[GTV-6.2.18] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 20/2 22:30)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Πρωτες εντυπωσεις τρεχει αρκετα καλα η rom σε note 2, καταναλωση μπαταριας και διαχειρηση ram οπως παντα αθλια, αν δε κανει κατι η xiaomi και γενικως αν δεν γινει κατι με το android θα το γυρισουμε ολοι σε windows phone στο τελως, τοσα χρονια και ο ''καρκινος'' του android που ονομαζετε ''bugs'' & ''αυτονομια'' δε λεει να σταματησει.
-
-
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Να πατήσω 'do not install' ή 'swipe to install' ;
-
Με αφορμή το μήνυμα του giorgosmc θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου σχετικά με την αυτονομία και την μνήμη.
Το tip για να εχεις καλυτερη διαχείριση μνημης και μπαταρια ειναι να έχεις όσο γίνεται ένα λιτο κινητό.
Προϋποθεση 1: Δηλαδή αν για να κάνεις 5 πραγματα χρειαζεσαι 5 διαφορετικές εφαρμογές τότε καλυτερα κατεβασε 1 εφαρμογή που κανεις και τα 5 πραγματα.
Δεν χρειάζεται να βαζετε εφαρμογές για το ΑΝ τις χρειαστείτε κάποια στιγμή.
Η ΛΙΤΟΤΗΤΑ στο κινητό κάνει θαυματα
Από το πρωί που εχω ανοιχτό το κινητό και ήταν 100% η μπαταρία, τωρα είναι 78% με δύο καρτες SIM μεσα.
Με αδύναμο σημα στην περιοχή που μένω.
Έχω 55 επιπλέον εφαρμογές.
Προϋποθεση 2: Πολλές φορές κατεβαζουμε μία εφαρμογή που κάνει 15 πραγματα ενώ στην πραγματικοτητα εμεις θέλουμε να κανουμε 1.
Αν μια εφαρμογή κανει 15 πραγματα και πιο μεγαλη ειναι και πιο πολλούς πόρους τραβαει από το συστημα.
Βάλε την εφαρμογή που κάνει αυτό το 1 πραγμα που θες που θα δεις ότι ειναι και πιο μικρή ΌΜΩΣ αρκεί να μην ερθεις σε αντιθεση με την προυποθεση 1Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
καλησπέρα σας!!!
συγνώμη για το πιθανό off topic και την κακη περιγραφη λογω απειρίας και στεναχωριας!!!
προσπάθησα να κάνω την αναβάθμιση αλλα στο twrp μου εβγαλε μην περιπου το εξης
cant mount /user device is busy
περιμενα γυρω στα 20 λεπτα εκει κολλημενο
παταω on /off + volume + μπαινω σε twrp και χωρις να καταλαβω ακριβως τι εκανα επανεκινησε εμφανιζει την εικονα του fastboot και μετα κλεινει και δειχνει το logo
του mi.com και κολλαει εκει αν το βαλω στη μπριζα να φορτιζει απλα μου δειχνει το ποσοστο της μπαταριας
μπορεί κάποις να με βοηθήσει να μπω στο twrp γιατι εχει εχω 1 κανει νομιζω 1 backup για να μπορεσω να το επαναφερω χωρις να χασω εφαρμογες κλπ αν μπορω...
μπηκα τελικα στο twrp παω να κανω restore και μου βγαζει μην unable to mount e/ system
αν το κανω mount (για να δοκιμασω να ξανα περασω τη νεα ρομ) υπάρχει περιπτωση να χάσω το restore? -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Να πατήσω 'do not install' ή 'swipe to install' ;
-
-
Ούτε σ εμένα έχουν αλλάξει τα αρχεία, δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. . .
-
ολα καλά με την τελευταία ρομ τώρα η μπαταρία θα δείξει !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!! -
Ο/H thanavdikos έγραψε:
καλησπέρα σας!!!
συγνώμη για το πιθανό off topic και την κακη περιγραφη λογω απειρίας και στεναχωριας!!!
προσπάθησα να κάνω την αναβάθμιση αλλα στο twrp μου εβγαλε μην περιπου το εξης
cant mount /user device is busy
περιμενα γυρω στα 20 λεπτα εκει κολλημενο
παταω on /off + volume + μπαινω σε twrp και χωρις να καταλαβω ακριβως τι εκανα επανεκινησε εμφανιζει την εικονα του fastboot και μετα κλεινει και δειχνει το logo
του mi.com και κολλαει εκει αν το βαλω στη μπριζα να φορτιζει απλα μου δειχνει το ποσοστο της μπαταριας
μπορεί κάποις να με βοηθήσει να μπω στο twrp γιατι εχει εχω 1 κανει νομιζω 1 backup για να μπορεσω να το επαναφερω χωρις να χασω εφαρμογες κλπ αν μπορω...
μπηκα τελικα στο twrp παω να κανω restore και μου βγαζει μην unable to mount e/ system
αν το κανω mount (για να δοκιμασω να ξανα περασω τη νεα ρομ) υπάρχει περιπτωση να χάσω το restore?
-
mixaliscy pername thn kaiνουργια η μενουμε στου gkalen?τι λες?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα