Τότε είσαι πραγματικά άτυχος
προβλημα κατα το update
-
-
γνωριζει κανεις αν πρεπει να αλλαξω μονο το digitizer η αν παει αναγκαστικα "σετ" με οθονη;
-
Ο/H Dolasgeorge έγραψε:
γνωριζει κανεις αν πρεπει να αλλαξω μονο το digitizer η αν παει αναγκαστικα "σετ" με οθονη;
-
Ο/H Dolasgeorge έγραψε:
Ο/H Bodai έγραψε:
Απο όσο θυμάμαι μπορείς να αλλάξεις μόνο το digitizer
touch panel πωλούνται ξεχωριστά δες εδώ.
Μόνο που είναι αρκετά πιο δύσκολο να αποκολλήσεις την οθονη απο το touch χωρίς να σου γίνει ζημιά.
Επίσης αν κατά την συναρμογή σου μπει έστω και λίγη σκόνη τότε θα την βλέπεις διαρκώς μπροστά σου.
Έχοντας αντικαταστήσει οθόνες σε περισσότερα από 50 κινητά & ταμπλετ θα σου πω ότι αποφεύγω τις αντικαταστάσεις των touch
Προτίμησε set... το πολύ 30 ευρώ θα σου κοστίσει το set LCD+Touch.
Ότι και να αποφασίσεις σιγουρέψου ότι ο προμηθευτής θα σου έχει μέσα και τα αυτοκόλλητα περιγράμματα ώστε πατώντας το touch στο πλαστικό σασί-πλαίσιο να μην σου δημιουργεί κενά αργότερα κατά το πάτημα των πλήκτρων.
Οι 2-3 βίδες του κινητού θα έχουν αυτοκολλητάκια πάνω mi πορτοκαλί και με το που βάλεις κατσαβιδάκι θα καταστραφούν τα αυτοκολλητάκια.
Κάτι σαν αυτό
Εκτός κι αν τα βγάλεις με ένα ξυραφάκι (λεπίδες ASTOR ή κάτι αντίστοιχο) προσεκτικά και μετά τα ξανακολλήσεις αφότου έχεις τελειώσει τις εργασίες σου
Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση που το στείλεις πίσω Κινα δεν σε καλύπτει η εγγύηση επειδή θα φαίνεται ότι έχει μπει κατσαβίδι.
- θα χρειαστείς βραχιολακι αντιστατικού ηλεκτρισμού για να το πειραξεις ώστε να μην γίνει ζημιά στο hardware.
Όσο εύκολο κι αν φαίνεται από τα βίντεάκια επιδιορθωσης στο youtube
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) - θα χρειαστείς βραχιολακι αντιστατικού ηλεκτρισμού για να το πειραξεις ώστε να μην γίνει ζημιά στο hardware.
-
Επανέρχομαι στο θέμα, γιατί ακόμη δεν είδα προκοπή. Το πηγα σε ενα τεχνικο και με ρωτησε αν το τατς μου "τρελαινεται " και χωρις να το ακουμπαω, και καμια φορα οντως παταω κατι, παταει κατι αλλο, το αφηνω και συνεχιζει να παταει μονο του. (ολα αυτα μεχρι να κλειδωσω το κινητο, οταν το ξεκλειδωνω φτιαχνει). Μου ειπε οτι υπαρχει περιπτωση να αλλαξουμε την οθονη αλλα να μη φταιει αυτο και να φταιει η πλακετα, και για αυτο να παλεψω για εγγυηση με το κινεζικο σαιτ που το παρηγγειλα (ακομα περιμενω). Εχει καποιος αποψη για το θεμα της πλακετας;
-
Αν είναι το motherboard τότε έχει δίκιο σε αυτό που σε συμβούλεψε να το παλέψεις με τον πωλητή. Την άνοιξε την συσκευή? Τσέκαρε μήπως πατιέται πουθενα η καλωδιοταινία που συνδέει touch με motherboard?
-
Δεν ανοιχτηκε τιποτα φιλε μου, σε προφορικο επιπεδο εγιναν ολα, απλα του περιεγραψα τι εχει , και μου ειπε οτι λογω αυτου του θεματος οτι παταει μονο του το τατς, ειπε να το αφησω ετσι και να παλεψω με την εταιρια, γιατι ισως να αλλαχτει τζαμπα η οθονη και να πληρωνω τζαμπα. Υπαρχει τετοιο ενδεχομενο να πατιεται κατι και να μου το κολλαει; γιατι εχει στιγμες (πχ σημερα εδω και λιγη ωρα) που ανταποκρινεται κανονικα το κινητο (αλλα ειναι θεμα χρονου το εχει παθει κ αλλη φορα)
-
Ωραια βάλε την συσκευή πάνω σε ίσια επιφάνεια και δες αν κάποια απο τις 4 άκρες της είναι ανασηκωμένη απο την ίσια επιφάνεια..
-
ακουμπανε ολες οι ακρες κανονικα φιλε μου....
-
@Dolasgeorge μετρημένο με το μάτι?
Ξέρεις μερικές φορές ενα χλιοστό δεν φαινεται στο μάτι αλλα ενα χιλιοστό δείχνει ότι στην συσκευή έχει ασκηθεί πίεση και μάλλον εχει στραβώσει. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο ασκειται πιεση εσωτερικά στο digitizer και κάνει αυτα τα χαζα.. -
κοιταξε υπαρχει μια υποψια χιλιοστου αλλα δε μπορω να ιεμαι σιγουρος. εχω μια υποψια οτι οι 2 διαγωνιες γωνιες εχουν ενα μικρο περιθωριο αλλα ισως να ειναι και ιδεα μου επειδη ειναι απειροελαχιστο..
-
Ο/H Dolasgeorge έγραψε:
ακουμπανε ολες οι ακρες κανονικα φιλε μου....
Οποιοδήποτε λύγισμα αν υπάρχει θα το διακρίνεις από την δέσμη φωτός που θα διαπερνά το λύγισμαRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα