Διαφήμιση

Αναζήτηση Smartwatch μέχρι 100 ευρώ

• @Sam το περιμένουμε ακόμα, αλλά έχει αναφερθεί εδω

Η Xiaomi φαίνεται να είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει το δικό της Smartwatch στις 30 Αυγούστου

Το banggood γενικά κάνει το λάθος να βγάζει νωρίς προϊόντα και να λέει οτι να ναι. Πχ είχε βγάλει τη xiaomi yi 2 με 150 δολλάρια περίπου πριν βγει και τους βρίζαν όλοι οτι αισχροκερδούν μετά που είχε 250... Γενικά πάντως λένε οτι δεν θα είναι πολύ φθηνό...Είναι συνεργασία με την Huami που έφτιαξε και το AmazFit.

Εν τω μεταξύ ωραίο το ρολογάκι που βρήκες, περιμένω να δω το review!
      Stay away from dx.com

Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
    • Ο/H Sam έγραψε:

Ελπίζω, αν παίξει βέβαια σε αυτή την τιμή, να αξίζει σε hardware...
      Δεν το λές και φτηνό!
      Μεχρι τότε περιμένω για Review αυτό ,θέλω να πιστεύω μεσα στη βδομάδα να το παραλάβω για Review :thumbsup:
      Έχει αναφερθεί εδώ και καιρό ότι μάλλον σ'αυτή την τιμή θα παίζει.
      Κινητά και gadgets από Ελλάδα και το εξωτερικό: Μάλλον δεν θα είναι τόσο φθηνό το πρώτο Xiaomi Smart Watch
    • Διαφήμιση
    • Δεν ξέρω αν ενδιαφέρει κάποιους αν και νομίζω ειναι παλιό μοντέλο ,δεν παυει να είναι προσφορά, το Oukitel A28 στα 17μιση περίπου ευρώ!
      100 ήταν διαθέσιμα τωρα έμειναν 27...
    • Καλημέρα ,
      επειδή σκέφτομαι και εγώ τελευταία την ενδεχόμενη αγορά ενός έξυπνου ρολογιού μου φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα τα προιόντα της pebble . Ειδικά τα μοντέλα Pebble steel , Time steel kai round .
      Κατ`αρχήν δεν είναι android αλλά έχουν ένα δικό τους custom softwear αλλά απ`ότι διάβασα είναι υπάρχει τεράστια υποστήριξη .
      Το μεγάλο θετικό που έχουν είναι ότι αντέχουν 7-10 μέρες με μία φόρτιση ( σύμφωνα με τον κατασκευαστή , οι χρήστες λένε 4-6 μέρες αν θυμάμαι καλά ) τι στιγμή που ο ανταγωνίσμός είναι στις 2-3 μέρες σε κάποιες περιπτώσεις και λιγότερο .
      `Ενα άλλο χαρακτηριστικό που έχου ν είναι ότι οι οθόνες τους δεν είναι οι κλασσικές ενεργοβόρες lcd/amoled/led κλπ αλλά e paper όπως τις ονομάζει η pebble μια τεχνολογία αν κατάλαβα καλά παρόμοια με της οθόνης του kindle με ελάχιστη κατανάλωση μπαταρίας αλλά και πολύ χαμηλότερη βέβαια απόδοση σε γραφικά . Το peddle steel έχει `ασπρόμαυρη` και το time έγχρωμη . Αυτό το χαρακτηριστικό έχει `διχάσει` τους χρήστες καθώς σε άλλους αρέσει το retro look ενώ άλλοι το θεωρούν πολύ οπισθοδρομικό .
      Και τα δύο είναι κανονικά αδιάβροχα και όχι απλά να πλύνεις τα χέρια σου ( 30 και 50 μέτρα ).
      Το Time επίσης έχει ένα ακόμα χαρακτηριστικό . Μπορεί να δεχτεί modular ( συγγνώμη αν είναι λάθος ο όρος δεν μου έρχεται άλλη λέξη τώρα ) λουράκια που προσθέτουν εξτρά λειτουργείες πχ gps , hr , nfc κλπ το οποίο το θεωρώ πολύ θετικό . Μέχρι στιγμής δεν έχω βρεί αρκετά έτοιμα αλλά αρκετοί κατασκευαστές έχουν ανακοινώσει ότι αναπτύσουν .
      Το Round είναι το πιο μοδάτο και πιο μαζεμένο σε διαστάσεις και προσοχή λόγω αυτού δεν είναι αδιάβροχο και δεν αντέχει τόσο πολύ η μπαταρία του .
      Τέλος παίρνουν κανονικό μέγεθος λουράκια ( οπότε δεν εξαρτόμαστε από κανένα κατασκευαστή αν θα βγάλει πότε θα βγάλει και πόσο θα τα χρεώνει ) και φαίνεται αρκετά βολικός ο τρόπος που φορτίζουν ουσιαστικά μόνο με ένα μαγνητικό καλώδιο χωρίς να μπλέκεις με βάσεις φώρτισης ή με καπάκαι του βύσματος σε άβολες θέσεις .

Pebble Steel | Pebble Smartwatch | Smartwatch for iPhone & Android

Ευχαριστώ που διαβάσατε το σεντόνι ,

Παναγιώτης .

Υ.Γ. Δεν έχω καμία σχέση με την εταιρεία ή κάποιο εμπορικό κατάστημα έγραψα μόνο κάποια συμπεράσματα που έβγαλά από την δικιά μου αναζήτηση ελπίζω να σας φανούν χρήσιμα .
    • Πολύ σωστός ο Παναγιώτης,σκεφτόμουν και γώ για ένα pebble κάποια στιγμή για αλλαγή μετά απο moto360 που έχω αρκετό καιρό!!!Αυτονομία,αδιάβροχα και τέλος αρκετά μεγάλη υποστήριξη,νομίζω αυτά είναι τα σημαντικότερα που αξίζει η μετάβαση σε ένα άλλου είδους smartwatch!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Sam έγραψε:

Πολύ σωστός ο Παναγιώτης,σκεφτόμουν και γώ για ένα pebble κάποια στιγμή για αλλαγή μετά απο moto360 που έχω αρκετό καιρό!!!Αυτονομία,αδιάβροχα και τέλος αρκετά μεγάλη υποστήριξη,νομίζω αυτά είναι τα σημαντικότερα που αξίζει η μετάβαση σε ένα άλλου είδους smartwatch!
      Με το moto360 ευχαριστημένος;
    • @Perarg είμαι υπερευχαριστημένος με τις λειτουργίες του(και σε iphone και σε android) ,το μόνο που δεν το ευχαριστήθηκα τωρα το καλοκαίρι είναι η θάλασσα-πισίνα που όποτε έπρεπε να πάω θάλασσα απλά το άφηνα σπίτι, κατα τα άλλα είναι άριστο πολύ όμορφη οθόνη-χρώματα,μπαταρία καλή(κάθε τέλος της μέρας πριν πέσω για ύπνο απλά το έβαζα στη βάση του για φόρτιση και απο watchFaces .... ΑΠΕΙΡΑ!!! πραγματικά θα βαρεθείτε να βλέπετε watchfaces ,έχει πολύ μεγάλη υποστηριξη(μόνο σε android όμως ,γιατι σε iphone δεν μπορείς να αλλάξεις και πάρα πολλά)!!!
    • Ο/H Sam έγραψε:

@Perarg είμαι υπερευχαριστημένος με τις λειτουργίες του(και σε iphone και σε android) ,το μόνο που δεν το ευχαριστήθηκα τωρα το καλοκαίρι είναι η θάλασσα-πισίνα που όποτε έπρεπε να πάω θάλασσα απλά το άφηνα σπίτι, κατα τα άλλα είναι άριστο πολύ όμορφη οθόνη-χρώματα,μπαταρία καλή(κάθε τέλος της μέρας πριν πέσω για ύπνο απλά το έβαζα στη βάση του για φόρτιση και απο watchFaces .... ΑΠΕΙΡΑ!!! πραγματικά θα βαρεθείτε να βλέπετε watchfaces ,έχει πολύ μεγάλη υποστηριξη(μόνο σε android όμως ,γιατι σε iphone δεν μπορείς να αλλάξεις και πάρα πολλά)!!!

Ισχύουν αυτά.
      Και εγώ τώρα καλοκαίρι το moto360 μένει πισω στο δωμάτιο.
      Είναι πολύ καλό ρολόι για να βγει στην άμμο ή να ξεχαστεί και να μπω θάλασσα μαζί του.

Sent from my m1 note using Tapatalk
      ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel
    • Είχαμε αφίξεις!!! IQI I2
      Ετοιμάζω και βιντεο review - unboxing...
      Πρώτες εντυπώσεις φοβερές!!!
      Images
      • image.jpeg

379,34 kB, 1.080×1.920, viewed 113 times
      • image.jpeg

448,2 kB, 1.080×1.920, viewed 128 times
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Sam έγραψε:

Είχαμε αφίξεις!!! IQI I2
      Ετοιμάζω και βιντεο review - unboxing...
      Πρώτες εντυπώσεις φοβερές!!!
      Περιμένουμε. Θέλω να είσαι αυστηρός. :)

Μήπως να αλλάξουμε τον τίτλο του θέματος σε: "Smartwatches κάτω από το ψυχολογικό όριο των 100€"; :)
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)