[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
-
Εγω στο δικο μου κενζο εχω παρατηρησει κατι αλλο κουλο τις τελευταιες μερες.
Εχω μια σιμ κοσμοτε και μια wind.
Αυτο που γινεται συχνα πυκνα ειναι οτι το σημα πεφτει και στις 2 καρτες ομοιομορφα.
Δηλαδη εκει που εχω 5 γραμμες,ξαφνικα παει 2,ξανα 5,μπορει 3 και παει λεγοντας...αλλα το περιεργο ειναι οτι γινεται ταυτοχτονα και στις 2 σιμ...ενω ξερω σιγουρα οτι κοσμοτε εχω παντα φουλ εδω που ειμαι και ασθενεστερη wind.
Μονο το δικο μου τα κανει αυτα τα κουλα?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Ο/H alekos-ep91 έγραψε:
-
Ο/H gkalen έγραψε:
Συνεχίζω με ότι παρατήρησα ακόμα.
Στην drop down γραμμή κατάσταση ή μπάρα της φωτεινότητας είναι τέρμα αριστερά (χαμηλή), που μόνο όταν ρυθμιζω μέσα από τις ρυθμίσεις φαίνεται να επανέρχεται αλλά με την διαφορά οτι μετά από κάποια στιγμή πάλι ο κερσορας πηγαίνει αριστερά.
Επίσης όταν επιλέγω τον συγχρονισμό στην γραμμή κατάστασης να είναι on για mail κλπ, αυτό δεν το κρατά στη μνήμη με αποτέλεσμα πάλι όταν μπαίνω στα mail να χρειάζεται από ένα μήνυμα που βγάζει για την ενεργοποίηση του συγχρονισμού.
Ελπίζω να είναι κατατοπιστικά τα σχόλια και ευχαριστώ την βοήθεια τόσο του @gkalen και των υπόλοιπων μελών.
Καλημέρα!
Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πια εφαρμογή υπάρχει για να δω τι εφαρμογές τρεχουν στο παρασκήνιο;;
Χρησιμοποιώ το cpu spy αλλά δεν εμφανίζει κάτι ως εφαρμογές. Βλέπω το deep sleep ουσιαστικά πόσο είναι αδρανοποίημενη ή συσκευή.
Σημειώνω ότι από χθες γύρω στις 23:30 που σταμάτησε ή φόρτιση με λίγη χρήση internet (100%-95%) το πρωί στις 7:30 ή μπαταρία ήταν στο 85% + ενεργοποιημένη ή εξοικονόμηση ενέργειας από το ίδιο το σύστημα. -
-
Ο/H alekos-ep91 έγραψε:
Εγω στο δικο μου κενζο εχω παρατηρησει κατι αλλο κουλο τις τελευταιες μερες.
Εχω μια σιμ κοσμοτε και μια wind.
Αυτο που γινεται συχνα πυκνα ειναι οτι το σημα πεφτει και στις 2 καρτες ομοιομορφα.
Δηλαδη εκει που εχω 5 γραμμες,ξαφνικα παει 2,ξανα 5,μπορει 3 και παει λεγοντας...αλλα το περιεργο ειναι οτι γινεται ταυτοχτονα και στις 2 σιμ...ενω ξερω σιγουρα οτι κοσμοτε εχω παντα φουλ εδω που ειμαι και ασθενεστερη wind.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Όχι και σε μένα το κάνει.
Sent from my Redmi Note 3 using TapatalkΑυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
-
Καλα αυτό με το copy numbers στα sms best off . Στις κινήσεις του ebanking μας σωνει . Τέλειο .
-
-
Οριστε το script μου! Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνο όσοι έχετε συσκευή με snapdragon 808 !
Βαλτε το στο system/etc/init.d
Αφαιρεστε το file extension
Δώστε permission 755 και κάντε ένα restart
Δοκιμαστε το καμια δυο μέρες και ποσταρετε εδω τις εντυπώσεις σας για να δω και εγω πως παει. Το εχω αλλα θελω να δω και σχόλια. Κάντε με μια αναφορά για να βλέπω τα σχόλια σας. Ευχαριστώ πολύ -
@solis_f
Μπράβο ρε φίλε ..
Θα το βάλω σε όλες τις ρομς 6.10.13 με Snapdragon 808 να γίνει ή δοκιμή μας στην επόμενη βδομάδα και θα δούμε που θα καταλήξουμε ..
EDIT
Απ'οτι είδα , Snapdragon 808 έχουμε στα Mi4c και Mi4s ..
Σ'αυτες τις δύο ρομ θα γίνει ή δοκιμή με την 6.10.13 και μετα απο τα feedback θα δούμε τι θα κάνουμε ..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0