μακαρι να ημουν φίλε μου,Ρομ με σφραγίδα τις miui μόνο τα του οίκου τις.όσο για τον gkalen μπράβο στο παιδί .ήδη τρέχω μια δικιά του.το γνωρίζω.Ο/H pechr έγραψε:
Προφανώς και μπορείς αν είσαι ένας Developer και προφανώς η ROM αυτή μετά θα είναι μία Custom ROM και όχι μία ROM με την σφραγίδα της MIUI.Κοιτα στο xda και στο needrom και θα βρεις άλλες ROM.Ο/H axl21 έγραψε:
δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορούμε να επέμβουμε και εμείς στην Ρομ από την στιγμή που μπορούμε να έχουμε την υποστριξη σαν ελληνικό φόρουμ.πιστεύω ότι τα δικά μας μυαλια είναι πολύ καλύτερα από τους κινέζους.
Δες και τις ROM του gkalen Developer στο forum μας
[GTV-6.2.18] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 20/2 22:30)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
χωρίς να θέλω να μειώσω την δουλειά κανενός, ξέρουμε την διαφορά developer με μάγειρα;
Γιατί και στο xda οι developers είναι μετρημένοι. -
Ο/H GnF έγραψε:
χωρίς να θέλω να μειώσω την δουλειά κανενός, ξέρουμε την διαφορά developer με μάγειρα;
Γιατί και στο xda οι developers είναι μετρημένοι.
Προσωπικά , μ'αρεσει να είμαι μαγειρας.
Και μερικά φαγητά που έχω φτιάξει τα βρίσκεις εδώ ...
1. [ROM] 2.3.7 , MIUI multilingual ForEver , GB⦠| Huawei Ideos X5 U8800
2. [ROM] CM7.2 MOD V1 for U8800Pro , the other ⦠| Huawei Ideos X5 U8800
3. [ROM][MIUI_V5_MULTILANGUAGE] MIbladeUI_V5_4.8.8 update , N909 port for Blade V - ZTE Blade V - MoDaCo
4. [ROM] [XperiaBladeV] Based on stock , Xperia look Themed Rom , Port from N909 to Blade V - ZTE Blade V - MoDaCo
5. [ROM] [LeWa Os 5.1 MULTILANGUAGE] Port from N909 to Blade V - ZTE Blade V - MoDaCo
6. [ROM] BaiDu Blade V , Official BaiDu Os6 ported from N909 to BladeV - ZTE Blade V - MoDaCo
7. [ROM][MIUI_V5_MULTILANGUAGE] MIbladeUI_V5_4.8.8 update , N909 port for Blade V - ZTE Blade V - MoDaCo
8. [ROM] A328 MiUi 7 -6.1.14 Multilanguage &⦠| Android Development and Hacking
Αυτά είναι μερικά πορτ που έχω κάνει , έχω κι αλλα , αλλά αυτό είναι ένα δείγμα "μαγειρικής".
Θα προτιμούσα να με γράφουν sef αντί developer αλλά τι να κάνουμε .
Γιατί όντως developers υπάρχουν λίγοι τώρα πια.
Ο καθένας μ'αυτα που ξέρει δυστυχώς ( για τον εαυτό μου το λέω , έτσι ).
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
σεφ λέγεσαι όπως και να το κάνεις
-
-
Mία από τις στιγμές που μαγειρεύω τις ROM....
Όλα πήγαν καλά σε αυτή την Version...
Βέβαια υπήρξαν και μερικές άτυχες στιγμές, όπως αυτή παρακάτω με έναν από τους ΒΕΤΑ Tester μας...
-
Και μιας και μιλάμε για μαγειρική πλέον , θα ενημερωσω τους φίλους με το Mi4c Libra , ότι μαγείρεψα το Ρομ έτσι ώστε να μην χρειάζεται superuser για να δουλέψει το ροοτ.
Περιμένω να το σιγουρεψουμε από τους τεστερ και θα το βρείτε και στα downloads αργότερα .
Και πάντα μετά από τη βοήθεια των τεστερ "καμικαζι" , που βοήθησαν γι'αυτο.
EDIT
Όλα καλά με το ροοτ στο Mi4c Libra , το Ρομ δουλεύει τζετ , χωρίς την ανάγκη superuser , μόλις ενημερωθηκα και γι'αυτο.
Ευχαριστώ θερμά τα παιδιά που τεσταρουν τα Ρομ .
Θα το βάλω στα downloads μόλις πάω σπιτι , προς το παρόν θα το βρείτε στο τοπικ για τα custom rom .
EDIT 2
Διάβασα κάποια ποστ προηγουμένως που λέγανε για τη μετάφραση και τη δουλειά που κάνουν τα παιδιά στο φόρουμ.
Θα ήθελα από κάποιον που πιστεύει ότι ή μετάφραση είναι κάτι απλό , να δοκιμάσει να μεταφράσει το Settings.apk ας πούμε .
Πιστεύω ότι σε μια ώρα θα τον έχουν πάρει τα κλάματα .
Πιστέψτε με , επειδή το'χω κάνει σε κινέζικα Ρομ ( Miui , Lewa , Baidu ) , θα πέσει πολύ κλάμα.
Προσωπικά επειδή γνωρίζω καλά τι εστί μετάφραση , θα δώσω τα συγχαρητήρια μου σε όλη την ομάδα γιατί ή προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά είναι τεράστια για να έχετε ( έχουμε ) ένα μεταφρασμένο Ελληνικό ρομ.
Αυτά .... Χωρίς να θέλω να πικαρω κάποιον βέβαια , αλλά είναι ή αλήθεια.
Θα δώσω λοιπόν άλλη μια φορά τα συγχαρητήρια μου σε όλη την ομάδα που δουλεύει γι'αυτα τα Ρομ.
EDIT 3
Δε χρειάζεται να χαλαμε τις καρδιές μας , όλοι δουλεύουμε για το καλύτερο εδώ μέσα , από τον πιο νέο χρήστη μέχρι τους sef ή όπως θέλετε πέστε το τεςπα....
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H gkalen έγραψε:
Και μιας και μιλάμε για μαγειρική πλέον , θα ενημερωσω τους φίλους με το Mi4c Libra , ότι μαγείρεψα το Ρομ έτσι ώστε να μην χρειάζεται superuser για να δουλέψει το ροοτ.
Περιμένω να το σιγουρεψουμε από τους τεστερ και θα το βρείτε και στα downloads αργότερα .
Και πάντα μετά από τη βοήθεια των τεστερ "καμικαζι" , που βοήθησαν γι'αυτο.
EDIT 2
Διάβασα κάποια ποστ προηγουμένως που λέγανε για τη μετάφραση και τη δουλειά που κάνουν τα παιδιά στο φόρουμ.
Θα ήθελα από κάποιον που πιστεύει ότι ή μετάφραση είναι κάτι απλό , να δοκιμάσει να μεταφράσει το Settings.apk ας πούμε .
Πιστεύω ότι σε μια ώρα θα τον έχουν πάρει τα κλάματα .
Πιστέψτε με , επειδή το'χω κάνει σε κινέζικα Ρομ ( Miui , Lewa , Baidu ) , θα πέσει πολύ κλάμα.
Προσωπικά επειδή γνωρίζω καλά τι εστί μετάφραση , θα δώσω τα συγχαρητήρια μου σε όλη την ομάδα γιατί ή προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά είναι τεράστια για να έχετε ( έχουμε ) ένα μεταφρασμένο Ελληνικό ρομ.
Αυτά .... Χωρίς να θέλω να πικαρω κάποιον βέβαια , αλλά είναι ή αλήθεια.
Θα δώσω λοιπόν άλλη μια φορά τα συγχαρητήρια μου σε όλη την ομάδα που δουλεύει γι'αυτα τα Ρομ.
EDIT 3
Δε χρειάζεται να χαλαμε τις καρδιές μας , όλοι δουλεύουμε για το καλύτερο εδώ μέσα , από τον πιο νέο χρήστη μέχρι τους sef ή όπως θέλετε πέστε το τεςπα....
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
οσο για τους δημιουργους εδω
και για οσους ασχολουνται με τις ρομ απλα -
Καλημερα παιδια , να ρωτησω κατι , με το pc suite δουλευει το marshmallow?good is never enough...always you can do better.....
-
Ο/H Emplokeas έγραψε:
Καλημερα παιδια , να ρωτησω κατι , με το pc suite δουλευει το marshmallow?
Όχι ακόμα δεν δουλεύει το PC suite στο android 6.0
Sent from my MI 3W using Tapatalk -
Οκ,και μια ερωτηση ακομα...το xposed framework λειτουργει? Το εχει δοκιμασει κανενας??good is never enough...always you can do better.....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα