Καλησπέρα, πριν από μερικέςβδομάδες αγόρασα το Redmi Note 3, είχεεγκατεστημένη rom 7.0.19.0.0, από τι διάβασασε διάφορα φόρουμ, κατάλαβα ότι δεν ήταν original rom τις Xiaomi, και είπανα δοκιμάσω να την αλλάξω με το πρόγραμμα fastboot, την πρώτηφορά που κατέβασα μια rom που είδασε ένα βίντεο μέσω Youtube έβαλα 7.0.22.0 μπήκε χωρίς πρόβλημα, την άλλη μέρα είπα να βάλω την τελευταίαofficial rom της Xiaomi, αφούτο έβαλα και μου έδειξε το πρόγραμμα ότι μπήκε σωστά, το κινητό δεν άναψε, πήγανα ξανά κάνω την διαδικασία αλλά αφού είχα πατήσει το download είδα ότι είχα ξεχάσει να βγάλω το preloader, δεν ξέρω αν έκανα σωστάη όχι, αλλά την σταμάτησα την διαδικασία και την ξανά έκανα πάλι από την αρχή.Το κινητό όμως δεν ξανά πήρε μπρος, κατάλαβα ότι το κινητό είχε γίνει brick, μετάαπό πολλές ώρες μέσα στο ίντερνετ προσπάθησα να φτιάξω το κινητό, είχα κάνεικαι Forma All+Download αλλά και πάλι τίποτα. Έχω κατεβάσει σχεδόν όλες τις rom αλλά και πάλι δεν παίρνει μπρος. Δοκίμασα να το κάνω με διάφορες εκδόσειςspflashtool, μόνομε 1532 κάνω download.Το πρόγραμμα κανονικά γραφείτην rom στο κινητόκαι στο τέλος μου βγάζει Download ok. Αλλάμετα δεν ανοίγει. Τώρα κάθομαι και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω, υπάρχει κάποιοςπου μπορεί να με βοηθήσει;