@alvin1983 φαντάζομαι πρέπει να περάσω su μέσω twrp σωστά ? Η ρομ δεν είναι ρουτ απ ότι κατάλαβα
Για το άλλο έχουμε κάτι ?
Για το άλλο έχουμε κάτι ?
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑν εννοείς την διόρθωση απο το πληκτρολόγιο Google παςΟ/H blade_ έγραψε:
Δεύτερον μπορεί να απενεργοποιηθει τελείως η διόρθωση γλώσσας του κινητού ? Είναι πολύ κουραστικό . .
Ευχαριστώ !
Μπορείς να έχεις root και να παίζεις Pokemon. Ακολουθίες αυτόν τον οδηγό (με εξαίρεση το κομμάτι του Xposed)Ο/H pankobios έγραψε:
αν περασω απο πανω την developer θα ειναι rootαρισμενη και δεν θα μπορω να παιξω Pogo.εχω και nandroid backup. Δλδ ή θα παιζω Pogo και θα πληρωνω εξτρα δεδομενα ή θα εχω root και δε θα μπορω να παιξω.Ο/H Bodai έγραψε:
@pankobios φλάσαρε απο πάνω GTV Developer 6.10.13 (συμφωνα με τις οδηγίες του @gkalen) και ελπίζω να στο διορθώσει το προβλημα.
@gkalen καμιά ιδέα γιατί συνέβει αυτό?? Μια απλά απεγκαταστάση του SuperSu??
Μπορείς μέσω Xposed και xMIUI.Ο/H blade_ έγραψε:
Καλησπέρα σας . Όλα καλά μέχρι στιγμής νε τη ρομ σε redmi 3s 2gb . Πέρασα τη ρομ και ένα build fix που έλεγε από κάτω . Σε γενικές γραμμές αρκετά σβελτα το κινητό με αρκετό Lag . . Θα δείξει όμως .
Έχω 2 ερωτήσεις
Πρώτον μπορούμε να έχουμε Expandable notifications όπως στα υπόλοιπα ανδροιδ είτε στη lockscreen είτε απλά κατεβάζοντας την status ?
Ο/H gkalen έγραψε:
Τα έχω κάνει αυτά και χρησιμοποιώ SwiftKey .Ο/H gab έγραψε:
Αν εννοείς την διόρθωση απο το πληκτρολόγιο Google παςΠρόσθετες ρυθμίσεις,Γλωσσα καί εισαγωγή,Πληκτρολογιο Google,διορθωση κειμένου,και ξετσεκαρεις την αυτοματη διόρθωσηΟ/H blade_ έγραψε:
Δεύτερον μπορεί να απενεργοποιηθει τελείως η διόρθωση γλώσσας του κινητού ? Είναι πολύ κουραστικό . .
Ευχαριστώ !
Ο/H LoukG έγραψε:
Μπορείς να έχεις root και να παίζεις Pokemon. Ακολουθίες αυτόν τον οδηγό (με εξαίρεση το κομμάτι του Xposed)Ο/H pankobios έγραψε:
αν περασω απο πανω την developer θα ειναι rootαρισμενη και δεν θα μπορω να παιξω Pogo.εχω και nandroid backup. Δλδ ή θα παιζω Pogo και θα πληρωνω εξτρα δεδομενα ή θα εχω root και δε θα μπορω να παιξω.Ο/H Bodai έγραψε:
@pankobios φλάσαρε απο πάνω GTV Developer 6.10.13 (συμφωνα με τις οδηγίες του @gkalen) και ελπίζω να στο διορθώσει το προβλημα.
@gkalen καμιά ιδέα γιατί συνέβει αυτό?? Μια απλά απεγκαταστάση του SuperSu??
Τον ακολουθησα προχτες αυτον τον οδηγο αλλα δυστυχως το magisk εχει αναβαθμιστη στην 7 εκδοση και πλεον εχει αφαιρεθει το κουμπι root tongle. Ο προγραμματιστης του λεει πως το εβγαλε το κουμπι γιατι δεν ειχε σκοπο εξαρχης να φτιαξει το magisk για να κρυβει το root.εφαγα ενα απογευμα δλδ τζαμπα.Εσυ το εχεις δοκιμασει.μηπως δουλευει με προηγουμενες version του magisk?Ο/H blade_ έγραψε: