Καλησπέρα σε όλους. Το κινητο το ειχα αγορασει απο vickmall και ειχα γραψει να μου κανει root και να μου περασει την ελληνικη γλωσσα. Τα στοιχεια του κινητου μου ειναι στις εικονες απο κατω. Επισης το κινητο το παρελαβα και με την εφαρμογη kingroot η οποια δουλευει κανονικα. Ακομα πηγα να το ξεκλιδωσω ακολουθοντας τον οδηγο του φορουμ (εχω παρει εγκριση). Κατεβασα την developer rom της κινας αλλα κολλαει στο update οπως φενεται στην εικονα. Δεν ξερω τι να κανω. Θελω να βαλω την καιρουρια stable αλλα δεν ξερω πως. Ευχαριστω για τον χρονο σας.
Βρε συ, αυτό που κάνεις και διπλοποστάρεις παντού τα μηνυματά σου δεν έχει κανένα νόημα και μπερδεύει όλους όσους μπαίνουν στο κόπο να σου απαντήσουν. Σε παρακαλώ μην το ξανακάνεις! Thanks!
Βασικά αυτή η ROM που έχει το παλικάρι δεν είναι η Official Stable σωστά???Γίνεται να περάσει μέσα από το Updater κάποια Official(είτε Stable είτε Developer)???Λογικά δεν πρέπει με το Flash Tool να περάσει την Official (Stable , Developer) να ξεκλειδώσει και μετά να περάσει όποια θέλει με TWRP??
Βασικά αυτή η ROM που έχει το παλικάρι δεν είναι η Official Stable σωστά???Γίνεται να περάσει μέσα από το Updater κάποια Official(είτε Stable είτε Developer)???Λογικά δεν πρέπει με το Flash Tool να περάσει την Official (Stable , Developer) να ξεκλειδώσει και μετά να περάσει όποια θέλει με TWRP??
Όντως έτσι ήταν...μαϊμού ROM από το κινεζομάγαζο που κανονικά θα έπρεπε να σε αφήνει να περάσεις την official, αλλά τέλος πάντων...
Περάστηκε fast-boot ROM (China dev) με το sp-flash , ξεκλείδωμα και μετά πέρασμα την Ελληνική!