[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
Χμμμμ , Google dialer , Google Messenger , πιθανώς Google Chrome , Google Music Player , Google search , Google games και ότι άλλο Google app μπορεί να κυκλοφορεί ...
Γιατί αγορασες Xiaomi και όχι ένα Google Nexus να ησυχασεις ..
@Kmarkou
Πέρα από την πλάκα , δεν ξέρω γιατί δεν σου εμφανίζει το ιστορικό , ελπίζω να σε βοηθήσει κάποιος από τα παιδιά , δεν έχω ιδέα τι μπορεί να φταίει ..
Τσεκαρε ίσως τα δικαιώματα των εφαρμογών που λες ότι έχεις πρόβλημα .. -
-
@fighter
Nαι , έχω αλλά δεν την έχω βάλει ακόμα σε κάποιο τοπικ ...
Omega THUNDER MiUi8-6.9.22
DOWNLOAD
Omega_THUNDER_MiUi8-6.9.22.zip | by gkalen for Xiaomi -
-
-
αγόρασα xiaomi γιατί είπα να αλλάξω το nexus !
Να έχω μία ομαλή μετάβαση -
Ο/H fighter έγραψε:
Όταν πέρασα τη ρομ του @gkalen, επαθα 2ο ατύχημα
Εχθες όμως επαθα το χειρότερο ατύχημα, γιατί το στειλα στον κουμπάρο μου, ο οποίος μεγαλύτερο ατυχημα δε θα μπορούσε να πάθει. Δακρυσε μου είπε!!!
Συσκευαρα κ αν πήρες κ το χρυσό, πρέπει κ η γυναίκα σου να χει πάθει ατύχημα!! Θα το χαρεί, αν το στησεις όπως πρέπει.
Η rom έχει θέμα με ένα - δύο widgets που δεν εμφανίζονται καλά στην επιφάνεια εργασίας, αλλά απ ότι μου ειπε ο μάγειρας κ εχω διαβάσει κ αλλού, είναι θέμα της base rom κ περιμένω update για να διορθωθεί.Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
καλημερα φιλε μου @demakhs ναι το χρυσο πηρα και οντως επαθα ζημια το κινητο εμφανησιακα ειναι υπεροχο και την ιδια ζημια επαθε και εκεινη μολις το ειδε! το κινητο πραγματικα τα σπαει και τωρα καθομαι το στηνο οπως πρεπει να ειναι αλλα αντιμετωπησα προβλημα τωρα! ενω εχω ξεκλειδωσει bootloader εκανα οτι ακριβως ελεγε ο οδηγος περναω τωρα τον twrp ανοιγει κανονικα παω να κανω wipe και μου βγαζει κοκκινα γραμματα και δεν μου βρισκει την μνημη του κινητου για να κανω εγκατασταση την ρομ και το θεμα ειναι πως ουτε το κινητο ανοιγει τωρα κολλαει στο mi logo
-
κράτα πατημένο το power μέχρι να κλείσει.
μπες στο twrp χειροκίνητα (power & volume up) και κάνε wipe cache, dalvick & data, μετά factory reset και μετά reboot to recovery και install την rom.Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0