Να κάνουμε ένα τόπικ για να μη διαβάζουν όλοι για ένα τεστ που δεν τους ενδιαφέρει?
[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
Δεν ξέρω αν γράφω στο κατάληλο μέρος, άλλα θέλω να δώσω τις ευχαριστίες μου για την θαυμάσια και απροβλημάτιστη ROM "Kenzo_THUNDER_MiUi8-6.9.29" που σήμερα φόρεσα στο κινητό της γυναίκας μου... Μακάρι να βγάλεις φίλε και για το "Ηydrogen" αν και γενικά δεν έχω πρόβλημα με την GTV.
Και στα δύο κινητά δεν κατάφερα να έχω root access στο ES File Explorer, ενω το root παίζει μιά χαρά για όλες τις άλλες εφαρμογές όπως adaway, titanium backup, root explorer, boot manager κ.τ.λ
Ευχαριστώ. -
@jgougos
Να'σαι καλά φίλε μου ...
Έχει ρομ και για το Hydrogen , στο πρώτο ποστ αυτού του τοπικ έχει λινκ που σε οδηγεί στα downloads της THUNDER για το Hydrogen ..
Και στο δεύτερο λινκ της υπογραφής μου έχει και Stable THUNDER Rom για το Hydrogen ..
Ο Es file explorer έχει κάποια προβλήματα , ελπίζω να τα φτιάξουν γρηγορα , προς το παρόν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον root explorer ..
@mixaliscy
Το συγκεκριμένο τεστ θα γίνει με το Mi4c και το Mi4s , οπότε θα μπορέσουμε να το χειριστούμε εδώ , αλλιως θα πρέπει να κάνει ένα τοπικ ο συμπατριώτης σου @solis_f για τις δοκιμές στα script που έχει ετοιμάσει για τις συσκευές αυτές. -
Ο/H gkalen έγραψε:
@solis_f
Μπράβο ρε φίλε ..
Θα το βάλω σε όλες τις ρομς 6.10.13 με Snapdragon 808 να γίνει ή δοκιμή μας στην επόμενη βδομάδα και θα δούμε που θα καταλήξουμε ..
EDIT
Απ'οτι είδα , Snapdragon 808 έχουμε στα Mi4c και Mi4s ..
Σ'αυτες τις δύο ρομ θα γίνει ή δοκιμή με την 6.10.13 και μετα απο τα feedback θα δούμε τι θα κάνουμε ..
-
Ο/H gkalen έγραψε:
@osalonikios , και οποιοσδηποτε άλλος αντιμετωπιζει προβλημα με την εμφάνιση των φωτογραφιών στο Άλμπουμ ή και για το θέμα που ανέφερες , δοκιμαστε τα παρακάτω.
Πήγαινε με root explorer ή οποιοδήποτε file manager , στη διαδρομή ... sd card/MIUI/Gallery/cloud/.cache/ ... Θα σβησεις τα πάντα όλα από το φάκελο εκτός από το πρώτο αρχείο που βλέπεις ".nomedia" ..
Θα πας επίσης στη διαδρομή ... sd card/DCIM/.thumbnails/ .. και σβησε τα πάντα σ'αυτον το φάκελο ..
Μετά πήγαινε και ρυθμίσεις/ εφαρμογές /Άλμπουμ / .. και καθάρισε το cache αν υπάρχει .
Άνοιξε την εφαρμογή Aλμπουμ και μάλλον θα φορτώσει κανονικά όλες τις φωτό σου ..
Μετά δοκίμασε να στείλεις κάποια από αυτές που ειχες πρόβλημα ..
EDIT
Επίσης το ίδιο θα κάνετε και στην εξωτερική sd card αν για οποιοδήποτε λόγο έχετε τους φακέλους MIUI και DCIM και στην micro sd σας , πάλι θα σβησετε τα ίδια πράγματα ..
τελικά με το πρόβλημα να μη δουλεύει το share για φώτο ή αρχεία που είναι αποθηκευμένα στην κάρτα δεν υπάρχει ακόμα λύση; ε;
Η πιο πάνω διαδικασία με τη διαγραφή των thumbs και της cache δεν το διορθώνει
Υποψιάζομαι πως κάποιο permission δεν επιτρέπει πρόσβαση του share στην κάρτα γιατί κάτι τέτοιο λέει το ριπορτ του λάθους που βγάζει όταν πας να κάνεις share κάποια φώτο από την sd card
Σου στέλνω την αναφορά λάθους μήπως και καταλάβεις εσύ που είσαι πιο ειδικός
Γιώργος -
@Zambetaki Marinataki
Στη δικιά μου συσκευή δουλεύει το share κανονικά , ίσως υπάρχει το πρόβλημα σε κάποιες συσκευές και να οφείλεται στην based rom ..
Να δούμε και τις νέες ρομς μεθαύριο και τα ξαναλεμε -
Ο/H gkalen έγραψε:
@Zambetaki Marinataki
Στη δικιά μου συσκευή δουλεύει το share κανονικά , ίσως υπάρχει το πρόβλημα σε κάποιες συσκευές και να οφείλεται στην based rom ..
Να δούμε και τις νέες ρομς μεθαύριο και τα ξαναλεμε
)
Και επειδή δεν είμαι και πολύ γνώστης ποιες είναι "οι νέες ρομς μεθαύριο" και προπάντων που να κοιτάζω για να τις περιμένω
Thanks για τις απαντήσεις και θα περιμένω -
@Zambetaki Marina
Ή based rom είναι ή κινεζικη ρομ που λες , αλλά στην περίπτωση μας based rom είναι ή ρομ της xiaomi eu , εκεί λοιπόν γίνεται ή αλλαγή της κινέζικης ρομ σε Multilanguage συν οι διαγραφές των κινεζικών εφαρμογών , συν κάποιες μοντες στα settings , system ui και άλλες εφαρμογές .
Αυτή τη μονταρισμένη ρομ λοιπόν από xiaomi eu , παίρνουμε σαν βάση για να φτιάξουμε τις δικές μας ..
Ότι προβλήματα έχουν αυτές οι ρομς , θα έχουν και οι δικές μας , αυτό είναι νόμος όταν δουλεύεις πάνω σε μία ρομ , δε μπορούν να διορθωθούν τα προβλήματα μιας ρομ αν δεν διορθωθούν και στην based rom .. -
Πάντως η αναφορά παραπέμπει περισσότερο σε bug παρά σε πρόβλημα δικαιωμάτων..
-
Δοκιμασε κανένας το script? Καμιά εντύπωση?
-
Ο/H Bodai έγραψε:
bug (ρωτάω σαν άσχετος) σημαίνει θέμα συνεργασίας κάποιων τηλεφώνων (γιατί προφανώς το πρόβλημα το έχουν λίγοι) με τη ROM και όχι θέμα ρυθμίσεων και δικαιωμάτων;
Άρα να περιμένω μερικές ενημερώσεις εδώ και αν δεν διορθωθεί να βάλω άλλη ROM;
Στάλθηκε από το Lenovo A806 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H jos31 έγραψε:
Ο/H Bodai έγραψε:
bug (ρωτάω σαν άσχετος) σημαίνει θέμα συνεργασίας κάποιων τηλεφώνων (γιατί προφανώς το πρόβλημα το έχουν λίγοι) με τη ROM και όχι θέμα ρυθμίσεων και δικαιωμάτων;
Άρα να περιμένω μερικές ενημερώσεις εδώ και αν δεν διορθωθεί να βάλω άλλη ROM;
Στάλθηκε από το Lenovo A806 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οπως το ειπες
Bug ειναι οταν δεν λειτουργεί κατι μεσω ρομ..οτι και να αλλαξεις μεσω κιν θεωρητικα δεν θα το διορθωσει.ειναι λαθος στην ρομ ή στην συνεργασια της χ εφαρμογής με την ρομ.
Δηλαδη θελει αλλαγη απο τον developer της ρομ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0