[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
Ο/H osalonikios έγραψε:
Δεν ξέρω αν βγήκε official stable με MM ακόμα .
Έχει βγει;
-
-
@mixaliscy
Τι να πω τώρα , για να δούμε κανας άλλος τι θα πει ..
Είχα αναφορά ότι βγάζει error7 , μακαρι να'χεις δίκιο γιατί έχουν γίνει σημαντικές αλλαγές πάνω στο κομμάτι της διαχείρισης μπαταρίας μέσω script για powersaving με interactive governor ..
Libra THUNDER MiUi8-6.10.9
DOWNLOAD
Libra_THUNDER_MiUi8-6.10.9.zip | by gkalen for Mi 4c
Libra BuildFix για 2g ram
Libra-BuildFix-2gRam-6.10.9.zip | by gkalen for Mi 4c
Τη ξαναβαζω , να έχω κι άλλα feedback ..
Ενημέρωστε με αν υπάρχει error στην εγκατάσταση παρακαλώ ..
Mεχρι τώρα είμαστε 1-1 , ένας λέει βγάζει error7 , άλλος λέει ή εγκατάσταση έγινε κανονικά ..
EDIT
Μιχαλη , δώσε μου ένα screenshot από το φάκελο init.d , θα τον βρεις στο system/etc/init.d/ ... -
Ο/H gkalen έγραψε:
Είχα αναφορά ότι βγάζει error7
-
@geoanto555
Ή αναφορά ήταν error 7 και δεν έγινε ή εγκατάσταση ..
Ο Μιχαλης λέει ότι εγκαταστάθηκε κανονικά .. -
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Το έχω πετύχει πολλές φορές αυτό το error 7 .. Συνήθως βγαίνει επειδή δεν έχει διαβάσει σωστά τα partition το twrp...
(Έτσι θυμάμαι τουλάχιστον...) Πάντα όμως το κινητο ανοίγει κανονικά.
-
Error 7 βγαζει επισης οταν κανουμε wipe/system και δεν κανουμε reboot to recovery και μετα εγκατασταση της ρομ αλλα εγκατασταση αμεσως..
@gkalen δοκιμασα τα αυτα που εγραφες για της εικονες και το θεμα με την αποστολη απο συλλογη αλλα δεν εγινε τιποτα ...ελπιζω με την νεα αναβαθμιση τον κινεζωνMi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev -
-
-
@maikmaik
Μεχρι το update της παρασκευής θα είναι έτοιμο και το script όπως πρέπει , κάνει κάποιες αλλαγές στο script o @solis_f και θα μπει στη ρομ της παρασκευής , πιστεύω θα έχει ολοκληρώσει τα test μέχρι την παρασκευή ..
Δεν είναι κάτι λάθος αυτή τη στιγμή , αλλά προσπαθεί να το κάνει καλύτερο , θα έχετε χρόνο να το δοκιμάσετε κι εσείς και αν πάνε όλα καλά θα παραμείνει στη ρομ το συγκεκριμένο script του "alcolawl" το οποίο επεξεργάζεται ο @solis_f ..
EDIT
Προστέθηκαν 3 νεα τοπικ στα downloads , μπορείτε να βρείτε τα λινκ και στο πρώτο ποστ .
Είναι για τις THUNDER Roms σε Hydrogen , Omega και Nikel ...
EDIT 2
@caeser , @geoanto555 , @shinig ..
Τελικά το πρόβλημα με το error7 ήταν από το TWRP , έγινε αλλαγή TWRP και όλα ρολόι ..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0