Διαφήμιση

Αναζήτηση Smartwatch μέχρι 100 ευρώ

• Ο/H balakof έγραψε:

Κανένα νέο από το kickstarter για το ticwatch 2;
      Εδώ αλλά μόνο κάτω των 100ευρώ δεν είναι...

Οκώβριο, Νοέμβριο θα ξεκινήσουν να στέλνουν λένε...
      Stay away from dx.com

Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
    • Για το ticwatch 2 τα μοντέλα των 99 δολαρίων θα τα στείλουν 29/9. Τα ακριβότερα μοντέλα από Οκτώβριο. Πάντως οι τιμές καταστημάτων στα 199 δολάρια δεν νομίζω να αξίζει. Ο μόνος λόγος που το πείρα ήταν η τιμή του. Βέβαια στη συνέχεια αποδείχτηκε ότι είναι ρολογάρα. Στο group που έχουν στο facebook υπάρχουν άλλοι 2-3 Έλληνες και κατά καιρούς ανεβάζουν βίντεο. Υπάρχει και ένα γιατρός που κάνει mini review του ρολογιού.
    • Καλημέρα και από μένα.
      Έχοντας προσφάτως αγοράσει ένα (ηλεκτροκίνητο) scooter μπήκα στη λογική αγοράς Smartwatch.
      Είδα όλες τις σελίδες και διαπίστωσα ότι είναι το κατάλληλο μέρος να ρωτήσω μιας και διαθετετε όλοι διδακτορικό... :)
      Κυρίως με ενδιαφέρει να απαντάς στο ρολόι σε εισερχόμενη κλήση με αναγνώριση Ελληνικών χαρακτήρων.
      Scratch proof, δόνηση, καλή ορατότητα στον ήλιο, να αντέχει σε ξαφνική βροχόπτωση, και εναλλαξιμο λουράκι.
      Τέλος ωραίο θα ήταν να έχει λίγο περισσότερα από 3 watchfaces για ποικιλία, και αξιόλογο GPS. (όχι για πλοήγηση αλλά πχ για υπολογισμό απόστασης που διένυσα μιας και το σκούτερ δε διαθέτει δυστυχώς χιλιομετρητή)
      Δεν με ενδιαφέρουν: ( sim, camera, sd). Αν τα διαθέτουν no prob, απλά δεν είναι κάτι που θα χρησιμοποιήσω.
      Στρογγυλό και τετράγωνο, δεν έχω θέμα....
      Συγγνώμη αν είναι μακροσκελές το ποστ μου με και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων αν μπείτε στον κόπο να με βοηθήσετε.
      Πέτρος.
    • Διαφήμιση
    • @nomoreorless Καλημέρα και απο εμάς!
      Μια καλή και αξιόπιστη λύση για μένα μιας και το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά είναι το Moto360 , περιμένω τώρα το Xiaomi Smartwatch να δώ τί απο όλα αυτά μπορεί να καλύψει!!!Απο τα λίγα που έχω ακούσει για το xiaomi πάντως είναι οτι η οθόνη του δεν είναι πολύ φωτεινή...Είδωμεν
    • Thanks Sam για τη γρήγορη ανταπόκριση. (Σου εστειλα και μήνυμα ως eemix για την αγγελία για το IQI I2).
      Το Moto360 εχει δυνατότητα απάντησης κλήσεων στο ρολόι? Ειναι και λιγο εκτός budget ακόμη και για μτχ βέβαια, αλλά αν αξίζει, να αρχισω να μαζεύω...)
    • Ο/H nomoreorless έγραψε:

Thanks Sam για τη γρήγορη ανταπόκριση. (Σου εστειλα και μήνυμα ως eemix για την αγγελία για το IQI I2).
      Το Moto360 εχει δυνατότητα απάντησης κλήσεων στο ρολόι? Ειναι και λιγο εκτός budget ακόμη και για μτχ βέβαια, αλλά αν αξίζει, να αρχισω να μαζεύω...)
      Χαχαα ωραίος!Κοιταξε να δείς η πρώτη έκδοση του moto360 είναι και φθηνή σχετικά ,έχει διάφορες αγγελίες, αλλα λειτουργεί περισσότερο ώς notification ,δλδ απαντάς ή τερματίζεις την κληση,αν επιλέξεις να απαντήσεις τότε πρέπει να πιάσεις το κινητό σου καθώς δεν λειτουργεί ως μικρόφωνο κλησεων! Στην δεύτερη έκδοση του moto360 τώρα δεν είμαι σίγουρος αν λειτουργεί το ίδιο...
      Και για GPS το ίδιο χρησιμοποιεί του κινητού σου για να πάρει πληροφορίες Τοποθεσίας.
    • Το aiwatch που έχω εγώ λειτουργεί και τα κάνει όλα αυτά αλλά αν το θες για σοβαρή περίπτωση πάρε κάτι καλύτερο

Το δικό μου ούτε 50 ευρώ νομίζω δεν πάει.

Αλλά μια χαρά απαντά τις κλήσεις και μιλάς. Μάλιστα του είχα βάλει και ρύθμιση να την απαντάει με το κούνημα του ίδιου του χεριού. :lol: Μπας και κουραστεί το 2ο
    • Διαφήμιση
    • Πιθανότατα και το 2ο Moto έτσι θα λειτουργεί, άρα, αν και ποιοτικό, απορρίπτεται.
      Το IQI που έκανες review θα ήταν σίγουρα επιλογή μου αν ήταν εναλλάξιμο το λουρί διότι ιδρώνω πολύ και θα καεί στα σίγουρα το δέρμα(τινη?).
      Επειδή φαντάζομαι από όσα έχω δει μέχρι τώρα, δεν υπάρχουν αξιόλογα με εναλλάξιμο λουρί, μπορεί και να μην είναι, αρκεί να είναι καλής ποιότητας καουτσούκ....
    • @nomoreorless οχι είναι σημαντική η επισήμανση σου για εναλλάσιμα λουράκια , απλά σε ενα smartwatch δεν νομίζω με το ρυθμό που κινείται η τεχνολογία να το κρατήσεις για Πααρα πολύ καιρό...
    • Απο όσα έχω δει, το κοντινότερο στα κριτήριά μου είναι το FINOW Q1. Δεν έχω δει όμως αν μπορείς να απαντήσεις την κλήση μέσα από το ρολόι. Αν ισχύει, και δεν βρω κάτι άλλο, νομίζω ότι θα καταλήξω σε αυτό.
      Έχει κανείς εμπειρία από αυτό?
    • Ο/H nomoreorless έγραψε:

Απο όσα έχω δει, το κοντινότερο στα κριτήριά μου είναι το FINOW Q1. Δεν έχω δει όμως αν μπορείς να απαντήσεις την κλήση μέσα από το ρολόι. Αν ισχύει, και δεν βρω κάτι άλλο, νομίζω ότι θα καταλήξω σε αυτό.
      Έχει κανείς εμπειρία από αυτό?
      Το FINOW Q1 σύμφωνα με το Gearbest είναι 3G και παίρνει κάρτα sim , επομένως αυτόνομο , δεν χρειάζεται να έχεις το κινητό κοντά σου .
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Sam έγραψε:

Ο/H nomoreorless έγραψε:

Thanks Sam για τη γρήγορη ανταπόκριση. (Σου εστειλα και μήνυμα ως eemix για την αγγελία για το IQI I2).
      Χαχαα ωραίος!Κοιταξε να δείς η πρώτη έκδοση του moto360 είναι και φθηνή σχετικά ,έχει διάφορες αγγελίες, αλλα λειτουργεί περισσότερο ώς notification ,δλδ απαντάς ή τερματίζεις την κληση,αν επιλέξεις να απαντήσεις τότε πρέπει να πιάσεις το κινητό σου καθώς δεν λειτουργεί ως μικρόφωνο κλησεων! Στην δεύτερη έκδοση του moto360 τώρα δεν είμαι σίγουρος αν λειτουργεί το ίδιο...
      Και για GPS το ίδιο χρησιμοποιεί του κινητού σου για να πάρει πληροφορίες Τοποθεσίας.

Ισχύει, δεν παίζει απάντηση κλήσης με φωνή στο 2nd gen Moto 360

Sent from my V975m using Tapatalk
      ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel