Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
Ο/H jgougos έγραψε:
@fighter υπαρχει στα downloads επιλογη για donate μεσω paypal.. -
-
Εμένα γιατί με πάει....
Είναι το κουμπάκι Paypal donate now δεξιά πάνω, στην αρχική σελίδα: xiaomi-miui.gr/community/Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Είναι το κουμπάκι Paypal donate now δεξιά πάνω, στην αρχική σελίδα: xiaomi-miui.gr/community/
-
καλά για τον @osalonikios σίγουρα θα παράγει πολύ σούπερ σπέσιαλ ξεχωριστό και trendy url με κρέμα μπουγάτσα!!!!!
είμαι σίγουρος γι αυτό!!!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλησπέρα παιδιά έχω ένα backup με ρομ του γκαλεν πάω να το επαναφερω και μου βγάζει error 205??κατι τέτοιο τελος πάντων, κάνω reboot ανοίγει το τηλεφωνο πάω να περάσω τον κωδικό και μου βγάζει λάθος πολλές φορές αν και είναι ο σωστός!! Τι μπορώ να κάνω για να μην στήσω το τηλέφωνο από την αρχή??
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
unofficial προβληματική έχεις???
δεν είναι κακό να στήνεις το τηλέφωνο από την αρχή που και που, γλιτώνεις τις ... κακοτοπιές!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
unofficial προβληματική έχεις???
δεν είναι κακό να στήνεις το τηλέφωνο από την αρχή που και που, γλιτώνεις τις ... κακοτοπιές!!!
Του galen έχω!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H xristos1277 έγραψε:
Ο/H jgougos έγραψε:
-
Καλημερα! Στο σύνολο της η ρομ Virgo_Thunder 6.29 είναι αρκετά καλή, καλή διαχείριση ραμ και μπαταρίας, εάν δεν ασχολείται κάποιος με κοινωνικά δίκτυα.
Ούτε κολλήματα ούτε κάποια restart, το μόνο που δείχνει σαν κάτι αρνητικό είναι παρότι έχω ενεργοποιήσει on τον συγχρονισμό για mail εξακολουθει να μου ζητά ενεργοποίηση, όταν μπω στην εφαρμογή mail. Έχει γίνει wipe/cache/dalvik.
Αυτα -
Παιδες καλησπέρα. Αφού ξεκλειδωσα εχθες το Note 3 kenzo πέρασα την τελευταία ρομ του gkalen. Το έχω πετυχει όμως να κάνει 1-2 restart μόνο του...Το βρίσκω στην οθόνη που ζητάει το pin...Γιατί μπορεί να γίνεται αυτο;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0