Αναζήτηση Smartwatch μέχρι 100 ευρώ
-
-
Πολύ δυνατό ρολόι με καλή τιμή στο gearbest που λιγει ομως σε 40 λεπτά από τώρα.
Υποψιάζομαι μπελάδες σε οσους το παραγγειλουν από εκεί, του τυπου δεν προλαβατε, πρέπει να περιμένετε ή να το πληρώσετε ακριβότερα.
Γενική η τιμή κοντά στα 70€ είναι λίγο περιεργη, οταν τα υπόλοιπα μοντέλα του και με χαμηλότερες επιδόσεις πωλούνται πάνω από 100$. @Sam δες και το x5, στρογγυλό, πολύ όμορφο αλλά με χαμηλότερες επιδόσεις στο μισό και πολύ ακριβοτετο. Θα το αφήσω να ωριμάσει και βλέπουμε.[procontra][edit][/edit][/procontra]
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Αυτο πως σας φαίνεται; Δεν έχει τις δυνατότητες των προηγούμενων αλλά νομίζω οτι είναι αρκετά τίμιο για τα λεφτά του
L58Stay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Smartwatches σε ευρωμαγαζο δύσκολο να βρεις.
ταπεινό/φτηνό GV18 APlus , που στην τελική κάνε τη δουλειά του χωρίς να είναι τίποτα το ιδιαίτερο .
Το Finow X5 και το I2 (15 mm πάχοςσαν πολλά δεν είναι) δείχνουν να έχουν οθόνη full display ή μήπως είναι κάποιο
φωτογραφικό τρυκ που δεν βλέπω ? -
Λοιπόν επανέρχομαι στο θέμα του moto 360 που συζητάγαμε.
Βρήκα του κουτιού 2ης γενιάς μεταχειρα (καινούριο 300+€) στα 200-210€.
Ο αντίποδας είναι ο κινέζος που έλεγα πιο πάνω, καινούριο στα 95-100€. Είναι διπλάσια τιμή, αλλά ξέρω ότι μιλάμε για 2 διαφορετικά πράγματα.
Τι λέτε;
Unleashed by my M1 NOTEONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
Ο/H RASTAVIPER έγραψε:
Ο αντίποδας είναι ο κινέζος που έλεγα πιο πάνω, καινούριο στα 95-100€. Είναι διπλάσια τιμή, αλλά ξέρω ότι μιλάμε για 2 διαφορετικά πράγματα.
Τι λέτε;
Unleashed by my M1 NOTE
-
-
Ο/H RASTAVIPER έγραψε:
Τι λέτε;
Unleashed by my M1 NOTE
Το έκλεισα στα 180€ τελικά.
Ελπίζω να σταλεί σύντομα.
Unleashed by my M1 NOTEONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
Καλή τιμή.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Σήμερα παρέλαβα το πρώτο μου Smartwatch. Στα 50$.
KINGWEAR KW18 1.3-inch MTK2502C Smart Watch -
Ο/H bzanios έγραψε:
-
Ο/H giangosgr έγραψε:
κανόνισε να πιούμε καφε ,θελω να το δω εγω παλι στο ψάξιμο ειμαι ,δεν βολεύτηκα ουτε με το G3 ουτε με το alcate
Πάλι στο ψάξιμο??
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες