Όχι μόνο στο Mi-4Ο/H Sakoumidis έγραψε:
OffTopic
Ο/H kmeles έγραψε:
Παιδια μια μικρη βοηθεια.εβαλα στο κινητο μου τα win10 και θελω να γυρισω σε miui.πειτε που πιο οδηγο πρεπει να ακολουθησω.....Γίνεται σε όλα τα κινητά αυτό; Μπορώ στο δικό μου (RN2) να βάλω Win10;
[GTV-6.2.18] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 20/2 22:30)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Στο preview της αυριανής rom λένε ότι φτιάξανε το πρόβλημα με τα daily randow wallpaper στην αρχική οθόνη. Περιμένουμε το πλήρες ενημερωτικό.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
ΑμηνΔεν διεκδικώ το αλάθητο.
Είναι καπαρωμένο από άλλους. -
Καλησπερα παιδια ... Εγω αφου εκανα τις cache wipe περασα την ρομ με TWRP και ολα τρεχουν αψογα βεβαια στο κινητο μου RedMi Note 3 το προβλημα στο κεντρο ασφαλειας με τα δικαιωματα root συνεχιζει να μην δουλευει οποτε αναγκαστηκα φλασαρα και το SuperSu 2.67 και τωρα τρεχει αψογα ... Μηπως γνωριζει κανεις καμια λυση γι αυτο που αναφερω ? Επιπλεον μηπως πλεον εχει δοκιμασει κανενας αν λειτουργει καποια εκδοση xposed ? Ευχαριστω ολους προκαταβολικα
-
αυτο με το ροοτ και τα δικαιωματα το εχει και το ρυζακι σε καθε επανεκινηση χανουν οι εφαρμογες το δικαιωμα ροοτ που τους εχω δωσει
-
Ο/H mparaxir έγραψε:
αυτο με το ροοτ και τα δικαιωματα το εχει και το ρυζακι σε καθε επανεκινηση χανουν οι εφαρμογες το δικαιωμα ροοτ που τους εχω δωσει
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
ρε παιδιά ποια διαδικασία πρέπει να κάνω για να παω απο stable σε developer; αξίζει να γυρίσω; το κάνω, μόνο και μόνο για να έχω marshmallow
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H mparaxir έγραψε:
-
-
Ο/H pit13 έγραψε:
ρε παιδιά ποια διαδικασία πρέπει να κάνω για να παω απο stable σε developer; αξίζει να γυρίσω; το κάνω, μόνο και μόνο για να έχω marshmallow
-
Συγνωμη αλλα εχω μια απορια..Εχω εγκαταστησει την ελληνικη rom ολα καλα μεχρι τωρα.Το μονο προβλημα ειναι οτι εχει γινει η συσκευη μου root και δεν παιζει nova go.Μου ειπανε να εγκαταστησω μια stable rom και θα λυθει το προβλημα,Το ερωτημα ειναι που θα βρω την καταλληλη stable και αν θα επηρεαστει το κινητο μου.Ευχαριστω!
-
Ο/H delpiero10 έγραψε:
Μου ειπανε να εγκαταστησω μια stable rom και θα λυθει το προβλημα,Το ερωτημα ειναι που θα βρω την καταλληλη stable και αν θα επηρεαστει το κινητο μου.Ευχαριστω!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα