δεν μπορω να κανω αναβαθμιση στο redmi note2
-
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Τότε που γράφτηκε ο οδηγός δεν υπήρχε twrp v2.
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Πρέπει να διορθωθεί ο οδηγός τότε
Αυτό είναι το πιο σωστό
Όταν γράφτηκε ο οδηγός προφανώς και υπήρχε το TWRP.
Γράφει ''2. Tη τελευταία επίσημη αγγλοκινέζικη Fastboot Rom (V7) που θα βρείτε στο φόρουμ μας, ΕΔΩ και η οποία φέρει ενσωματωμένο το TWRP recovery που θα μας κάνει τη ζωή ευκολότερη στη διαδικασία φλασαρίσματος της Ελληνικής ρομ.''
Οι ROMs που κατεβάζουμε για την συσκευή μας περιέχουν το TWRP την έκδοση 2.8.7
Ο tamtam αναφέρεται στο πρόσφατη δουλειά του michael............ TWRP recovery 2.8.7.0 V2 by mic
Το συγκεκριμενο recovery το περνάς ξεχωριστά και το χάνεις σε κάθε αναβαθμιση ROM... εκτός κι αν διαβάσετε το λινκ που σας δινω.
Εγώ πριν φλασαρω το ενσωματωνω στο αρχείο της ROM, μεσα στο τοπικ θα βρειτε συνταγές για το πως μπορείτε να το κρατάτε και να μην σας φευγει με τις αναβαθμισειςRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Δεν είπα πως δεν υπήρχε twrp Χρήστο μου.
Απλά αν υπάρχει ενδεχόμενο να χαθεί κάποιο twrp μέσω updater ενώ αν το έκανε από twrp το install να μη χάνεται, τότε θα έπρεπε να αναγράφεται αυτή η πληροφορία εκεί, ούτως ώστε ο καθένας να πράττει αναλόγως. -
Όλα καλά τώρα με την διευκρίνηση μέσω chat του νέου μας πατέρα το κατάλαβα. Η ρομ η Ελληνική περιέχει την twrp . Εγώ είχα την εντύπωση ότι η Fastboot rom 7.0.6.0 του φόρουμ την είχε και μόνο την twrp και απλός μεταφερόταν με την Ελληνική gtv. Τώρα που θα κατεβάζουμε την επόμενη gtv θα πρέπει να την περνάμε χειροκίνητα στην gtv, εννοώ την twrp v2. Και μετά θα φλασάρουμε. Περίμενε Χρήστο τώρα που θα έρθει ο μικρός στο σπίτι μετά από ξενύχτια, αλλαγές στις πάνες, ταΐσματα κ. τ. λ. Δεν θα έχεις χρόνο για διάβασμα και θα στα λέω εγώ μέσω chat.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
εχω απενεργοποιημενη την αναβαθμιση στο κινητο κ δεν ξερω πως να το αναβαθμισω βοηθεια εαν μπορει καποιος
-
μπορείς να ανεβάσεις ένα print screen τις πληροφορίες τηλεφώνου να δούμε ποια ρομ έχεις ?
-
5.10.16 developer miui 7 xiaomi eu η αναβαθμιση ειναι απενεργοποιημενη κ η ενδειξη αχνη ευχαριστω
-
-
θα μου δινει την δυνατοτητα μετα να εχω την αναβαθμιση ενεργοποιημενη? που την εχω αυτην την στιγμη απενεργοποιημενη κ δεν μπορω να κανω επιλογη να την ενεργοποιησω?
-
Θα την κάνεις χειροκίνητα, όποτε θέλεις εσύ, και όχι όταν το αποφασίσει η xiaomi eu, μέσο ota.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
αυτο λεω οτι ειναι εντελως απενεργοποιημενη μετα την καθαρη θα με αφησει να περασω ελληνικη η θα μεινω στην αγγλικοκινεζικη?
-
Χειροκίνητα θα το κάνεις μέσω twrp ή από αναβάθμιση μέσα από τη τοποθεσία που θα του υποδείξεις. Όλοι εμείς το ίδιο κάνουμε.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0