25 Φεβ 24th 2016, 10:57pm σύγκριση κάμερας με iphone Xiaomi Mi 5: O οπτικός σταθεροποιητής εικόνας αφήνει πίσω το iPhone 6s Plus
27 Φεβ 25th 2016, 7:17pm το κεντρικο κουμπι να μην ειχε και θα ηταν τελειο ! θα εχει αραγε ξεκλειδωτο bootloader??
28 Φεβ 25th 2016, 7:18pm Ο/H barcelonistas1899 έγραψε: το κεντρικο κουμπι να μην ειχε και θα ηταν τελειο ! θα εχει αραγε ξεκλειδωτο bootloader?? ξεκλείδωτο bootloader σαν δύσκολο το βλέπω... Δωρεά προς την κοινότητα (Donation) Phone:Redmi Note 2 Ρομ: Dev RedmiNote2 Hermes MiUi7-6.4.7 by @gkalen
29 Φεβ 25th 2016, 7:21pm Ο/H barcelonistas1899 έγραψε: το κεντρικο κουμπι να μην ειχε και θα ηταν τελειο ! θα εχει αραγε ξεκλειδωτο bootloader?? Πραγματικά το κεντρικό κουμπί το καταστρέφει..................
30 Φεβ 25th 2016, 7:51pm Ο/H stefanos1985 έγραψε: ξεκλείδωτο bootloader σαν δύσκολο το βλέπω... Εως και αδύνατο (μακάρι να βγω ψεύτης) Γίνε VIP!! Μπορείς!! Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή Ελληνικές Miui Roms - arΩma/XTRV
31 Φεβ 25th 2016, 7:58pm Εμένα μου αρέσει το κεντρικό κουμπί.... Υποκειμενικά γουστα είναι αυτά. Αντε να δούμε πως θα το πάρουμε απο που και με τι τιμή.....
32 Φεβ 25th 2016, 8:25pm Πρέπει να αρχίσει η κυκλοφορία του ώστε να σταθεροποιηθεί και η τιμή του γιατί αυτή τη στιγμή απέχει αρκετά από τη τιμή της παρουσίασης.
33 Φεβ 25th 2016, 11:47pm Εμένα μου αρέσει το κουμπί και κυρίως ότι ο αισθητήρας αποτυπωμάτων είναι μπροστά. Πιο βολικό... το έχεις ακουμπησμένο στο γραφείο. Πατάς και ξεκλειδώνει. Στη βάση αυτοκινήτου το ίδιο.
34 Φεβ 26th 2016, 3:29am Ο/H mib έγραψε: Ακόμα δεν πιστεύω αν έχει ΡΑΔΙΟ! Ούτε κι εγώ! Σε όλα τα hands on που που έχω δει σε κανένα, αλλά σε κανένα όμως, δεν υπάρχει εφαρμογή fm radio μέσα στις εφαρμογές και ειδικότερα μέσα στο φάκελο tools που εκεί βάζουν την εφαρμογή fm radio. Στο μόνο μέρος που αναφέρεται το ράδιο είναι εδώ All About Xiaomi Mi 5: Specs, Unboxing, Design,Performance, Cam Samples, Price - Xiaomi Mi 5 - Xiaomi MIUI Official Forum Εξακολουθώ να είμαι εξαιρετικά δύσπιστος. Πάντως αν έχει και ράδιο, για τα προσωπικά μου γούστα αγγίζει την τελειότητα! Και βέβαια θα έχει κλειδωμένο bootloader. Και όποιος αμφιβάλλει του βάζω και στοίχημα... όσα θέλει, όπου θέλει, όποτε θέλει
35 Φεβ 26th 2016, 5:32am Ένα ακόμα αρνητικό με το κεντρικό κουμπί θα είναι το tempered glass που θα είναι κακασχημο στην εφαρμογή του θυμίζοντας iPhone.
36 Φεβ 26th 2016, 6:47am Bootloader ανοιχτό μη ψάχνεται Αν γίνει κάτι τέτοιο θα γίνει για όλους. Αν το κάνουν μόνο για το Mi5 θα εξοργίσουν περισσότερο όλο τον κόσμο που βασανίζουν καθημερινά.