ρε σεις, το τερματισατε με τις παραθέσεις... 
Μεταξύ σας μιλάτε..

Μεταξύ σας μιλάτε..

Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑυτό παίζει να είναι κόλλημα του PLAY STORE γιατί μου το έκανε και εμένα προχθές που φορούσα ακόμη την 6.5.26. Πάντως ο gkalen έκανε και πάλι το θαύμα του! Πέρασα την 6.9.29 χωρίς clean install και όλα δείχνουν να πηγαίνουν ρολόι! Για πρώτη φορά όταν τερματίζω τις εφαρμογές βλέπω διαθέσιμο 1,4 gb ram!!! GPS δουλεύει ρολόι, φακός, κλήσεις, μηνύματα και όλες οι καθημερινές λειτουργίες δεν είχαν κανένα πρόβλημα! Κατανάλωση μπαταρίας αν και είναι λίγο νωρίς για συμπεράσματα δείχνει να είναι στα ίδια επίπεδα. Μπράβο και πάλι!Ο/H pillopoulos έγραψε:
Να παρατηρήσω κι εγώ κάτι: όταν γίνεται εγκατάσταση ενός application στο play store, λαγκαρει η συσκευή λες και είναι καμιά μπακατελα. Δεν ξέρω αν φταίει η ρομ ή είναι θέμα της xiaomi αλλά μου το έκανε και σε προηγούμενες ρομ
Στάλθηκε από MI 5 με gkalen rom
Ακομα δεν έχει ελληνικά...άρα λίγο δύσκολο ακομα!!!Ο/H Dimitris Dukas IV έγραψε:
και εμενα το ιδιο κανει με το που αλλαξα ρομ.αν μαθεις πες και απο εδω τι παιζει!!Ο/H GnF έγραψε:
Βρε τις ξαναπέρασα. Παντού φουλ είναι αλλά την ώρα που απαντάς μια κλήση πχ γίνονται κυκλάκι
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk