Ο/H balakof έγραψε:
είχα κι εγώ θέμα με το share από τη συλλογή. Δοκίμασα αυτά που έγραψες αλλά..:Ο/H gkalen έγραψε:
@osalonikios , και οποιοσδηποτε άλλος αντιμετωπιζει προβλημα με την εμφάνιση των φωτογραφιών στο Άλμπουμ ή και για το θέμα που ανέφερες , δοκιμαστε τα παρακάτω.
Πήγαινε με root explorer ή οποιοδήποτε file manager , στη διαδρομή ... sd card/MIUI/Gallery/cloud/.cache/ ... Θα σβησεις τα πάντα όλα από το φάκελο εκτός από το πρώτο αρχείο που βλέπεις ".nomedia" ..
Θα πας επίσης στη διαδρομή ... sd card/DCIM/.thumbnails/ .. και σβησε τα πάντα σ'αυτον το φάκελο ..
Μετά πήγαινε και ρυθμίσεις/ εφαρμογές /Άλμπουμ / .. και καθάρισε το cache αν υπάρχει .
Άνοιξε την εφαρμογή Aλμπουμ και μάλλον θα φορτώσει κανονικά όλες τις φωτό σου ..
Μετά δοκίμασε να στείλεις κάποια από αυτές που ειχες πρόβλημα ..
EDIT
Επίσης το ίδιο θα κάνετε και στην εξωτερική sd card αν για οποιοδήποτε λόγο έχετε τους φακέλους MIUI και DCIM και στην micro sd σας , πάλι θα σβησετε τα ίδια πράγματα ..
- όταν πήγα να το κάνω στη Sd card με το root explorer μου έβγαλε ένα μήνυμα σχετικά με Documents και αρχικό φάκελο... Δεν έδωσα τη δέουσα σημασία καθώς ήμουν στη δουλειά, πήγα στο αρχικό φάκελο της κάρτας μνήμης, κάτι επέλεξα να το ανοίγει σαν documents αλλά επέλεξα και το ΠΑΝΤΑ..
- Γύρισα στον Root explorer να ολοκληρώσω τις διαγραφές από την κάρτα μνήμης και αυτός αναβόσβηνε σαν Χριστ/κο Δεντρο..
Τι πρέπει να κάνω για να διορθώσω;
Τι είναι αυτό με το Documents που εγώ δεν έδωσα σημασία..;
Τελικά δεν διορθώνεται..., συνεχίζει και υφίσταται το πρόβλημα με το share από τη συλλογή.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk