mi band 1s
-
-
Μήπως δεν κάνει καλά επαφή? Γενικώς δεν σου μετράει παλμούς?Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Παλμούς μετράει κανονικά απλα δεν ειχα καταφέρει μεχρι σημερα να το κανω live να μετρα παλμους. ειναι στην επιλογή του τρεξίματος. Καθώς ξεκινάς να τρέχεις αυτοματα ενεργοποιήτε και εχεις συνεχεια τους παλμούς σου στην οθόνη. Απλά εκανα το λάθος και εβαλα την επιλογη να με ενημερωνει πάνω απο 170 παλμούς και με ζαλισε μια κινεζα που κατι ελεγε. Νόμιζα οτι θα μπορούσε να δουλέψει και στο περπάτημα η live μέτρηση παλμών.
-
Προφανώς μπορεί να δουλέψει σε οποιαδήποτε στιγμή το Mode για continuous heart rate monitor αλλα με τον πλάγιο τρόπο. Ενεργοποιεις το running και ας μην τρέχεις. Αυτό θα μετράει κανονικά τους σφυγμους.
Εγω για καλύτερη καταγραφη και εμπειρία αγόρασα μια από τις εφαρμογές τρίτου developer ώστε να έχω αναλυτική καταγραφη και καποια διαγράμματα. -
-
Η εφαρμογή που χρησιμοποίησα ειναι η Mi Band Tools.
Κρίνοντας απο τα screenshot του Mi Band Notify & Fitness στο playstore, φαινεται να έχουν παρόμοιες λειτουργίες.
Ισως κάποια στιγμή την δοκιμάσω μόνο και μόνο για συγκριση.
Ο/H johnzairis έγραψε:
-
-
Καλησπέρα παιδιά παιδιά μόλις παρέλαβα και έχω μπερδευτεί. Στην αρχή συνδεσα την εφαρμογή σαν apk ( δεν μπορώ να εγκαταστήσω από το play store γιατι έχω tablet). Δεν μπορώ να κάνω τα notification να παίξουν με τίποτα κατέβασα και μια άλλη εφαρμογή από το store τη notify αλλά μόλις την έκανα instal σταμάτησε να μετράει βήματα η official εφαρμογή. Τέλος τα έκανα uninstall και τα δύο έβαλα την ελληνική μεταφρασμενη αλλά δεν αναγνωρίζει το band με τίποτα καμία βοήθεια παιδιά; Θα σκάσω
Στάλθηκε από το SM-T310 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Chridimi1 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά παιδιά μόλις παρέλαβα και έχω μπερδευτεί. Στην αρχή συνδεσα την εφαρμογή σαν apk ( δεν μπορώ να εγκαταστήσω από το play store γιατι έχω tablet). Δεν μπορώ να κάνω τα notification να παίξουν με τίποτα κατέβασα και μια άλλη εφαρμογή από το store τη notify αλλά μόλις την έκανα instal σταμάτησε να μετράει βήματα η official εφαρμογή. Τέλος τα έκανα uninstall και τα δύο έβαλα την ελληνική μεταφρασμενη αλλά δεν αναγνωρίζει το band με τίποτα καμία βοήθεια παιδιά; Θα σκάσω
Στάλθηκε από το SM-T310 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Μου λέει ότι δεν πρέπει να είναι αλλά band σε λιγότερη απόσταση από 10 μέτρα σε πορτοκαλί φόντο και μου δίνει επιλογή να ξανά προσπαθήσω
Στάλθηκε από το SM-T310 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Chridimi1 έγραψε:
Μου λέει ότι δεν πρέπει να είναι αλλά band σε λιγότερη απόσταση από 10 μέτρα σε πορτοκαλί φόντο και μου δίνει επιλογή να ξανά προσπαθήσω
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H Chridimi1 έγραψε:
Τα έχω ακριβώς δίπλα πως να επιλέξω την έκδοση εγώ πήγα στο forum εκεί που λέει κατέβασε την εφαρμογή μεταφρασμενη
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα