[GTV-6.2.18] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 20/2 22:30)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Ο/H mparaxir έγραψε:
Γιαυτο εβαλα και developer rom για να λεμε τις αποψεις μας για να τους βελτιωσουμε με τις αποψεις μας, αλλα οτι και να λεμε μας γραφουν κανονικότατα.
Εκεί βλέπουμε πρώτα αν έχει ηδη αναφερθεί από κάποιον άλλον. Αν έχει αναφερθεί τότε μπορείς να συμπληρώσεις την καρτέλα αναφοράς με το δικό σου περιστατικό.
Αν δεν έχει αναφερθεί το αναφέρεις... και σύντομα θα το δοκιμάσουν και θα δεις την ένδειξη αν όντως επιβεβαιωθηκε ή δεν επιβεβαιωθηκε.Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H mparaxir έγραψε:
Ερωτηση γιατι δεν θυμάμαι εμεις οι vip που περνουμε τις δυο εκδοσεις μια φουλ και μια patch αμα π. Χ εχουμε mod για τα μυνηνατα των 16 0 χαρακτήρων το patch δεν περναει;
Στο e-mail που σου έρχεται περιέχει την ROM σε δύο μορφές.
Την ολοκληρη ROM Full και την patch ΡΟΜ που είναι μόνο οι αλλαγές της νέας έκδοσης.
Αν όμως βάλεις το mod160 δεν μπορείς να βάλει το patch ROM, θα πρέπει να βάλεις τη Full ROM.Redmi Note 8T (Willow)
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H mparaxir έγραψε:
Γιαυτο εβαλα και developer rom για να λεμε τις αποψεις μας για να τους βελτιωσουμε με τις αποψεις μας, αλλα οτι και να λεμε μας γραφουν κανονικότατα.
Αν δεν έχει αναφερθεί το αναφέρεις... και σύντομα θα το δοκιμάσουν και θα δεις την ένδειξη αν όντως επιβεβαιωθηκε ή δεν επιβεβαιωθηκε.
ασχετο με το ποιο πανω ξερει κανεις που εχει βαλει το mod για τους 160χαρακτηρες sms απο τοτε που το εβαλα καθυστερει παρα πολυ να στηλει ενα μυνημα -
συνηθως αν ένας έχει ενα περιστατικό το αναφέρει εδώ. Αν το επιβεβαιωσει και κανενας αλλος τότε καποιος απο τους δύο πρεπει να το βάλει στο bugtracker.
Το bugtracker ειναι το πρωτοκολο αναφοράς.
Σε αυτό το τοπικ συνηθως γινονται αναφορές καφενειακού επιπεδου.
Ριξε μια ματια στο bugtracker και θα καταλαβειςRedmi Note 8T (Willow)
Ο/H pechr έγραψε:
συνηθως αν ένας έχει ενα περιστατικό το αναφέρει εδώ. Αν το επιβεβαιωσει και κανενας αλλος τότε καποιος απο τους δύο πρεπει να το βάλει στο bugtracker.
Το bugtracker ειναι το πρωτοκολο αναφοράς.
Σε αυτό το τοπικ συνηθως γινονται αναφορές καφενειακού επιπεδου.
Ριξε μια ματια στο bugtracker και θα καταλαβεις
οσο για το ποιο κατω που αναφερεις ειναι κριμα και υποβαθμιζεις το φορουμ με αυτο που ειπες οτι γινοντε αναφορες καφενειακου επιπεδου,το βρισκω πολυ αστοχη την απαντηση σου και υποβαθμιζεις τα υπολοιπα μελη που γραφουν εδω -
Δεν θέλει αγγλικά το bugtraker.
Όλες οι αναφορές στα ελληνικά γίνονται σου παραθέτω μια δική μου εδώ.
Δεν ξέρω στο λεξιλόγιο σου τι σημαίνει καφενειακό επίπεδο αλλά στο δικό μου δεν είναι μία ένοχη και προσβλητική λέξη.
Η διαφορά ειναι ότι εκεί μπαίνει πιο ταξινομημενα συνηθως με φωτογραφικο υλκο με περισσοτερες λεπτομερειες καταγράφεται με σειρά.
Στο τοπικ εδώ γινεται συζητηση απλα... οπως θα συζητουσες με εναν φιλο σου εξω..
Μην ξεχνάς ότι εσύ ειπες οτι σε γράφουν κανονικοτατα, δεν υποβαθμισα εγω το φόρουμ.
Δοκιμασε την επομενη αναφορά σου στο bugtracker και θα εκπλαγείς πόσο γρηγορα θα πάρεις απαντηση
Μην δημιουργούμε ιντριγκες χωρίς λόγοRedmi Note 8T (Willow)
-
Ο/H demmian έγραψε:
καλησπερα παιδιά .ειμαι νέος στο miui, ποια ή διάφορα της ROM 6.2.18 με την 7.1.3; Απλά ή μια είναι ελληνική κ ή άλλη global ? Ή μήπως υπαρχουν κ άλλες διάφορες ?
Η stable 7.1.3.0 περιέχει όλες τις αλλαγές που δοκιμαστηκαν σε developer μεχρι καποια ημερομηνία και δεν είναι rooted. Βγαίνουν ανά 2-3 μήνες
Και οι δύο είναι ελληνικές αυτές που θα βρεις στο φόρουμ εδώ
Οι developers ROMs περιέχουν λειτουργίες που δοκιμαζονται και αν κριθούν επιτυχώς ενσωματώνονται στις stable.
Οι πιο φρέσκες ROMs είναι οι developers, αλλά σε βάρος σταθερότητας πάντα αν και μερικές dev είναι καλύτερες και από stable σε σταθερότηταRedmi Note 8T (Willow)
Ο/H crusifiro έγραψε:
Καλησπερα σε όλους.μπορεί να κανω μια χαζή ερώτηση αλλά θα το πω.έχω το m3 και έχω την 6.1.21 android 6.0.1 και θέλω να κατέβασω την 6.2.18 αλλά με την αλλαγή των link των νέων rom το έχασα λίγο.ανοίγω το link αλλά πια από όλες τις 6.2.18 να κατεβασω?
εδώ
xiaomi-miui-hellas-6.0.1_cancro_GTV-6.2.18.zip | by Miui Hellas for Generic Device
και download στην πρώτη σελίδα !!!!!!!!!
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!! -
-
Ο/H crusifiro έγραψε:
Καλησπερα σε όλους.μπορεί να κανω μια χαζή ερώτηση αλλά θα το πω.έχω το m3 και έχω την 6.1.21 android 6.0.1 και θέλω να κατέβασω την 6.2.18 αλλά με την αλλαγή των link των νέων rom το έχασα λίγο.ανοίγω το link αλλά πια από όλες τις 6.2.18 να κατεβασω?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα