[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
-
-
8
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H jos31 έγραψε:
bug (ρωτάω σαν άσχετος) σημαίνει θέμα συνεργασίας κάποιων τηλεφώνων (γιατί προφανώς το πρόβλημα το έχουν λίγοι) με τη ROM και όχι θέμα ρυθμίσεων και δικαιωμάτων;
Πιστεύω θα δουν και τις αναφορές λάθους και θα το φτιάξουν αλλά ποια εννοείς επόμενη και μεθεπομενη ROM; Αρχικά έβαλα την κινέζικη dev μετά έβαλα την τελευταία ελληνική ( Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)) και τέλος έβαλα από πάνω το MM.
Εγώ τώρα που πρέπει να κοιτάζω για να δω ότι βγήκε η "επόμενη ή μεθεπομενη" και να τη βαλω;
Σου στέλνω και screenshot να δεις τι εχω
ΥΓ. Α κάπου εδώ στο φόρουμ διάβασα ότι το ΜΜ έχει θέματα με την ανάγνωση της SD κάρτας; Τι κάνω για να επιστρέψω σε lollipop; Ξανά flash την ελληνική ρομ;
Στάλθηκε από το Lenovo A806 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H jos31 έγραψε:
Εγώ τώρα που πρέπει να κοιτάζω για να δω ότι βγήκε η "επόμενη ή μεθεπομενη" και να τη βαλω;
Ο/H jos31 έγραψε:
ΥΓ. Α κάπου εδώ στο φόρουμ διάβασα ότι το ΜΜ έχει θέματα με την ανάγνωση της SD κάρτας; Τι κάνω για να επιστρέψω σε lollipop; Ξανά flash την ελληνική ρομ;
-
Ειμαι και φανατικος AC/DC.
Με εφτιαξες λέμε.
Even dead i will fight. -
@jos31
Έχεις μπερδέψει τα νήματα φίλε μου ..
Εδώ είναι το νήμα για τις THUNDER Custom Roms , εσύ φοράς GTV , θα πας στο νήμα της GTV να ρωτήσεις τυχόν απορίες ..
Πάντως για πισωγυρισμα μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις Lollipop αλλά θέλει factory reset ..
@osalonikios
Δικός μου είσαι έτσι ???
Πάρε και δύο screenshot από την εφαρμογή μουσικής που έχω στο τηλ... μου ..
-
-
-
Μόλις το δοκίμασα. Δουλεύει μια χαρά σε εμένα.
-
δουλευει τέλεια και σε μενα
-
Ο/H jgougos έγραψε:
Η επιλογή 'τρία δάκτυλα στιγμιότυπο' δεν δουλεύει στο kenzo
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0