[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
Download > Ελληνικές GTV > επιλέγεις την συσκευή σου > επιλέγεις τον τύπο ρομ που θέλεις > επιλέγεις την ρομ που θες
-
Καλημέρα, έχω κάποια θέματα στην kenzo:
Μετά την dirty αναβάθμιση σε 6.11.3 από 6.10.13 μου έχει κατσικωθεί στην προσβασιμότητα μία κινεζιά. Το mi cloud προσπαθεί να ενεργοποιήσει την sim2 στην οποία έχω μία data κάρτα της wind και δεν τα καταφέρνει παρόλο που έχω δηλώσει τον τηλ. αριθμό της. Πως αλλάζουμε τον σέρβερ στα θέματα γιατί έβαλα στην αρχή τον κινέζικο και τα μανδαρίνικά μου είναι λίγο αδύνατα. Ευχαριστώ προκαταβολικά...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εχω περάσει και εγώ εδώ και 2μερες την XTRV 6-11-3 καί βλέπω οτι το πάντρεμα τελικά που έγινε άξιζε τον κόπο
Έχει την ταχύτητα και την πολύ καλή διαχείριση μνήμης που μας είχε προσφέρει μέχρι τωρα ο @gkalen με τις δικές του ρομ και την ομαλότητα και τα καλουδια τις gtv
Μπράβο παιδιά πολύ καλή δουλειά έχετε κάνει με τίς XTRV καί το βασικότερο μάς έχετε απαλλάξει από το δίλημμα πιά ρομ να διαλεγουμε για να περάσουμε κάθε εβδομάδα. -
@yiannism01
Το bug με την κινεζια στην προσβασιμότητα είναι γνωστό και έρχεται με την based rom ..
Για τα θέματα έχω βάλει ζιπακι στο τοπικ της XTRV .. νομίζω το βρηκες .. -
Ο/H gkalen έγραψε:
@yiannism01
Το bug με την κινεζια στην προσβασιμότητα είναι γνωστό και έρχεται με την based rom ..
Για τα θέματα έχω βάλει ζιπακι στο τοπικ της XTRV .. νομίζω το βρηκες ..
Ναι, ευχαριστώ πολύ!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@gkalen
Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει αλλά δεν μου αναγνωρίζει την κάρτα μνήμης στο τηλέφωνο. Κάτι γίνεται στο Twrp -> Mount όταν ξετικάρα το system.
Σε προσπαθεια επαναφλασαρίσματος, επικρατεί το ίδιο θέμα.
Το μονο που σκέφτομαι να κάνω ειναι να περιμένω νεα thunder rom να δώ αν επικρατεί το ίδιο πρόβλημα
(ειναι περασμένη η 10.20 -
-
-
-
Ο/H Gjimmys έγραψε:
Το κένζο έχεις έτσι? Πας στην κατηγορία του κινητού στο Download Section και βρίσκεις την GTV\XTRV και κατεβάζεις την τελευταία 6.11.3:
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…i-RedMi-Note-3-Pro-Kenzo/ -
Ο/H lallasgr έγραψε:
Ο/H Gjimmys έγραψε:
Το κένζο έχεις έτσι? Πας στην κατηγορία του κινητού στο Download Section και βρίσκεις την GTV\XTRV και κατεβάζεις την τελευταία 6.11.3:
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…i-RedMi-Note-3-Pro-Kenzo/
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0