[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
υπαρχει κάποιος που μπορεί να με κατευθύνει για το πρόβλημα μου με το 4g;
Για κενζο μιλώντας παντα,δεν έπιασα ποτέ 4g από τότε που πήρα το κινητο... -
Ο/H tasosmpai έγραψε:
υπαρχει κάποιος που μπορεί να με κατευθύνει για το πρόβλημα μου με το 4g;
Για κενζο μιλώντας παντα,δεν έπιασα ποτέ 4g από τότε που πήρα το κινητο...
-
ναι βεβαίως και επιλεγμένο για προτεινόμενα δίκτυα αλλά τίποτα..
-
Ο/H tasosmpai έγραψε:
ναι βεβαίως και επιλεγμένο για προτεινόμενα δίκτυα αλλά τίποτα..
You may think you can fly - but you better not try -
εχω παλιά σιμ,πηρα τηλέφωνο ενεργοποίηση το 4G,τ ην έβαλα σε άλλο κινητο και δουλεύει κανονικά το 4G,αλλα στο κενζο τίποτα,μεχρι H+,κάπου διάβασα οτι έρχονται έτσι με αλλαγμενα baseband η modem (δεν πολύ κατάλαβα) και πρέπει να φλασαρω κάποια αρχεία για να ξεκλειδώσει το 4G αλλά δεν ξέρω τι επιπτώσεις θα έχω και κατά πόσο θα είναι συμβατές
-
Ο/H tasosmpai έγραψε:
κάπου διάβασα
Ανέβασε φώτο από το την αρχική σελίδα του κινητού, μία με κλειστά τα δεδομένα και μία με ανοικτά να δούμε πως εμφανίζει το δίκτυο.
Η κάρτα είναι κομμένη ? Άλλη κάρτα νέα, όχι κομμένη έχεις δοκιμάσει να δεις τι πιάνει ? Ίσως και από άλλο πάροχο ? -
@tasosmpai Φίλε δεν νομίζω να φταίει το τηλ.
Δοκίμασε μια κάρτα που πιάνει σε άλλο κινητό 4G κ αν δεν πιάνει στο δικό σου τότε θα ξέρεις ότι φταίει το τηλ.
Καλό θα ήταν πάντως να πάρεις μια καινούργια κάρτα για να αποκλείσεις αυτό το ενδεχόμενο. -
εχω δοκιμάσει 3 διαφορετικές κάρτες από διαφορετικούς παρόχους και στα 2 slots αλλά τίποτα ενώ στα δικά τους κινητά πιάνει
-
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0