μαλλον καταλαβες λαθος το μας γραφουν κανονικοτατα αναφερομουν στους κινεζους και οχι στα παιδια εδωΟ/H pechr έγραψε:
Δεν θέλει αγγλικά το bugtraker.
Όλες οι αναφορές στα ελληνικά γίνονται σου παραθέτω μια δική μου εδώ.
Δεν ξέρω στο λεξιλόγιο σου τι σημαίνει καφενειακό επίπεδο αλλά στο δικό μου δεν είναι μία ένοχη και προσβλητική λέξη.
Η διαφορά ειναι ότι εκεί μπαίνει πιο ταξινομημενα συνηθως με φωτογραφικο υλκο με περισσοτερες λεπτομερειες καταγράφεται με σειρά.
Στο τοπικ εδώ γινεται συζητηση απλα... οπως θα συζητουσες με εναν φιλο σου εξω..
Μην ξεχνάς ότι εσύ ειπες οτι σε γράφουν κανονικοτατα, δεν υποβαθμισα εγω το φόρουμ.
Δοκιμασε την επομενη αναφορά σου στο bugtracker και θα εκπλαγείς πόσο γρηγορα θα πάρεις απαντηση
Μην δημιουργούμε ιντριγκες χωρίς λόγο
[GTV-6.2.18] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 20/2 22:30)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Ο/H mparaxir έγραψε:
μαλλον καταλαβες λαθος το μας γραφουν κανονικοτατα αναφερομουν στους κινεζους και οχι στα παιδια εδω
Για αυτο τους λενε Κινεζους επειδή κανουν τους ΚινέζουςRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Σε ευχαριστώ παρά πολύ.
-
Εγώ αν ανοίξω χειροκίνητα το πρόγραμμα μου βγάζει no device found.. Δεν μπορώ να συνδέσω το κινητό με το pc. Τι να κάνω??
Μήπως να αλλάξεις καλώδιο ;
Αν έχεις hub βγαλτο και σύνδεσε απευθείας στο mac.
Επίσης στο μενού του τηλεφώνου για το usb να επιλέξεις τύπο σύνδεσης MTP
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Ο/H Tasos12koufales έγραψε:
Ο/H dajannis έγραψε:
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
το ρολοι φαινεται κανονικα η ημερομηνια δεν φαινεται και οταν το βαζω στα Αγγλικα φενεται κανονικα ενω στα Ελληνικα τιποτα εκανα και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων τιποτα...
-
Εάν βάλεις άλλο ρολόι από το accuweather, φαίνονται όλα!? Μπες σε recovery και κάνε reset cache/dalvnik μήπως κάτι έχει κολλήσει.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Εάν βάλεις άλλο ρολόι από το accuweather, φαίνονται όλα!? Μπες σε recovery και κάνε reset cache/dalvnik μήπως κάτι έχει κολλήσει.
-
Μάλλον είναι θέμα γραμματοσειράς.Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
Είναι καπαρωμένο από άλλους. -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Εάν βάλεις άλλο ρολόι από το accuweather, φαίνονται όλα!? Μπες σε recovery και κάνε reset cache/dalvnik μήπως κάτι έχει κολλήσει.
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα