Διαφήμιση

Xiaomi Redmi Note 3 Brick

• Xiaomi Redmi Note 3 Brick

Καλησπέρα, πριν από μερικέςβδομάδες αγόρασα το Redmi Note 3, είχεεγκατεστημένη rom 7.0.19.0.0, από τι διάβασασε διάφορα φόρουμ, κατάλαβα ότι δεν ήταν original rom τις Xiaomi, και είπανα δοκιμάσω να την αλλάξω με το πρόγραμμα fastboot, την πρώτηφορά που κατέβασα μια rom που είδασε ένα βίντεο μέσω Youtube έβαλα 7.0.22.0 μπήκε χωρίς πρόβλημα, την άλλη μέρα είπα να βάλω την τελευταίαofficial rom της Xiaomi, αφούτο έβαλα και μου έδειξε το πρόγραμμα ότι μπήκε σωστά, το κινητό δεν άναψε, πήγανα ξανά κάνω την διαδικασία αλλά αφού είχα πατήσει το download είδα ότι είχα ξεχάσει να βγάλω το preloader, δεν ξέρω αν έκανα σωστάη όχι, αλλά την σταμάτησα την διαδικασία και την ξανά έκανα πάλι από την αρχή.Το κινητό όμως δεν ξανά πήρε μπρος, κατάλαβα ότι το κινητό είχε γίνει brick, μετάαπό πολλές ώρες μέσα στο ίντερνετ προσπάθησα να φτιάξω το κινητό, είχα κάνεικαι Forma All+Download αλλά και πάλι τίποτα. Έχω κατεβάσει σχεδόν όλες τις rom αλλά και πάλι δεν παίρνει μπρος. Δοκίμασα να το κάνω με διάφορες εκδόσειςspflashtool, μόνομε 1532 κάνω download.Το πρόγραμμα κανονικά γραφείτην rom στο κινητόκαι στο τέλος μου βγάζει Download ok. Αλλάμετα δεν ανοίγει. Τώρα κάθομαι και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω, υπάρχει κάποιοςπου μπορεί να με βοηθήσει; :( :( :(
    • Ο/H Juventino έγραψε:

δεν ξέρω αν έκανα σωστάη όχι, αλλά την σταμάτησα την διαδικασία και την ξανά έκανα πάλι από την αρχή.Το κινητό όμως δεν ξανά πήρε μπρος,
      Έκανες με λίγα λόγια ότι χειρότερο μπορεί να κάνει κάποιος την στιγμή που η συσκευή κάνει Flash την FastBoot.

Με αυτή σου την κίνηση, υπάρχει περίπτωση να έχεις κάνει ζημιά στα Partitions της συσκευής σου αλλά μέχρι και Hardware ζημιά.

Μιας όπως λες σου δουλεύει τουλάχιστον το FastBoot στην συσκευή σου, θα προσπαθήσεις να περάσεις αυτήν την FastBoot => εγκατάσταση της multi stable 7.1.6 xiaomi.eu
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Καταρχάς, θα ήθελα να σε ευχαριστήσω που ανταποκρίθηκες στο θέμα μου,η λύση την οποία μου πρότεινες δεν μου βοήθησε, μετά από περίπου 25-30 ώρες ασχολίας το έφτιαξα, δοκίμασα όλα τα Spflashtool και όλες τις Stable and Developer rom αλλά δεν γινόταν τίποτα, Το έφτιαξα με τον εξής τρόπο: Διέγραψα όλα τα Drivers που είχαν σχέση με το κινητό, μετά τα ξανά έβαλα, έκανα φορματ την συσκευή, μετα φόρτωσα μόνο το preloader στην συνέχεια φόρτωσα όλα τα άλλα, χρησιμοποίησα SP_Flash_Tool_exe_Windows_v5.1515.00_temp και hennessy_images_V7.1.8.0.LHNCNCK_20160125.0000.13_5.0_cn και μετα η συσκευή άναψε :D :D :D ακολούθησα και αυτόν τον οδηγό στο Yutube
    • Διαφήμιση
    • Μπράβο σου... :thumbsup:

Μετά από αυτή την περιπέτειά σου έγινες φοβερά έμπειρος με τα Flash, οπότε από εδώ και πέρα δεν σε φοβίζει τίποτα....

Μόνο μην ξαναδοκιμάσεις να διακόψεις τα Flash των FastBoot, γιατί είναι σαν να παίζεις Ρώσσικη Ρουλέτα.. :lol:
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)