Διαφήμιση

camera sucks

• Ο/H johny be good έγραψε:

H αποθηκευση γινεται στη εσωτερικη μνημη.Αυτο το "Επίσης θεωρητικά παίζει ρόλο και η επιλογή για νυχτερινή λήψη."
      τι σημαινει?
      Ο συχνότερος τρόπος που χρησιμοποιείται από τους κατασκευαστές για να τραβήξουν βίντεο με νυχτερινή λήψη είναι να μειώνουν την ταχύτητα του κλείστρου, πράγμα που συνεπάγεται τη χρήση χαμηλών ρυθμών καρέ (fps) ώστε να εγγράφεται περισσότερο φως στο βίντεο. Γιατί η φωτεινότητα της λήψης εξαρτάται από το διάφραγμα και την ταχύτητα πάντα. Και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού το διάφραγμα, όντας πάντα τέρμα ανοικτό, δεν αρκεί.
      Αυτό είναι το θεωρητικό μέρος.
      Όμως δεν ξέρω ακριβώς πώς αυτά εφαρμόζονται στην πράξη από τη μαμά Xiaomi.
      Αυτά εννοούσα με τα παραπάνω. Ελπίζω να κατάλαβες.
    • Καλημερα και σέυχαριστω για την απαντηση.Στο GSM ARENA εχει ενα πραγματικα καλο video τραβηγμενο μερα , με το θηριακι.Εχει 30fps και bitrate 17mb.
      Μετα απο αλλεπαλληλες απο-επαναεγκαταστασεις κατεληξα για μερα-φως στη mx camera που ηταν η μονη που επιασε τα 30fps και bitrate 17mb,και με σαφως - περα απο νουμερα-καθαροτερη ληψη.
      Δυστυχως για βραδυ δεν μπορεσα να βρω τη ρυθμιση στη φωτεινοτητα της και τραβα σκοτεινο video παλι με αυτα τα χαρακτηριστικα (σαν να ειναι κλειδωμενη).Κινεις τη camera κατα τη ληψη δεξια-αριστερα και τραβα χωρις ασυνεχειες οπως τις αλλες, αλλα σκοτεινα.Επισης για μερα πολυ καλη ηταν και η open camera.
      Το τεστ εγινε δοκιμαζοντας περιπου 8-10 απο το playstore.Η camera μας ειναι η 5Κ3Μ2 icocell της SAMSUNG που για πολλους ειναι εφαμιλλη ή ανωτερη της ΙΜΧ240 της SONY.
    • Χθεσινες φωτος σε καινουριο αλμπουμ!!

flic.kr/s/aHskv5TzFz
      Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be
    • Διαφήμιση
    • Ο/H johnnyman έγραψε:

Χθεσινες φωτος σε καινουριο αλμπουμ!!

flic.kr/s/aHskv5TzFz
      Έχει πολύ καλό focus

Μπράβο
    • μια χαρά για τα λεφτά της. Το βράδυ είναι λίγο θέμα, αλλά γενικότερα είναι θέμα προτεραιοτήτων και τι θες από το κινητό σου. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Αν και υπάρχουν πολύ ακριβότερα με επιδόσεις που δεν δικαιολογούν την τιμή τους.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
    • Εγω θα την χαρακτηριζα απλως επαρκης, δλδ οτι ενταξει, εχει ολα τα αλλα σουπερ, αλλα εχει ΚΑΙ καμερα. Οι φωτο της ειναι εφαμιλες με samsung προ πενταετιας ,δεν στεκονται ομως διπλα στα συγχρονα ΙΔΙΑΣ τιμης πχ j5,α5,lg zero,lg3 nokia κλπ.Εχουν 13mp αλλα και πολυ- πολυ θορυβο.Αν καποιος εχει βασικο κριτηριο τη καμερα πρεπει να αγνοησει εντελως το redmi.
    • Γιατί ρε φίλος?

Εμένα το redmi 2 κτυπούσε κάτω σαν χταπόδι όλα τα κινητά των φίλων μου σε θέμα φωτογραφιών
    • Διαφήμιση
    • Φιλε υπήρχαν κινητά των 600 ευρώ
    • Τι να πω ? Εκπλησομαι! Ισως το δικο μου εχει καποιο προβλημα ,γιατι οπως εγραψα παραπανω οι φωτο του και τα video του δεν "στεκονται" διπλα στα "ταπεινα"Α5,J5 ,ποσο μαλλον σε κινητα των 600 ευρω!!!!
    • Μπορεί και τα κινητά μας να έχουν άλλη κάμερα

Τί να σου πω?
    • Διαφήμιση
    • η ov του redmi 2 δεν εφτανε αυτη του GS2 σε καθαροτητα αλλα περιεργως το βραδυ ηταν ιδια.. του note2 που ειδα ηταν καλυτερη , στο mi4c η samsung ελαφρως καλυτερη, οποιος εχει το 4c 32gb με sony η το note3 pro με isocell μπορει να μας διαφωτισει περισσοτερο....