Αυτή η περίοδος είναι λίγο δύσκολη με πολύ τρέξιμο στην δουλειά και καμιά βδομάδα διακοπές για να φορτίσουμε τις μπαταρίες γιατί αυτή την στιγμή είναι στα κόκκινα και όλα με φταίνε. Λογικά κατά τα τέλη του μήνα και μετά μπορούμε να κανονίσουμε για καφέ.
Αναζήτηση Smartwatch μέχρι 100 ευρώ
-
-
Ο/H mirotis έγραψε:
Με κλειστα ματια. Δεν υπαρχει πεδιο συγκρισης ακομα και αν ειναι διπλασια τιμη. Εχω και απο τα δυο και ξερω.Ο/H RASTAVIPER έγραψε:
Λοιπόν επανέρχομαι στο θέμα του moto 360 που συζητάγαμε.
Βρήκα του κουτιού 2ης γενιάς μεταχειρα (καινούριο 300+€) στα 200-210€.
Ο αντίποδας είναι ο κινέζος που έλεγα πιο πάνω, καινούριο στα 95-100€. Είναι διπλάσια τιμή, αλλά ξέρω ότι μιλάμε για 2 διαφορετικά πράγματα.
Τι λέτε;
Unleashed by my M1 NOTE
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Καλή τιμή.
Hello moto!

Unleashed by my M1 NOTEONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
JARVIS MODE ON!!!
(IRON MAN STYLE)

παιδιά θέλω να ρωτήσω εάν γίνετε σε smartwatch με android 5.1 να μπει androidwear?
-
Φίλε @hapatingo
Απ' όσα γνωρίζω, αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος, και τα δύο είναι διαφορετικά λειτουργικά. Δεν μπορείς να βάλεις το ένα πάνω στο άλλο. Άσε που το Androidwear είναι υποδεέστερο του android. Με το Android έχεις μεγαλύτερες δυνατότητες, γιατί να βάλεις androidwear; -
Έχει καλώς. Έλεγα γενικά να αντικατασταθεί το 5.1 με android wear, κυρίως λόγο εφαρμογών από άποψη συμβατότητας και καλαισθησίας.
-
Νομίζω με το κανονικό Android έχεις μεγαλύτερη ευελιξία. Με το Androidwear πρέπει να βρίσκεις εφαρμογές "vxp" από τις οποίες δεν υπάρχει ποικιλία και γενικά βρίσκεις δύσκολα. Έχω ένα smartwatch με androidwear και δεν μπορώ να βρω κάτι που να με καλύπτει, πέρα αυτών που είναι με αγορά (π.χ. για Faces). Άσε που πρέπει να μάθεις ξεχωριστά χειρισμό των VXP αρχείων, για το οποίο μέχρι τώρα δεν μπόρεσα να βρω πληροφορίες, για να κάνω μόνος μου κάποια faces για το ρολόι μου.
-
Βασικά δεν είμαι μέσα στο χώρο, ώστε να μπορώ να παραμετροποίησω διάφορα αρχεία. Το είπα πιο πολύ για την δικιά μου ευκολία μιας και το androidwear έχει τα βασικά με τις διάφορες εφαρμογές του, που για έναν μέσο χρήστη όπως εμένα παράδειγμα είναι ότι πρέπει.
-
Ο/H bzanios έγραψε:
Νομίζω με το κανονικό Android έχεις μεγαλύτερη ευελιξία. Με το Androidwear πρέπει να βρίσκεις εφαρμογές "vxp" από τις οποίες δεν υπάρχει ποικιλία και γενικά βρίσκεις δύσκολα. Έχω ένα smartwatch με androidwear και δεν μπορώ να βρω κάτι που να με καλύπτει, πέρα αυτών που είναι με αγορά (π.χ. για Faces). Άσε που πρέπει να μάθεις ξεχωριστά χειρισμό των VXP αρχείων, για το οποίο μέχρι τώρα δεν μπόρεσα να βρω πληροφορίες, για να κάνω μόνος μου κάποια faces για το ρολόι μου.
Ενδιαφέρον αυτά που λες.
Δηλαδή τι σου λείπει στο android wear;
Θα ηθελα να μαθω πιο ρολοι εχεις με Android Wear και αν δεν σε καλυπτει αν ενδιαφερεσαι για πωληση.Ο/H bzanios έγραψε:
-
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Φίλε @RASTAVIPER θα έλεγα ότι μου λείπει η δυνατότητα (γνώση) χειρισμού του AndroidWear - αρχείων "vxp", ώστε να μπορέσω να παίξω μαζί του κυρίως με faces. Μπορεί εκεί έξω να υπάρχουν οι πληροφορίες αλλά με τον λίγο χρόνο που διαθέτω δεν μπόρεσα να τις βρω ακόμα. Γι' αυτό και έχω την άποψη (ίσως λανθασμένη) ότι θα ήταν λίγο καλύτερα για μένα αν ήταν Android το λειτουργικό του.
Φίλε @mirotis αυτό που έχω είναι το Kingwear kw18 (υπάρχει παρουσίαση στο forum). Σαν ρολόι με καλύπτει (αυτός ήταν και ο ρόλος για τον οποίο το αγόρασα, να λέει την ώρα). Άρα με καλύπτει. Αλλά ένα περίεργο παιδί θέλει να παίξει μαζί του και με άλλους τρόπους, έτσι για την εμπειρία και την γνώση.
Φίλε @maddoctor αν δεν κάνω λάθος το παρήγγειλε ένας συνάδελφος πριν καμιά 10αριά μέρες από Gear... με την γκρι στεφάνι. Άρα σε 10 - 15 μέρες θα μπορώ να έχω άποψη από πρώτο χέρι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες