Ο/H maddoctor έγραψε:
Το βγάλανε σε promotion βλέπω στο Geekbuying. Εάν πάρεις το ρολόι...δεν θα πάρεις κομπολόι, αλλά ένα Meizu M1 Note δωρεάν!

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H maddoctor έγραψε:
Το βγάλανε σε promotion βλέπω στο Geekbuying. Εάν πάρεις το ρολόι...δεν θα πάρεις κομπολόι, αλλά ένα Meizu M1 Note δωρεάν!
8WATCHESJEWELRYΟ/H GR_Macedon έγραψε:
@RASTAVIPER κανε μου μια χάρη. Γραψε κι εσύ στο θέμα πιυ έχω λινκ παραπάνω στο geekbuing και ρώτα τους αν σκοπεύουν ΤΩΡΑ να δώσουν καλύτερη τιμή, ειδάλλως θα το αγοράσεις από gearbest που το δίνει οικονομικοτερα.
Μηπως πιεστουν και δωσουν κανένα κουπονι.
Ο/H maddoctor έγραψε:
8WATCHESJEWELRYΟ/H GR_Macedon έγραψε:
@RASTAVIPER κανε μου μια χάρη. Γραψε κι εσύ στο θέμα πιυ έχω λινκ παραπάνω στο geekbuing και ρώτα τους αν σκοπεύουν ΤΩΡΑ να δώσουν καλύτερη τιμή, ειδάλλως θα το αγοράσεις από gearbest που το δίνει οικονομικοτερα.
Μηπως πιεστουν και δωσουν κανένα κουπονι.
Δοκιμάστε αυτό το κουπόνι. Δίνει λέει 8% έκπτωση σε ρολόγια. Δεν ξέρω εάν πιάνει και τα έξυπνα...
Μετά από κανένα χρόνο δηλαδή, όταν θα βελτιωθεί η τεχνολογία.Ο/H RASTAVIPER έγραψε:
Ευχαριστώ, αλλά τα λεφτά θα τα δώσω όταν βρω κάποιο λεπτό, με φουλ στρογγυλή οθόνη και με καλή μπαταρία.
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Μετά από κανένα χρόνο δηλαδή, όταν θα βελτιωθεί η τεχνολογία.Ο/H RASTAVIPER έγραψε:
Ευχαριστώ, αλλά τα λεφτά θα τα δώσω όταν βρω κάποιο λεπτό, με φουλ στρογγυλή οθόνη και με καλή μπαταρία.
![]()
Παρουσίαση: xiaomitoday.com/finow-x5-review/ (φαίνεται πολύ καλό). Τιμή πάει στα 146$ συνήθως. Ακριβό γενικώς, αλλά έχει πράγμα μέσα για να υποστηρίξει αυτή την τιμή.Ο/H Sam έγραψε:
Τι το θελα..... αφού το ήξερα. Αυτό είναι που λένε : "Δάσκαλε που δίδασκες και νόμους δεν εκράτεις ......Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Έριξα τα μούτρα μου(λόγω παλιού καβγά) και τελικά παρήγγειλα το Aiwatch G3 Smartwatch Phone από το GearBest, μιας και το έδινε 13,65$ φθηνότερα απο το GeekBuying.
Αργά τα αντανακλαστικά του GeekBuying στο να απαντήσουν αν μπορούν να μας το δώσουν σε καλύτερη τιμή.
Ας πρόσεχαν. Ελπίζω να πάρω αυτό που αγόρασα και στην ώρα του.
Πάνω απο 1000άρικο παραγγελίες,ποτέ κανενα θέμα,αλλά ποτέ δεν βιαζόμουν σε οτιδίποτε για να δω χρόνους αποστολής, πάνω κάτω στο μήνα τα είχα πάντα...Ο/H GR_Macedon έγραψε: