[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
-
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Όχι και όλα.... 2 "δικά μου" δεν το έχουν αυτό που λέτε..
Ή αλήθεια είναι ότι το δικό μου δεν το έκανε μετα την αναβάθμιση....Μου το έκανε όταν πειραξα το supersu και συγκεκριμένα εκλεισα κι ενεργοποιησα πάλι το root.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@gkalen εμένα το δικό μου έχει τύχει να μου βγάλει ότι έχει ελεύθερη μνήμη 2.2 λογικό είναι ότι κάπου θα έχει θέμα και εντάξει δεν γίνεται όλα να είναι τέλεια γιαυτό και βγάζουν και κάθε εβδομάδα ρομ γτ όλο και κάπου θα έχει κάποιο θέμα κάτι που εμείς μπορεί και να μην το βλέπουμε! Απλά μερικοί θα πρέπει να κάνουμε υπομονή σε τέτοια προβλήματα από την στιγμή που πειραματιζομαστε συνεχεια με ότι καινούργιο βγαίνει και να μην τρελενομαστε ούτε να τρελενουμε και τα παιδιά εδώ μέσα που δίνουν αγώνα και κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για μας όσοι δεν θέλετε να έχετε πρόβλημα απλά βαζεται μία stable και το αφήνετε το κινητό όπως έχει στην άκρη και να μην ξεχνάμε ότι τέτοια πράγμα δεν κάναμε ποτέ με άλλα τηλέφωνα απλά τα είχαμε και κάναμε την δουλειά μας
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
παταω να flasharo την ρομ μου βγαζει αυτο και αμεσως κανει επανακκινιση και κολαει στο λογο.. καμια βοήθεια παιδια ? -
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Γύρνα στο Install και βγάλε τις επιλογές που είναι τσεκαρισμένες για έλεγχο zip και MD5
zip signature verification
reboot after instal -
Εμένα πλέον με 5 και βάλε reboots και καθάρισμα cache δεν κάνει redraws και η μπαταρία του βλέπω σε σχέση με την προηγούμενη ελάχιστα καλύτερη ειδικά στο standby..Όμως δεν δουλεύει όπως είπαν τα παιδιά το apply στα δικαιώματα...Γιώργο δοκίμασες να βάλεις κάποια καινούργια εφαρμογή?Αν προϋπήρχαν στην προηγούμενη ρομ δεν σου τα ξαναζηταει..Μόνο στις νεοαποκτηθέντες
sent from xiaomi rn 3pro thunder rom -
Το αρχείο που προσπαθείς να εγκαταστήσεις thanosblaki είναι της προηγούμενης εβδομάδας. 6.10.13, κατέβασε και προσπάθησε να βάλεις την τελευταία 6.10.20. Εάν εξακολουθεί να υπάρχει θέμα, ίσως και να φταίει η έκδοση του twrp.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0