Διαφήμιση

[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM

• ROM
    • Ενημερώθηκε
    • Xiaomi
    • Ο/H balakof έγραψε:

Ο/H gkalen έγραψε:

@osalonikios , και οποιοσδηποτε άλλος αντιμετωπιζει προβλημα με την εμφάνιση των φωτογραφιών στο Άλμπουμ ή και για το θέμα που ανέφερες , δοκιμαστε τα παρακάτω.
      Πήγαινε με root explorer ή οποιοδήποτε file manager , στη διαδρομή ... sd card/MIUI/Gallery/cloud/.cache/ ... Θα σβησεις τα πάντα όλα από το φάκελο εκτός από το πρώτο αρχείο που βλέπεις ".nomedia" ..
      Θα πας επίσης στη διαδρομή ... sd card/DCIM/.thumbnails/ .. και σβησε τα πάντα σ'αυτον το φάκελο ..
      Μετά πήγαινε και ρυθμίσεις/ εφαρμογές /Άλμπουμ / .. και καθάρισε το cache αν υπάρχει .
      Άνοιξε την εφαρμογή Aλμπουμ και μάλλον θα φορτώσει κανονικά όλες τις φωτό σου ..
      Μετά δοκίμασε να στείλεις κάποια από αυτές που ειχες πρόβλημα ..

EDIT
      Επίσης το ίδιο θα κάνετε και στην εξωτερική sd card αν για οποιοδήποτε λόγο έχετε τους φακέλους MIUI και DCIM και στην micro sd σας , πάλι θα σβησετε τα ίδια πράγματα ..
      είχα κι εγώ θέμα με το share από τη συλλογή. Δοκίμασα αυτά που έγραψες αλλά..:
      - όταν πήγα να το κάνω στη Sd card με το root explorer μου έβγαλε ένα μήνυμα σχετικά με Documents και αρχικό φάκελο... Δεν έδωσα τη δέουσα σημασία καθώς ήμουν στη δουλειά, πήγα στο αρχικό φάκελο της κάρτας μνήμης, κάτι επέλεξα να το ανοίγει σαν documents αλλά επέλεξα και το ΠΑΝΤΑ..
      - Γύρισα στον Root explorer να ολοκληρώσω τις διαγραφές από την κάρτα μνήμης και αυτός αναβόσβηνε σαν Χριστ/κο Δεντρο..

Τι πρέπει να κάνω για να διορθώσω;
      Τι είναι αυτό με το Documents που εγώ δεν έδωσα σημασία..;

Τελικά δεν διορθώνεται..., συνεχίζει και υφίσταται το πρόβλημα με το share από τη συλλογή.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Είναι το μονο θέμα που αντιμετώπισα και εγώ.Μονο από το άλμπουμ όμως.px από viber στέλνει κανονικά.
      Λογικά από δευτερα θα είναι κομπλέ .

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ανοίγω θέμα σχετικά με ρομ Virgo_Thunder 6.29
      Σήμερα πρώτη μέρα λειτουργίας της ρομ, παρατηρήθηκε το εξής, ότι με 3 γραμμές σημα καλεσα από άλλο κινητό τον αριθμό μου και έλεγε ότι δεν ήταν διαθέσιμος, το οποίο το κινητό το είχα μπροστά μου. Και ένα δεύτερο που είδα είναι ότι μετά την απενεργοποίηση του dolby atmos, δεν είχα καθόλου ήχο στην συσκευή, φουλ ή ένταση. Σαν player έπαιζε κανονικά αλλά όχι όταν με καλούσαν. Σημειώνω ότι έκανα disable την εφαρμογή του Atmos από Uninstall Expert, αλλά το αποτέλεσμα έχει μείνει το ίδιο. Ενδεχομένως μετά από ένα restart της συσκευής να επανέλθει, το οποίο θα το δω σύντομα.

Υ.Γ. Συγνώμη εάν έχω ανοίξει λάθος τοπικ.
    • Διαφήμιση
    • RE: [Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.9.29 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM

Ο/H PeterPanious έγραψε:

Έπειτα από μια βδομάδα περίπου με την 6.9.29, σε δύο συσκευές με Hennessy, πρέπει να σημειωθεί ότι η κατανάλωση μπαταρίας είναι λίγο αυξημένη συγκριτικά με την προηγούμενη rom(6.9.22)

Δεν υπήρξαν κάποια drain ανεξηγητα(για παράδειγμα κατά την διάρκεια της νύχτας) , απλά κατά την χρήση του κινητού σε ίντερνετ και browse και ελαφρύ gaming η κατανάλωση ήταν λίγο χειρότερη.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Το επιβεβαιώνω δυστυχώς..
      Και μια ερώτηση, τι σημαίνει αυτή η φωτο; ότι δουλεύει στα κόκκινα το τηλ;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Έκανα factory reset χθες αργά τη νύχτα και τα είδα όλα... δηλαδή το supersu... οπότε όλα καλά :thumbsup:
      Αργότερα από την αρχή και τα υπόλοιπα apps
      Σας ευχαριστώ όλους!!!!
    • καλημερα παιδια το κηνιτο μου δεν μπαινει το βραδυ σε deep sleep και καταναλονει μπαταρια ρηθμηζει απο καπου η ξανα περναω την ρομ?
    • ΄Το θέμα είναι τι σου καταναλώνει την μπαταρία..... 'Εχεις βάλει κάποια εφαρμογή να δεις;

• Διαφήμιση
    • ΄Τότε λογικά ξέρεις τι σου τρώει την μπαταρία..

• Ο/H nikpoth έγραψε:

Ρυθμίσεις-εφαρμογές,βρίσκεις εφαρμογή documents και την ενεργοποιείς

τώρα, να ρωτήσω και τι κάνει αυτή η εφαρμογή "Documents" γιατί δεν γνωρίζω;
    • Ούτε εγώ γνωρίζω!Απλά στο ζήτησε η συσκευή με ένα γρήγορο μήνυμα που δεν πρόλαβες να δεις.Όταν έκανες την προσπάθεια για αντιγραφές

• Διαφήμιση
    • στην τελευταια εκδοση για το Redmi note 3 pro kenzo 6.9.29 οι αισθητήρες λειτουργούν αλλα με καθυστέρηση, σα να κολάνε είναι... δοκιμασα αυτόν τον οδηγό αλλα δεν εχει αλλαξει τιποτα. και μου εμφανισε και ένα άλλο θεμα στα δικαιώματα που σου πεταει το mm και όχι αυτά της miui, στο ότι δεν μπορω να πατησω την επιλογή "επιτρεψε". δοκιμασα όπως μου ειχαν πει και παλιοτερα να κανω wipe cache και dalvik αλλα δεν ειχε αποτελέσματα.

Esu: μετά από 5-6 wipes έστρωσε το ένα θέμα που είχα.