Διαφήμιση

[GTV-6.2.18] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 20/2 22:30)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Poll
  • Ο/H NasDriver έγραψε:

Λοιπόν...σημερινό αξιοπερίεργο...

Το πρωί μετά από πολλούς μήνες κατάφερα και άδειασα την μπαταρία τελείως :D

Το έβαλα να φορτίσει σε USB, στον υπολογιστή της δουλειάς στις 08:05..έφυγα από την δουλειά στις 15:50...ελάχιστη χρήση και δεν το έβγαλα καθόλου....το περίεργο....φόρτισε μόνο μέχρι το 93% :roll:

(Ο υπολογιστής είναι με windows 8.1 και δεν είναι παλιός...είναι B2O από εμένα )
    εκτος του οτι φορτιζει πολυ πιο αργα με το usb του υπολογιστη απο το να ειναι στην πριζα, τι καλωδιο ειχες βαλει ; το original ;
  • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Παιδά ρώτησα και χθες και νομίζω απάντηση δεν έλαβα

Ρωτάω και σήμερα (μπορεί να μην το είδε κάποιος).

Αυτό το Shell που έβαλε καλαμάκι στην μπαταρία μου, τί είναι?
    Το θέμα που ρώτησα πιο πάνω απαντήθηκε από τον Big Boss σε συζήτηση μας.

Απάντηση:
    Κάποια εφαρμογή σου κρατάει συνεχώς το Shell ανοιχτό

Προτεινόμενη λύση:
    Factory reset

Θα κουτσοπεράσω, και την Παρασκευή θα δοκιμάσω αν φτιάχνεται με update (μιας και έχουμε ήδη Τετάρτη απόγευμα). Αν όχι θα πάω με Factory reset. Το γράφω για να υπάρχει και όταν το διορθώσω (με όποιον τρόπο) θα το γράψω και αυτό, αν τυχόν κάποτε τύχει και σε άλλον να υπάρχει προηγούμενο.

Αυτά...

ΥΓ- Με αυτά τα δεδομένα δεν θα βαθμολογήσω τη Ρομ
  • Ο/H NasDriver έγραψε:

Ο/H NasDriver έγραψε:

Λοιπόν...σημερινό αξιοπερίεργο...
    Το έβαλα να φορτίσει σε USB, στον υπολογιστή της δουλειάς στις 08:05..έφυγα από την δουλειά στις 15:50...ελάχιστη χρήση και δεν το έβγαλα καθόλου....το περίεργο....φόρτισε μόνο μέχρι το 93%
    Μετά τον χθεσινό "μαραθώνιο" φόρτισης, σήμερα είμαι 20 ώρες χρήση, με 2 ώρες SOT και μπαταρία στο 41%...πολύ καλύτερα από πριν...
    Ο υπολογιστής σου δίνει το πολύ 500mA από τα 1450mA που σου δίνει ο φορτιστής των 2000mA της xiaomi. Βάλε και ότι πάνω από τα 1000mA ενεργοποιείται και ή ταχυφορτιση (γι αυτό δεν είμαι σίγουρος) τότε φυσιολογικά άργησε η φόρτιση από το pc σου. (μπορεί και 4 φορές αργότερα).
    Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
    ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
  • Διαφήμιση
  • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H mixaliscy έγραψε:

Παιδά ρώτησα και χθες και νομίζω απάντηση δεν έλαβα

Ρωτάω και σήμερα (μπορεί να μην το είδε κάποιος).

Αυτό το Shell που έβαλε καλαμάκι στην μπαταρία μου, τί είναι?
    Το θέμα που ρώτησα πιο πάνω απαντήθηκε από τον Big Boss σε συζήτηση μας.

Απάντηση:
    Κάποια εφαρμογή σου κρατάει συνεχώς το Shell ανοιχτό

Προτεινόμενη λύση:
    Factory reset

Θα κουτσοπεράσω, και την Παρασκευή θα δοκιμάσω αν φτιάχνεται με update (μιας και έχουμε ήδη Τετάρτη απόγευμα). Αν όχι θα πάω με Factory reset. Το γράφω για να υπάρχει και όταν το διορθώσω (με όποιον τρόπο) θα το γράψω και αυτό, αν τυχόν κάποτε τύχει και σε άλλον να υπάρχει προηγούμενο.

Αυτά...

ΥΓ- Με αυτά τα δεδομένα δεν θα βαθμολογήσω τη Ρομ
    Το λοιπόν δεν άντεξα να βλέπω το κινητό μου έτσι
    Κολλούσε συνέχεια, έγραφα και μετά από 4-5 δεύτερα εμφάνιζε τα γράμματα, antutu είχε κάνει το πρωί ξεκούραστο 44 από 69 χιλιάδες....
    Όπως και να έχει... του έριξα το back up restore (nandroid) χωρίς να κάνω ούτε factory reset ούτε τίποτα, κάτι σαν πείραμα.

Άνοιξε στην 6.1.21 (έχω και πιο πρόσφατο απλά άνοιξα αυτό που ήταν ήδη στο κινητό) και μου έκανε σε 1 λεπτό upload τις φωτογραφίες και όλα μου τα πράγματα. Αλλά μέσα σε ένα λεπτό...

Από τις ρυθμίσεις της μπαταρίας εξαφανίστηκε το πρόβλημα (shell) και όλα καλά.... χωρίς να χάσω τίποτα. Απλά επέστρεψα σε άλλη Ρομ πιο παλιά

Αυτά. Αν συναντήσω οτιδήποτε θα ενημερώσω αλλά φαίνεται να ξαναέγινε ρουκέτα το μωρό
  • Παιδια μια μικρη βοηθεια.εβαλα στο κινητο μου τα win10 και θελω να γυρισω σε miui.πειτε που πιο οδηγο πρεπει να ακολουθησω.....
  • Εγώ πάντως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από απο την GTV-6.2.18 (140 εφαρμογές) κατανάλωση μπαταρίας καλύτερη από την προηγούμενη και μνήμη 50 %ελεύθερη. Επίσης πολύ καλή απόκριση στο άγγιγμα καθώς και αστραπιαίο κλείδωμα στο gps (igo primo 2. 4)
    πολύ καλή δουλειά μπράβο σας παιδιά!!!

Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Διαφήμιση
  • Κι εγώ δεύτερη μέρα με τη τελευταία dev κι έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος και από τη μπαταρία και τη συνολική λειτουργία τηλεφώνου..Μόνο η αλλαγή στην κουρτίνα ειδοποιησεων με ξένισε αρκετά αλλά οκ.
    Πρώτη φορά 6 ώρες με τη χρήση που κάνω!
    Συγχαρητήρια σε όλους...
  • Ο/H kmeles έγραψε:

Παιδια μια μικρη βοηθεια.εβαλα στο κινητο μου τα win10 και θελω να γυρισω σε miui.πειτε που πιο οδηγο πρεπει να ακολουθησω.....
    Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W​
    Και πριν κάνεις οτιδήποτε θα θέλει μάλλον και full wipe.
  • OffTopic

Ο/H kmeles έγραψε:

Παιδια μια μικρη βοηθεια.εβαλα στο κινητο μου τα win10 και θελω να γυρισω σε miui.πειτε που πιο οδηγο πρεπει να ακολουθησω.....
    Γίνεται σε όλα τα κινητά αυτό; Μπορώ στο δικό μου (RN2) να βάλω Win10;

Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
    Είπε ο William Ralph Inge.

Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
    Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης.
  • Πολύ καλή παιδιά, όμως υπάρχει ένα θέμα με τις γραμματοσειρές, εκτός από την βασική που είναι σωστη, οι περισσότερες που δοκίμασα δεν εμφανίζουν το ς, ενώ σε άλλες αντί για ς εμφανίζουν αυτό το σύμβολο ◻
  • Διαφήμιση
  • Ο/H Sakoumidis έγραψε:

OffTopic

Ο/H kmeles έγραψε:

Γίνεται σε όλα τα κινητά αυτό; Μπορώ στο δικό μου (RN2) να βάλω Win10;

Οχι αλλά ας μη βγαινουμε τόσο πολύ off..