Διαφήμιση

Ulephone Power με μπαταρία 6050mAh Deep Review !!!

• Review
    • Ulephone Power με μπαταρία 6050mAh Deep Review !!!

Τις τελευταίες εβδομάδες είδαμε να παρουσιάζονται smartphones με μεγάλες μπαταρίες, ξεχώρισαν ιδιαίτερα τα OUKITEL K10000 και Doogee ΗΟΜΤΟΜ ΗΤ6 με 10000mAh και 6250mAh αντίστοιχα, και τώρα μας έρχεται μια τρίτη πρόταση από την Ulefone με ελαφρώς μικρότερη μπαταρία (6050mAh) που, ωστόσο, βάζει κάτω τα προαναφερθέντα στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά στην ίδια κατηγορία πολύ προσιτής τιμής.

Ας δούμε λοιπόν τι περιέχει μέσα η συσκευασία :

Το Ulephone Power είναι ένα phablet με οθόνη 5.5'' Full HD αρκετά όμορφο design και με αυτονομία όπου η Ulephone υποστηρίζει οτι έχει αυτονομία έως και 4 μέρες με νορμάλ χρήση.Με λειτουργία γρήγορης φόρτισης μέσα σε 90-120 λεπτά ή κλήσης ομιλίας διάρκειας 2 ωρών με μόλις 5 λεπτά φόρτισης,την εν λόγω τεχνολογία την ονομάζει η Ulephone Pump Express Plus...

Εκτός όμως απο την μπαταρία του η εταιρία έχει τοποθετήσει αισθητήρα κάμερας 13 Megapixel με αισθητήρα Sony IMX214, διάφραγμα f/1.8 και dual-LED flash για καθαρότατες λήψεις σε χαμηλό φωτισμό (ISO 1600), αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων με δυνατότητα αναγνώρισης και των 5 δακτύλων σε 360° μέσα σε 0.1-0.3sec, αλλά και ξεχωριστό Smart Key στο περίγραμμα που ανοίγει την εφαρμογή της κάμερας με ένα πάτημα (με δύο πατήματα ενεργοποιεί το voice recorder)., η εμπρόσθια κάμερα είναι 5 Megapixel (αισθητήρας OmniVision OV5648),επίσης έχει φωτιζόμενα capasitive κουμπιά.

Ενσωματώνει οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1920×1080 pixels LTPS AUO 2.5D με επικάλυψη από Gorilla Glass 3.

Το Ulefone Power έχει μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB επεκτάσιμη μέσω κάρτας microSD έως και 128GB, οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek MT6753 και Mali-T720 GPU.

Το Ulefone Power είναι ένα νέο smartphone με μεταλλικό περίγραμμα διατίθεται σε Dark Blue, Wooden και Silver White

Αξίζει να σημειώσουμε, επίσης, ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν universal τηλεχειριστήριο χάριν στον αισθητήρα IR και το γεγονός ότι θα δεχτεί κανονικά την αναβάθμιση σε Android 6.0 Marshmallow καθώς τώρα τρέχει Android 5.1 Lollipop.

Συνοπτικά Μερικά Απο Τα Χαρακτηριστηκά του :

Οθόνη 5.5” AUO LTPS Full HD 2.5D (1920 x 1080) με επικάλυψη Gorilla Glass 3
      Επεξεργαστής 64bit octa-core MediaTek MT6753 1.3GHz
      Επεξεργαστής γραφικών ARM Mali-T720 GPU
      Μνήμη RAM 3GB
      Αποθηκευτικός χώρος 16GB (επέκταση με microSD έως 128GB)
      Κάμερα 13MP Sony IMX214 f/1.8 με dual Flash
      Εμπρόσθια κάμερα 5MP
      dualSIM
      WiFi, Bluetooth, GPS, IR, 4G LTE
      Λειτουργικό σύστημα Android 5.1 Lollipop αναβαθμίσιμο σε Android 6.0 Marshmallow
      Μπαταρία 6050mAh
      Διαστάσεις 155 x 77 x 10.1mm
      Βάρος 200gr

Παρακάτω ένα μικρό Unboxing που έκανα :

Το κινητό το πήρα απο το Gearbest.com σε τιμή 162 ευρώ και παρέλαβα μέσα σε 20 μέρες με Netherlands Post.
    • Ωραίος, αλλά μήπως υπάρχει θεματάκι με την γραμματοσειρά σου; Είναι εξαφανισμένα κάποια γράμματα. Μηπως θέλει άλλη γραμματοσειρά. Φτιάξτο γιατί είναι κρίμα ένα τόσο όμορφο Review να υστερεί εκεί. Πάραυτα και πάλι μπράβο και σε ευχαριστούμε...
      Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
      Είπε ο William Ralph Inge.

Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
      Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης.
    • Ο/H Sakoumidis έγραψε:

Ωραίος, αλλά μήπως υπάρχει θεματάκι με την γραμματοσειρά σου; Είναι εξαφανισμένα κάποια γράμματα. Μηπως θέλει άλλη γραμματοσειρά. Φτιάξτο γιατί είναι κρίμα ένα τόσο όμορφο Review να υστερεί εκεί. Πάραυτα και πάλι μπράβο και σε ευχαριστούμε...
      Να σαι καλά!
      Ναι υπήρχε έβαλα απλή γιατί είδα και απο κινητό η σελίδα είχε κάποια θέματα... :thumbsup: :beer:
    • Διαφήμιση
    • Το θέμα με αυτά τα κινητά (το λέω επειδή έχει και η φίλη μου το elephone p5000, και αυτό με παρόμοια extreme χαρακτηριστικά) είναι πως οι εταιρίες τους τα βγάζουν και μετά σχεδόν 0 support. Σκέψου ότι δυσκολευτηκα 6 μήνες μετά που είχε βγει να τις βρω θήκη για το κινητό. Η απάντηση της εταιρίας ήταν εμείς δεν βγάζουμε άλλες. Βρίσκεις φυσικά από άλλους άμα το ψαξεις αλλά νομίζω καταλάβεις σε γενικά πλαίσια τι θέλω να πω. Φυσικά δεν γνωρίζω το δικό σου και μπορεί να φανούν πιο οκ αλλά είναι το ρίσκο που παίρνεις αγοράζοντας κάτι τέτοιο.
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Το θέμα με αυτά τα κινητά (το λέω επειδή έχει και η φίλη μου το elephone p5000, και αυτό με παρόμοια extreme χαρακτηριστικά) είναι πως οι εταιρίες τους τα βγάζουν και μετά σχεδόν 0 support. Σκέψου ότι δυσκολευτηκα 6 μήνες μετά που είχε βγει να τις βρω θήκη για το κινητό. Η απάντηση της εταιρίας ήταν εμείς δεν βγάζουμε άλλες. Βρίσκεις φυσικά από άλλους άμα το ψαξεις αλλά νομίζω καταλάβεις σε γενικά πλαίσια τι θέλω να πω. Φυσικά δεν γνωρίζω το δικό σου και μπορεί να φανούν πιο οκ αλλά είναι το ρίσκο που παίρνεις αγοράζοντας κάτι τέτοιο.
      Ναι κατάλαβα τι εννοείς,οχι αυτού καθ αυτού support αλλά κυρίως σε αξεσουάρ, γιατι σε support αναβαθμίσεων λογισμικών και λοιπά καλά τα πάνε!
      Είχα πάρει της κοπέλας μου το Oukitel U8 1μιση χρόνο τώρα ,σχεδόν κάθε 2ή εβδομάδα έχει wireless update...
    • Ναο και της δικής μου έχει απλά φοβάμαι αν χρειαστεί κάτι. Πχ οθόνη ή κάτι άλλο
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ναο και της δικής μου έχει απλά φοβάμαι αν χρειαστεί κάτι. Πχ οθόνη ή κάτι άλλο
      Καλά ναι εκεί τώρα!!! :dash: :censored:
    • Διαφήμιση
    • Για πες τώρα, μετα απο μερικές μερες χρησης πως το βλεπεις το κινητο?
      Κανενα bug συναντησες?
      Η μπαταρια , που ειναι το μεγαλο προσον του, ποσο κραταει?
      Η ποιοτητα της καμερας ειναι σε ανεκτα επιπεδα?
    • Ο/H stavrinho έγραψε:

Για πες τώρα, μετα απο μερικές μερες χρησης πως το βλεπεις το κινητο?
      Κανενα bug συναντησες?
      Η μπαταρια , που ειναι το μεγαλο προσον του, ποσο κραταει?
      Η ποιοτητα της καμερας ειναι σε ανεκτα επιπεδα?
      Λοιπόν μετά απο 1μιση βδομάδα χρήσης,μπορώ να πώ οτι η μπαταρία του είναι υπεράριστη,με απλή χρήση ίντερνετ σπίτι(ώς κινητό εργασίας) ανοικτό 24/24ωρο η μπαταρία κράτησε λίγο λιγότερο απο 1 βδομάδα :spiteful: , σε χρήση ώς πρώτη συσκευή και με αρκετή χρήση 3G ,wifi ,gps 2 μέρες άνετα!
      Δέν συνάντησα κάποιο bug μέχρι τώρα,περιμένουμε και την αναβάθμιση για android 6 αυτές τις μέρες.
      Η κάμερα κυμαίνεται σε μέτρια επίπεδα,κοντά στο xiaomi redmi note 3 θα έλεγα ίσως λιγο κατώτερη αλλά με αρκετά καλή ευκρίνεια η οθόνη.
      Το μόνο αρνητικό του μέχρι στιγμής είναι η χάλια ποιότητα και τα πάρα πολλά κολλήματα στα παιχνίδια ,αλλα για όποιον δεν τον νοιάζουν τα παιχνίδια είναι μια αρκετά τίμια συσκευή!
      EDIT: ίσως με την αναβάθμιση φτιάξουν το gaming σε λίγο καλύτερα επίπεδα...