Διαφήμιση

Xiaomi Mi 5: Τιμή και διαθεσιμότητα- Το πιο οικονομικό με Snapdragon 820.

• η παρουσίαση ήταν βαρετή και γεμάτη ανακρίβειες. μη μπω σε λεπτομέρειες αλλά στα χοντρά, όταν έχεις αποτύχει στο στόχο των 100m πωλήσεων που ο ίδιος έβαλες, δε μπορεί να περηφανεύεσαι που έπεσες στις 70m.
      εφόσον το κοινό της Xiaomi είναι nerds, όπως περηφανεύτηκε ο Barra, ας μην προσπαθεί να μας ταΐσει κουτόχορτο.

το θέμα του κλειδώματος που ανέφερε ο Τηλέμαχος μάλλον σκόπιμα αποσιωπάται.

το τηλέφωνο προφανώς είναι no brainer σε αυτά τα λεφτά, αν και κάτι μου λέει πως σύντομα θα χουμε κι άλλα μοντέλα του οπότε δε χρειάζεται βιασύνη στα presales.
    • Σίγουρα κλειδωμένο.

Η ερώτηση νομίζω είναι όσοι έχουμε στο mi λογαριασμό unlock permissions από την xiaomi θα μπορούμε με το ιδιο λογαριασμό να κάνουμε unlock το Mi5?
    • Re: Xiaomi Mi 5: Τιμή και διαθεσιμότητα- Το πιο οικονομικό με Snapdragon 820.

Κάπου διάβασα ότι θα βγάλουν ενα πρόγραμματακι που θα λέγεται Mi unlocker και θα μπορείς εύκολα να ξεκλειδώνεις το bootloader
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Gkontos10 έγραψε:

Κάπου διάβασα ότι θα βγάλουν ενα πρόγραμματακι που θα λέγεται Mi unlocker και θα μπορείς εύκολα να ξεκλειδώνεις το bootloader
      Αυτό υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό

Το θέμα μας είναι πότε σου απαντούν
    • Πολύ καλό κινητό. Ως αναφορά τα χαρακτηριστικά δηλαδή. Εμένα με χαλάει λίγο η μικρή οθόνη (ναι για μένα είναι μικρή, πλέον 5.5 είναι η ελάχιστη που κάνει για μένα), στο θέμα τους κόστους από κει και πέρα θα παιχτεί το αν είναι όντως ναυαρχίδα ή όχι!!! Μπράβο στην Xiaomi. 20μέρες σχεδόν έχω το πρώτο μου Xiaomi και κάτι μου λέει ότι θα κολλήσω για τα καλά στην εταιρία. Εκτός αν έρθουν τα πάνω κάτω με τιμές και κλειδώματα!! :)
    • Ο/H Sitalkas έγραψε:

η παρουσίαση ήταν βαρετή και γεμάτη ανακρίβειες. μη μπω σε λεπτομέρειες αλλά στα χοντρά, όταν έχεις αποτύχει στο στόχο των 100m πωλήσεων που ο ίδιος έβαλες, δε μπορεί να περηφανεύεσαι που έπεσες στις 70m.
      εφόσον το κοινό της Xiaomi είναι nerds, όπως περηφανεύτηκε ο Barra, ας μην προσπαθεί να μας ταΐσει κουτόχορτο.

το θέμα του κλειδώματος που ανέφερε ο Τηλέμαχος μάλλον σκόπιμα αποσιωπάται.

το τηλέφωνο προφανώς είναι no brainer σε αυτά τα λεφτά, αν και κάτι μου λέει πως σύντομα θα χουμε κι άλλα μοντέλα του οπότε δε χρειάζεται βιασύνη στα presales.
      για να το λες κατι θα ξερεις ... παντως για μενα παιδια αν δεν πεσει στα 360$ με 370$ ουτε που το ακουμπαω ... περιμενα να δω τι θα ειναι το Mi5 και τι αλλα μοντελακια θα βγάλει ... που σιγουρα θα βγάλει ... αλλα τελικα με βλεπω να χτυπαω το Mi Note Pro ...
      Σοφός ο γνωρίζων χρήσιμα . . . (Αισχύλος)
    • για να το λες κατι θα ξερεις ... παντως για μενα παιδια αν δεν πεσει στα 360$ με 370$ ουτε που το ακουμπαω ... περιμενα να δω τι θα ειναι το Mi5 και τι αλλα μοντελακια θα βγάλει ... που σιγουρα θα βγάλει ... αλλα τελικα με βλεπω να χτυπαω το Mi Note Pro ...

η παρουσίαση είναι ανεβασμένη στο YouTube απ τον επίσημο λογαριασμό της Xiaomi.
      αν δε σε πάρει ο ύπνος με τις χαζοκαρτελες τύπου 40% γρηγορότερο απ το προηγούμενο μοντέλο και τόσο φοβεροί είμαστε, θα δεις και 2 πράγματα για το mi5 που ίσως σε νοιαζουν.

σε τέτοια ποσά προσωπικά δεν ξανακοιτάω κινητό, 1ον γιατί είναι overkill συσκευές και 2ον γιατί δεν έχω σκοπό να παντρευτώ καμιά συσκευή. κάθε 3 κ λίγο βγαίνουν νέες συσκευές που μου αρέσουν βλέπεις κι αισθάνομαι ήδη καταπιεσμένις όσο κι αν μου αρέσει το mi3 μου

Sent from my MI 3W using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Sitalkas έγραψε:

για να το λες κατι θα ξερεις ... παντως για μενα παιδια αν δεν πεσει στα 360$ με 370$ ουτε που το ακουμπαω ... περιμενα να δω τι θα ειναι το Mi5 και τι αλλα μοντελακια θα βγάλει ... που σιγουρα θα βγάλει ... αλλα τελικα με βλεπω να χτυπαω το Mi Note Pro ...
      η παρουσίαση είναι ανεβασμένη στο YouTube απ τον επίσημο λογαριασμό της Xiaomi.
      αν δε σε πάρει ο ύπνος με τις χαζοκαρτελες τύπου 40% γρηγορότερο απ το προηγούμενο μοντέλο και τόσο φοβεροί είμαστε, θα δεις και 2 πράγματα για το mi5 που ίσως σε νοιαζουν.

σε τέτοια ποσά προσωπικά δεν ξανακοιτάω κινητό, 1ον γιατί είναι overkill συσκευές και 2ον γιατί δεν έχω σκοπό να παντρευτώ καμιά συσκευή. κάθε 3 κ λίγο βγαίνουν νέες συσκευές που μου αρέσουν βλέπεις κι αισθάνομαι ήδη καταπιεσμένις όσο κι αν μου αρέσει το mi3 μου

Sent from my MI 3W using Tapatalk
      να σου πω τωρα οτι εχεις αδικο ... :(
      Σοφός ο γνωρίζων χρήσιμα . . . (Αισχύλος)
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H Gusgen έγραψε:

Ευτυχώς πρόλαβα και πήρα το Note Pro.
      To πρόλαβες είναι σχετικό, αφού σίγουρα θα έχει αρκετή πτώση στην τιμή του τώρα... :lol:
      Πάντως 2 εβδομάδες μετά η τιμή είναι ίδια στο Vickmall.