Διαφήμιση

[GTV-6.2.18] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 20/2 22:30)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Poll
  • Εγώ θα πρότεινα σε όλους να κάνουν λίγο υπομονή με τη διάρκεια της μπαταρίας έπειτα από το πέρασμα της νέας Dev.
    Αν δεν ολοκληρωθούν 3-4 αποφορτίσεις της μπαταρίας δε μπορείς να έχεις καθαρή εικόνα για τη συσκευή.
    Πάει ένας μήνας που έχω το RN2 και πέρασα από 3 dev roms.
    Τη 5.12.17 -5.12.31 και τη 6.1.29. Στο θέμα της μπαταρίας η καλύτερη έως τώρα ήταν η 5.12.31 στην οποία είχα εκτός απρόπτου 5 ώρες SOT μέσω όρο, πάντα με υπόλοιπο μπαταρίας >12% που το κινητό μου γίνεται μαραθωνοδρόμος :P.
    Παρ'όλα αυτά είχα ένα περίεργο πρόβλημα με το οποίο όλοι οι browsers σε άκυρες στιγμές δε κάνανε load τη σελίδα.Σα να μην ήμουν συνδεδεμένος στο internet..
    Έτσι πέρασα πριν μια βδομάδα την 6.1.29 να δω αν το πρόβλημα παρέμενε.Ευτυχώς το πρόβλημα λύθηκε αλλά η αυτονομία χειροτέρεψε.Ειδικά τις 3 πρώτες μέρες χρήσης δε ξεπερνούσα τις 4 ώρες SOT με όλη μέρα ανοιχτό wifi και τα 2/3 των εφαρμογών που χρησιμοποιώ συνήθως.
    Και φτάνουμε σήμερα μία βδομάδα μετά περίπου από το πρώτο install με το κινητό να δουλεύει σε φουλ -για τα δικά μου δεδομένα- ρυθμούς να έχω τα εξής:

Λογικά το 5ωρο θα βγεί εύκολα ενώ πριν 3 μέρες - με λιγότερη χρήση- 5 ώρες δεν έβλεπα ούτε στον ύπνο μου...

*Τη νέα dev την έχω κατεβάσει αλλά δεν την έχω περάσει ακόμα οπότε δε μπορώ να δώσω feedback..Μέσα στη βδομάδα φαντάζομαι θα έχετε νέα μου...
  • Ο/H Leontamp έγραψε:

Εγώ θα πρότεινα σε όλους να κάνουν λίγο υπομονή με τη διάρκεια της μπαταρίας έπειτα από το πέρασμα της νέας Dev.
    Συμφωνώ.
    Επίσης ρε παίδες μην ψηφίζετε εφόσον δεν έχετε μια ολοκληρωμένη γνώμη για την rom που βάλατε, κάντε λίγο υπομονή και ψηφίστε μετά από δύο με τρεις φορτισεις, είναι κρίμα να παίρνουμε στον λαιμό μας και τους υπόλοιπους.
    Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
    Είπε ο William Ralph Inge.

Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
    Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης.
  • Διαφήμιση
  • Παιδες καλημερα, συνδεσα ενα plantronics m165 που εχω bluetooth και με το που ξεκινας να ακους την κληση αρχιζει και κανει διακοπες φαση κα κα κα κα κα κα κα..... Αν βαλεις να ακουσεις μουσικη, τπτ ολα κομπλε... Εχετε καμια ιδεα?
  • καλημερα κι απο εμενα. Εχω ξεκλειδωσει ( Μου εστειλε μυνημα η xiaοmi τον bootloader κι εβαλα εδω και 5 μερες με τις καταπληκτικες οδηγιες σας (Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 ) την GTV 6.1.29 DEVELOPER.
    Η ερωτηση μου ειναι
    1.αν μπορω να περασω απο πανω την καινουργια ρομ η πρεπει να κανω καθαρη εγκατασταση ; . Εχω παραμετροποιησςι το κινητο με πολλες εφαρμογες και δεν θα ηθελα να τις ξαναβαλω.
    2.Αν την βαλω απο πανω ποιος ειναι ο τροπος και τι κινδυνους εχω ;
  • Ο/H ovelix11 έγραψε:

1.αν μπορω να περασω απο πανω την καινουργια ρομ η πρεπει να κανω καθαρη εγκατασταση ; . Εχω παραμετροποιησςι το κινητο με πολλες εφαρμογες και δεν θα ηθελα να τις ξαναβαλω.
    2.Αν την βαλω απο πανω ποιος ειναι ο τροπος και τι κινδυνους εχω ;
    Μπορείς να την περάσεις μέσω του recovery, κάνοντας wipe cache/dalvik cache. Δεν θα χάσεις τίποτα.
    Την "καθαρή εγκατάσταση" την κάνουμε την ΠΡΩΤΗ μόνο φορά. Τις επόμενες, όπως σου είπα, εκτός και ΑΝ από dev θέλεις να πας σε stable ή το αντίστροφο, που εκεί θα πρέπει να κάνεις factory reset και άρα θα χάσεις τα πάντα από με΄σα όσον αφορά τις εφαρμογές σου κλπ.

Κανένας κίνδυνος.
    Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
    Είναι καπαρωμένο από άλλους.
  • Ο/H topmar έγραψε:

Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά στο δικό μου Note 2 η τελευταία αυτή ΡΟΜ είναι πολύ πιο χάλια στο θέμα της κατανάλωσης μπαταρίας, από το χάλι που ήταν ήδη πριν.....

Μόλις τελείωσα την φόρτιση (το άφησα και 1/2 ώρα παραπάνω), το έβγαλα από την πρίζα και μπήκα να δω τα θέματα εδώ στην ενότητα.....

Λοιπόν, μόνο Wi-Fi ανοιχτό (ούτε GPS, ούτε δεδομένα, ούτε κλήσεις,τίποτα!) για σερφάρισμα και με 6' χρήσης έπεσε 7% ήδη!!!!

Έχει χάρη που δεν θέλω να μπλέκω με την αρχική εγκατάσταση των πάντων, ειδάλλως η εγκατάσταση της 5.12.10 θα είχε ήδη μπει....

:(

Sent from my Xiaomi Redmi Note 2
    δοκιμασε μια επανεκκινηση Η αν δεν γινει κατι ξανα περασε την απο πανω αλλη μια φορα....εγω με το που την περασα ετσι επεφτε και εμε μια εφαρμογη που εχω που μου λεει τι εφαρμογες μου αρμεγουν την μπαταρια ειδα πως μου καταναλωναν πολυ μπαταρια καποιες εφαρμογες που δεν επρεπε καν............του εκανα λοιπον απλα μια επανεκινηση και ολα οκ τωρα........αλλη φορα σε αλλη ρομ ειχα κανει αλλο ενα περασμα απο πανω της με wipe+dalvik και ειχε στρωσει!!!!!!!
    Σε εμενα αυτα εχουν δουλεψει....μακαρι και σε σενα το ιδιο!!!!!

" Γεωπόνος”

• Διαφήμιση
  • σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση.
    υπαρχει η διαδικασια βημα-βημα πως το κανω ? Εννοω απο το σημειο που κανουμε wipe cache/dalvik cache και μετα ?
  • Ο/H ovelix11 έγραψε:

σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση.
    υπαρχει η διαδικασια βημα-βημα πως το κανω ? Εννοω απο το σημειο που κανουμε wipe cache/dalvik cache και μετα ?
    μπαινεις απο recovery και κανεις wipe+dalvik cache και μετα install zip.....ιδια διαδικασια οπως την περνας παντα δεν ειναι και διαφορετικο φιλε!!!!!
    και μην την φοβασαι την διαδικασια μπορεις να την κανεις οσες φορες θελεις.......κακο δεν κανεις αλλα μονο καλο!!!!

" Γεωπόνος”

• Αν είσαι μέσα στο twrp, επιλέγεις install, του δείχνεις που είναι η rom (συμπιεσμένη, δεν την αποσυμπιέζεις) και περιμένεις να γίνει το flash.

Κατόπιν, κάνεις και ένα wipe cache/dalvik cache (όταν τελειώσει το twrp το flash θα δεις πως δίπλα στην επιλογή reboot to system έχει και μια επιλογή wipe cache, κατόπιν reboot to system, περιμένεις 5 λεπτά περίπου και είσαι με νεα rom.
    Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
    Είναι καπαρωμένο από άλλους.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H Sitalkas έγραψε:

το mi click γιατί δεν είναι συμβατό με τη marshmallow;
    Η τελευταία έκδοση 3.2.3 δεν είναι συμβατή. Το έχω αναφέρει στο σχετικό νήμα εδώ και καιρό και θα σου βγάλει την αντίστοιχη ενημέρωση αν πας να το τρέξεις στο Mi3.