε ήταν σε σωστό δρόμο, ευχαριστώ.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
-
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
Ο/H pillopoulos έγραψε:
Γιατί ρε γαμωτο; Μ' έχει βολέψει πολύ αυτή η εφαρμογή
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Το θέμα είναι ότι πρέπει να κάνεις κάποια τσεκ πρώτα! Έχεις δώσει παντού δικαιώματα για την εφαρμογή? Να είναι πάντα ενεργή, να μην μπλοκάρετε από πουθενά κλπ κλπ? Αν ορίσεις τώρα άλλη εφαρμογή για τα μηνύματα τα δέχεται κανονικά? Αν βάλεις πάλι δηλαδή την εφαρμογή της miui ή αν έχεις δεν ξέρω το google messenger!
-
Δεν είναι θέμα εφαρμογής, κατι αλλο φταιει..
Έχει τύχει αρκετές φορές να χάνονται μηνύματα.Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Πάντως συνεχίζει να μην δουλεύει κάποιο winged...
Έχω δοκιμάσει τα πάντα!!!Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0