Αν τις εχετε σε ομάδες σε ολες τις ομαδες το κάνει?Ο/H jimarios έγραψε:
και εμενα το ιδιο κανει με το που αλλαξα ρομ.αν μαθεις πες και απο εδω τι παιζει!!Ο/H GnF έγραψε:
Βρε τις ξαναπέρασα. Παντού φουλ είναι αλλά την ώρα που απαντάς μια κλήση πχ γίνονται κυκλάκι
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
δεν εχω καμια επαφη σε καμια ομαδα εγω παντως
-
-
Ο/H osalonikios έγραψε:
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
ΠΡΩΤΗ THUNDER ΡΟΜ ΓΙΑ RedmiNote4 Nikel...
SPECIAL THANKS
@osalonikios , for testing..
CHANGELOG
Όπως σε όλες τις ρομς , διαβάστε το πρώτο ποστ...
Nikel THUNDER MiUi8-6.9.29
DOWNLOAD
Nikel_THUNDER_MiUi8-6.9.29.zip | by gkalen for Xiaomi
INSTALLATION
Διαβάστε το πρώτο ποστ... -
Ο/H demakhs έγραψε:
το σκ'λήκι δεν με είπες, σέρνεται με στυλ?
Tι τρελο δωράκι είναι αυτό σκουληκαντέρα; @demakhs
Even dead i will fight. -
Καλησπέρα στη παρέα!!!!
Σε Redmi Note 2 στη τελευταία rom (6.9.29), παρατήρησα ότι όταν πάω να στείλω ένα αρχείο με Bluetooth μου βγάζει την παρακάτω αναφορά σφάλματος.
Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
Είπε ο William Ralph Inge.
Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης. -
@Sakoumidis
Αν μπορεί να το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος αυτο , δεν έχω ακούσει κατι από άλλον ...
Περίμενε λίγο να μας απαντήσει και κάποιος με RN2 .. -
-
Παρατήρησα σήμερα το εξής προβληματάκι. Η ROM είναι ακόμα φρέσκια και έχω αρκετές εφαρμογές που δεν τις έχω ανοίξει ακόμα από όταν τις πέρασα. Μόλις τις ανοίγω μου εμφανίζει τα αναδυόμενα παραθυράκια για τα δικαιώματα που επιθυμώ να δώσω στην εφαρμογή. Καλά ως εδώ.
Σήμερα το απόγευμα σε 2-3 εφαρμογές εμφανιζόταν το παράθυρο και όταν πατούσα Allow δεν συνέβαινε τίποτα. Έμενε παγωμένη εκεί. Περίμενα, περίμενα... Τις άνοιξα τις έκλεισα, πατούσα το Allow επανειλημμένως και μετά από καμιά 30ρια μπατσίδια το δεχτηκε στην μια. Στις αλλες δεν...Nice to mitu!
-
Ο/H gkalen έγραψε:
@Sakoumidis
Αν μπορεί να το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος αυτο , δεν έχω ακούσει κατι από άλλον ...
Περίμενε λίγο να μας απαντήσει και κάποιος με RN2 ..
Για σιγουριά κάτσε να κάνω και μία Wipe Dalvik και CacheΟ ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
Είπε ο William Ralph Inge.
Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0