[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
-
@Bazilepap
Θα διορθωθεί κι αυτό ...
Δεν νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει το TWRP στη ρομ και να γίνεται εγκατάσταση , όπως είδατε αρκετές συσκευές είχαν προβλήματα απ'αυτο το λόγο ..
Πιθανώς στο επόμενο update να ξηλωθεί ή εγκατάσταση TWRP μαζί με τη ρομ ..
Κάθε χρήστης από τη στιγμή που θα θελήσει να περάσει μία ρομ του φόρουμ , όπως λέει και κάθε "οδηγός φλασαρισματος της Ελληνικής ρομ" , το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει ο χρήστης είναι να βάλει TWRP , οπότε δεν καταλαβαίνω το λόγο που πρέπει να υπάρχει το TWRP μέσα στη ρομ εφόσον ο κάθε χρήστης θα το έχει ήδη περάσει ..
Έτσι θα αποφευχθούν τα προβλήματα με το TWRP που διαπιστώθηκαν σε μερικές XTRV.. -
-
@gkalen
Ευχαριστω για την διευκρινηση!
Με την σειρα μου και γω λεω οτι δουλευει πολυ καλα η xtrv στο KATE.
Λιγο παραπανω καταναλωση μπαταριας βλεπω σε σχεση με την στοκ developer αλλα ειμαστε ακομα σε beta εκδοση οποτε περιμενουμε...
Ευχαριστουμε για αλλη μια φορα για την ρομ!
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Kαλησπέρα ξέρετε που μπορει να οφειλεται το Battery drain?δε μου βγαζει πανω απο 4,5 ωρες οθονη.Με την γνησια dev ηταν κανα 6 ωρο.στο battery stats μου εχει φαει 40 λεπτα χρηση cpu,χωρις να εχω τιποτα μεσα το σοβαρο.
Προς gkalen.φιλε ανακαλυψες που ειναι τα εικονιδια των θεματων κρυμμενα ή εστω τα default? -
Παιδιά δε ξέρω αν είναι από την ρομ ή έφαγε φλασια αλλά εκεί που έγραφα μήνυμα και όταν πληκτρολογουσα το μήνυμα που κάνει μία δόνηση στα κουμπιά σε κάποια φάση άρχισε να δονείται όλο το κινητό ασταμάτητα για 10 δευτερόλεπτα και έκλεισε και ξανά άνοιξε.
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
πρέπει να ήταν πολύ "δυνατό" το μήνυμα και το κινητό συγκλονίστηκε πατόκορφα!!!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
πρέπει να ήταν πολύ "δυνατό" το μήνυμα και το κινητό συγκλονίστηκε πατόκορφα!!!!!!
Χαχαχα α μπα δεν ηταν κάτι σημαντικό!
@Tony Therion
Δεν είδα τίποτα ακόμα ..
@GogoF
Ίσως ήταν τυχαίο γεγονός ..
Παρακολουθησε το βέβαια αν στο ξανακάνει και βλέπουμε. -
Ο/H gkalen έγραψε:
@Tony Therion
Δεν είδα τίποτα ακόμα ..
@GogoF
Ίσως ήταν τυχαίο γεγονός ..
Παρακολουθησε το βέβαια αν στο ξανακάνει και βλέπουμε.
Μάλλον τυχαίο θα ήταν. Αλλά θα το παρακολουθώ και θα σας πω
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0