σε twrp ειναι αλλα δεν μου το βγαζει το κινητο στον υπολογιστη πως θα την περασω
[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
Το Mi PC suite για να σου βάλει όλους τους drivers βάλε.
Mi PC Suite
Νομίζω από εδω
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
mount storage, data, usb ή κάτι τέτοιο....δεν έχω το κινητό να σου πω...
ή σου λείπουν drivers...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Δεξί κλικ στο win icon άνοιξε device manager.Δες πως βλέπει το τηλ.Όπως είναι συνδεδεμένο το τηλ απεγκατάσταση και διαγραφή των drivers και θα εγκαταστήσει τους σωστούςYou may think you can fly - but you better not try
-
Έχεις "φαγωθεί" εσύ @Thracia μ' αυτό!!
Εμένα γιατί δε μου ακούγεται και τόσο εύκολο?
Πως θα τους ξαναπεράσει εάν δεν κάνει restart το pc ή έστω να αποσυνδέσει και να ξανα-συνδέσει το κινητό?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Έχεις "φαγωθεί" εσύ @Thracia μ' αυτό!!
Εμένα γιατί δε μου ακούγεται και τόσο εύκολο?
Πως θα τους ξαναπεράσει εάν δεν κάνει restart το pc ή έστω να αποσυνδέσει και να ξανα-συνδέσει το κινητό?
Μέχρι που το επιχείρησα και ως συνήθως ο θεος είχε δίκιοYou may think you can fly - but you better not try -
ενταξει παιδια το εκανα σας ευχαριστω πολυ ευτυχως ειχα μια sd card και την περασα εκει μεσα και μπορεσα και εκανα δουλεια αλλιως ακρη δεν εβγαζα πριν! σας ευχαριστω πολυ παντως ολους σας για την βοηθεια
-
ενταξει αυτα μονο σε εμενα γινονται δεν εξιγηται αλλιως! εκανα εγκατασταση την ελληνικη ρομ ολα κομπλε δουλευει παταω τωρα να μπω σε twrp παλι να βαλω την ρομ του γκαλεν και μου βγαζει κινεζικο twrp ενω πριν ειχε το κανονικο πως γινεται αυτο?
-
Δες πως τσουλάει το πραγμα κι αν μπορεις να βάλεις την Ρομ που θέλεις.
Even dead i will fight. -
Ο/H fighter έγραψε:
ενταξει αυτα μονο σε εμενα γινονται δεν εξιγηται αλλιως! εκανα εγκατασταση την ελληνικη ρομ ολα κομπλε δουλευει παταω τωρα να μπω σε twrp παλι να βαλω την ρομ του γκαλεν και μου βγαζει κινεζικο twrp ενω πριν ειχε το κανονικο πως γινεται αυτο?
Τα settings είναι το 2τερο από κάτω δεξιά
Μετα πατα στην υδρόγειο και θα σου βγάλει τις γλώσσες -
Μια ερώτηση που ίσως έχει απαντηθεί αλλά το search δε βοήθησε να βρω κάτι αντίστοιχο:
Stable by gkalen με ΜΜ για το redmi note 3 pro θα έχουμε ή θα δούμε απευθείας XTRV; -
Δεν ξέρω αν βγήκε official stable με MM ακόμα .
Έχει βγει;
Even dead i will fight.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0