με το άρωμα σου δίνεται η δυνατότητα να επιλέγεις 'futures' της rom ή το αντίθετο .Ο/H osalonikios έγραψε:
Εγώ ακόμα δεν κατάλαβα τι ειναι και τι θα κάνει το άρωμα
Έτσι τουλάχιστον γινόταν μέχρι τώρα στις rom που περνούσα . . .
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούμε το άρωμα σου δίνεται η δυνατότητα να επιλέγεις 'futures' της rom ή το αντίθετο .Ο/H osalonikios έγραψε:
δες λίγο γτ και εγώ xtrv beta1 έβαλα αλλά είναι ή 6.10.20Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Βγήκε και XTRVbeta1 6.11.3 για το Kenzo...Ο/H fighter έγραψε:
ποτε έβγαλαν την 6.11.3 για το κενζο? Την 6.10.20 εφτιαξαν
Για δώσε ένα παράδειγμα για να μπω στο ζουμι.Ο/H jgougos έγραψε:
με το άρωμα σου δίνεται η δυνατότητα να επιλέγεις 'futures' της rom ή το αντίθετο .Έτσι τουλάχιστον γινόταν μέχρι τώρα στις rom που περνούσα . . .Ο/H osalonikios έγραψε:
Στις επόμενες μέρες θα δίνουμε σταδιακά XTRVbeta1 και στις υπόλοιπες συσκευές, και φυσικά και για το RedMi Note 2 & RedMi Note 3.Ο/H Opanos έγραψε:
Μπορεί να σου δίνεται η επιλογή να εγκαθιστάς ή όχι τον Flash player που είχε η THUNDER ας πουμε, να μην σε ενδιαφέρουν μερικά Optimisation scripts , εξαρτάται από αυτόν που κάνει την rom τι θα βάλει προς επιλογη , να ξέρεις ότι εγώ δεν το προτείμω το aroma γιατί αυξάνουν οι παράμετροι και μάλλον μπλέκει το πράμαΟ/H osalonikios έγραψε:
Για δώσε ένα παράδειγμα για να μπω στο ζουμι.Ο/H jgougos έγραψε:
με το άρωμα σου δίνεται η δυνατότητα να επιλέγεις 'futures' της rom ή το αντίθετο .Έτσι τουλάχιστον γινόταν μέχρι τώρα στις rom που περνούσα . . .Ο/H osalonikios έγραψε:
Ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις.Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Πρέπει να κάνετε λιγάκι υπομονή, καθώς είναι μία μεταβατική περίοδος και όπως είναι λογικό, έχουμε ΜΟΝΟ 2 χέρια έκαστος, και η μέρα έχει δυστυχώς ΜΟΝΟ 24 ώρες...